Küfürbaz ise olmaz o ilişki. Saygıyı nasıl oluşturacağız aramızdaki? Ben ikili ilişkide en basit hakareti bile kaldıramam. Alıngan bir yapım var zaten. Küfürü nadiren ve şaka amaçlı kaldırabilecek ortamlarda kullanabilir. Onun haricinde şansı hedef alan küfürleri la kaldıramam ve soğurum. Bu şikayetime de kulak asmazsa biter.
Estağfurullah lütfen kasimpasa sosyetik elit bir semt olup sakinleri hepsi oxfortan mezun olup doktorarını hacihusrevde yapmışlardir ve dört dilde ayrı ayrı ana dilleri gibi edepli küfür etme yeteneğine sahiptirler...
İnsan bazen çok sinirlendiğinde ağzından istemsizce küfür kaçabilir. Bu bence normaldir, insanız sonuçta; herkesin bir tahammül sınırı var. Ama bu sınırı aşıp tabiri caizse etrafta küfür bombası gibi dolaşan biri benim sevgilim olamaz..
Valla gardaşım küfür etmesini hiç sevmem. Ama bazen insanlar hakeder. Öyle insanlara bile toplum içinde küfür etmek hiç hoş olmaz. O yüzden ben küfürü sevmediğim için sevgilim olan kişinin de küfür etmesine sıcak bakmam. Bu konuda gerekli konuşma ve uyarıları yaparım.