Bir erkekle yazışıyorum, ama bu aralar çok gicik davranıyor, ters cevaplar veriyor ve beni sinir ediyor; eskidende odundu ama şimdi abartıyor gibi, ben yazışmaya ara verelim dediğindede konuyu uzattıyor, niye böyle ya ve ben bu durumda ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ya senden soğudu ya da seni gıcık etmek hoşuna gidiyor ve genelde erkekler hoşlandığı kızlara gıcıklık etmekten hoşlanır :)
Nasil ayırt edebilirim peki? 😊
sana başka nasıl davranıyor?
Genellikle görüştüğümüzde yine küçük gıcıklar yapar, ama çok daha çekingendir, mesela hep Gülümseyerek bakar gözlerimin içine ama uzun uzun bakamaz mesela; ilk buluşmamızda ellimi tuttu ama sonra bu konuları konuştuğumuzda ya biz zaten sadece arkadaşız falan dedi ve bu konuşma sonrasında Birden böyle gıcık davranmaya başladı; ben yazışmayalım diyorum ozaman ama o hiç duymazıslıktan geliyor hep bunu ve devam mesaj attiyor
bence senden hoşlanıyor ancak gerek kendine özgüveni olmadığı için gerekse de seninle sevgili olamayacağına inandırdığı için böyle davranıyor :)
Bende çok hoşlanıyorum ondan ama baya bi yıpratıyor beni, hem çok ilgide gösteriyorum ama anlamıyor
kendine güveni yok belli ki :)
Biz ne bilelim ee bize sordun söyleyelim bari müneccim miyiz sanki kendisine sor hanımefendi merakin gitsin bence.
Hahaha ya ona sormak istemediğim için burdayım zaten ve sorduğumda zaten yok ben hep öyleyim diyor ama yinede sağol 😂
Tamam.
Kızdırıyoki kulaklarını çekersin diye
Bu gidişle kulak çekmek değil yol verilir
memnun değilsen ilişkiyi bitir.
Ya aslında çok memnundum ama bu kaç gün tuhaf davranmaya başladı
bir kaç gün görmezden gel. sende soğuk davran. bakalım tavrı değişecek mi? belki morali bozuktur.
Tamam denerim, sağol 🙏
O da kendi çapında flörtleşiyor demek ki
Ya ilgi istiyor ya da sıkıldı
Ama ozaman yazışmayalım dediğimde hiç duymamış gibi yapıyor ve devam mesaj attıyor ve zaten ilgide veriyorum
bir başka konuştuğu olabilir ama çok samimi değildir ve senide elinin altında tutmak için böyle yapıyor olabilir
Hmm bak bu olabilir, en iyisi biraz geri çekilmek
Bencede, sende o sana nasıl davranıyorsa öyle davran
Tamam sağol canım 😊
Rica ederimm
Asosyal
Biz 5 aydan fazla yazışıyoruz birden mi asosyal oldu bu
hoşlanıyordur
O ne biçim hoşlanma 😂
büyük aşklar nefretle başlar
Evet başlardada gıcık ederdi ama ozmanlar daha tatlı bir halde şimdi biraz sert gibi
belki duygusal karşılığını görememiştir senden
Nasıl duygusal karşılık verebilirim ki?
ilgi beklediği aşikar
Ama çok ilgileniyorum, hep samimi cevaplar vermeye çalışıyorum ama birden gıcık bir cevap veriyor “sen bilme zaten” ya da “hade sen anlaşılan yine kavga arıyorsun, iyi geceler”
şaka yapıyosun
Niye ne oldu? 😐
saçmalıyormuş
Diyorum ya çok tuhaf hareketleri var bu ara..
daha önce bi kadınla konuşmamış sanırjm
Sadece bir kız arkadaşı vardı, onunla sadece 5 ay sevgili kalmış, ama kıza fazla ilgi göstermemiş, mesajlaşma olsun iltifatlar olsun, yani tam bi odun
tam odun ya da ne yapacağını bilmiyor fazla trip atıyor anlaşılan bıktırır kendinden
Evet çok zor biri ve hisleri hakkında hiç konuşmuyor, konu geldiğinde biz sadece arkadaşız diyor ama davranışları sanki beş yıldır sevgiliyiz gibi; hangi erkek normal kız arkadaşa trip atar 😂
sen bana bi twkp mesaj atsana
Niye? 😂
sürekli soruya dönmemk için dedim korkmana gerek yok
Tamam yaptım
Konuşma sende ozaman zorla mı
Tamam ya normal soru sorduk 😐
Çocukla konuşma engelle gitsin
Hic buluştunuz mu
Tamam ara vermeye çalışırım ama hemen engellemek saçma olur
Evet buluştuk ve çok güzel geçti aslında, ellime tuttu, öylece birlikte dik seyrettik
Birlikte oldunuz mu peki buluşunca
Yok okadarda değil, yani aslında mesafeyi koruyan biri
Film seyrettik demek istemiştim 😂
Hic sevismediniz mi
Hayır ama konuyla ne Alakası var şimdi?
Peki kaç kere buluştunuz ve ne kadar oldu tanışalı
Biz zaten 6 aydır tanışıyoruz (birlikte çalışıyoruz) ve 5 aydan beri yazışıyoruz, bir kere yalnız buluştuk
He anladım yaşlar kaç peki
25 ve 22
Sen 25 mi
Ve sevişmek isterse ne yaparsın
Evet ben 25 🙃 ve hayır böyle bir şey kabul etmiçeğimi biliyor ve kendinde öyle biri değil
İlerde sevgili olunca isterse