Merhaba herkese kendimden 10 yaş küçük birinden ilk sefer teklif aldım sizce ne olmalı? Siz olsanız ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
öh 17 oluyo napim yani anca kullanmak için birlikte olurdum ilerisi olmazdı
Nasıl kullanmak icin
bense aldim ama kabul etmedm 15 yasinda kizla ne isim var
Ben sadece sordum kafami karıştı birsey yaptığımdan değil neden bir soru soruldu diye insan cimere verilir ki?
bosverr
asla kabul etme anlaşamazsınız yakışmaz yani bir insana sübyancı gibi
Ne alakası var sübyancilikla dediğin kişinin yaş olarak benden küçük olabilir ama davranışları konuşması zihinsel olarak bir çok kişiden daha olgun birisi
nasıl ne alakası 10 yaş diyoruz daha ne olsun dışarıdan öyle görünsede ruhu gençtir
Sonuçta ben gidip birsey söylemedim karşı taraftan boyle teklif geldi
sen sormuşsun fikrimi söyledim kız kaşındı banane demek yerine enine boyuna düşünmen gerek
Yani sırf bu soruyu sordum diye cimere neden şikayet edilir ki insan bana açıklar misin
şikayet mi edilmişsin
Bilmiyorum biri öyle yazmış linkimi göndermişte yarın kalkıp arayacakmış üstüne ben bu soruyu sorduktan sonra ağzımdan kötü bir kelime ya da laf duydunuz mu? hani o kıza böyle yaptım şöyle yaptım diye
yanlış yapmışsın kardeş yaşın 26 kız 16 çok yanlış işler çok
Neyi yanlış yapmışım
Sade basit bir soru ya
Neresi basit 16 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz o doğru düşünemez zaten seni ıp numarandan bulup hakkında suç duyurusu açılabilir her türlü bulunursun
Evet. Bu biraz garip soru oldu. Ama neden yasamicaksinki
Olur bence evli kadınlar kendinden küçük erkeklerle aldatır kocasına
Seviyorsam önemi olmaz
Bilmem öylemidir?
Arada ki yaş farkı baya çok kabul etme
Yani bilemiyorum karşımda ki kişinin yaşı ufak olabilir ama tanıdığım kadarıyla zihinsel olarak yaşından fazlası var
Senden hoşlanması da seni isteğe itti belki de
Yani aklımın ucundan geçmezdi bende şaşırdım kısacası zor ya bu gidişle gelip gecicidir belkide
Umarım öyledir
İnsallah
Sorunun linkini cimer'e bildirdim, sabah da arayıp bildireceğim. Açıkça belirtmişsin, güzelce bir arasınlar senin telefonunu falan da aklın başına gelsin
@AmiraMirage bir dakika ne alakası var şurada bir soru sordum birseyler yaptım ya da yapacağım mi dedim
@AmiraMirage buyrun bildirin
@AmiraMirage açıkça neyi belirtmişim söyler misiniz
Hayırdır pedophilia misiniz
Yasin 25-29 muhtemelen çocukla ilişki kurma niyetindesin
Neden böyle söylüyorsunuz ki sadece sordum yani kabul ettim ya da düşüncem var demedim
Cinsellik mi sevgilimi mı?
Ne tür bir ilişki?
Normal bir soruydu bu sadece kişi ya da kişilerin görüsünü almak istedim hepsi gördüm ki şikayet edilecez gibi yaptığımdan değil yani
Türkiye Cumhuriyeti hukukunda herhangi bir platform ya da kuruluş adı altında çocukların (18 yaş altı bireylerin) cinsellik konusu olması, ilişki kurulmasını meşru kılmaya yönelik davranışlar ya da ilişki konusunda herhangi bir şekilde sözünü bile etmek çocuk istismarıdır. Emin olun bu konuyu burada bırakmayacağım. Onedio, Eksisozluk gibi yerlere bildirdim, cimer'e de attım, sesli olarak da şikayet edeceğim. Hiçbir ülke hukuku sizin asagiladiginiz gibi kötü bile olsa (varsayalım), çocuk istismarı / pedofilizmi yasal kılmaz. Peşine düşülür o konunun emin olun. İyi akşamlar.
Hayır yaşamam
Neden peki
5 yaşa kadar yaşarım
Yaşamam.
Neden peki?
Çocuk gibiler.
Erkek için olabilirde kadın için hayır
Neden kadın icin olmaz? ya da erkekler için oluyor gördüğüm kadarıyla erkekler hep kendinden gençlere yönelirken bayanlarda tam tersine büyük biriyle iliski yasamak ister bunun sebebi nedir siZce?
Asla
Anlaşabileceğinizi düşünüyorsan neden olmasın
Bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum
Kaç yaşındasın?
26
Kız da 16 yani?
Evet
Ben 15 yaşındayken 20 yaşında biriyle takıldım. Hiçbir problem olmadı ama sizin yaş farkı daha fazla yani bilemedim şimdi ya. Yani kızın hareketleri sana çocuksu gelebilir, olgun birini istiyorsan hayal kırıklığı yaşayabilme ihtimalin var.
Fiziksel olarak baktığımız da evet yan yana felan gezdiğimizi düşündüğüm de cok küçük geliyor belki de karşının gelip geçici hevesi ama kızı tanıdığım kadarıyla davranışları hareketleri konuşması zihinsel olarak yaşından fazlası var
Sen de sanırım buna pozitif bakıyorsun ama bazı tereddütlerin var. Milletin dediklerini takmayacaksan kız da senden ayrılırsa polise gitmeyecekse ya da ailesi seni şikayet etmeyecekse olur bu iş ama güven şart. Bir bakmışsın ayrılmışsınız intikam olarak seni şikayet eder hapis yatarsın yani biraz sakat işler
Polise gidip şikayet bir tip değil öyle bundan eminim ama olmamasından yanayım arkadaşın biri bu soruyu sordum diye cimere vermiş sadece soru sordum diye fiziksel bir şekilde bir zorlamam yok yani ne yaptım bilmiyorum
Tiple ilgisi yok karakter meselesi bu
Bende 10 yas kucuk 34 olur tam olgn yas😊
Sen kaçsın kız kaç
Ben 26 kız 16
Reşit degil biliyon
Evet biliyorum kardeşim ama sadece kafa mi karıştırdı bunu sizinle paylaşmak fikrinizi almak istedim hepsi bu