Benimle arası iyiyken, flört ediyorken soğuk yapıp konuşmak istemeyen ve sevdiğimi bilen kız "konuşmayalım senin için diyorum" ya da "yazmaman lazım zaten" falan dedi. Ne demek bu mesajların anlamı?12
O zaman süreç şöyle değişiyor; O şu an yaştan kaynaklı bir polemik yaşıyor kendi içinde. İleride senin daha genç birine gideceğini düşünüyor olabilir. Ben de benden büyük birisi ile uzun bir ilişki yaşamıştım ve hep bu konuda takıntılıydı, zamanı gelince ondan sıkılacağımı falan düşünüyordu.
Benve gerçekten sevse böyle bişeyi düşünmex daha çok yaninda olur artik saçma sapan anlamlar cikarmayin 21. yyda yasiyoruz seviyorsa devm ettirmek için sac teli bile yeter..
Cidden öyle tek umudum numaramı silmiyor olması ve aylar sonra tekrar yazdığımda belki diyebiliyor olmam. 1 hafta önce sinemaya gidecekken biz (ikinci buluşma) şimdi ise bu kadar küçük düşürmüş gözünde beni. Arkadaşları da gaz veriyordur boş ver şunu diye
Başkası var abi net veya eski sevgilisini unutsmamişti o gerj döndü sana bunu dedi..
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece 1 hafta önce sinemaya gidecektik 2 aydır flört ediyorduk. Bugün bu mesajlara döndü. İnanılmaz ya. Bende düşündüm ulan biri mi girdi aklına. 31 yaşında bir de. 26 da ben
Ya işte şansım zaten düşüktü. Şimdi arkadaş çevresi 30 lu yaşlarda. Hep birilerini çıkarıyorlardır karşısına güzelsin bak şunla tanış mesleği iyi vs vs. Özgürlüğüne de düşkün biraz. Kendimden büyük olması da sorun yaratmış belli ki farkında olmadan
Oooo aşırı kıskançlık krizi bile yaptım. Engelledim sonra pişman olup özür diledim ama işte eline müthiş koz verdim. Sonrasında hep bunu kullandı bana karşı. Kadın alternatifsiz olduğumu anladı fazlasıyla.
En İyi Cevaplar