Düğünümüz olcaktı salon tutulacaktı benim istediğim salonu kabul etmedi 45 dk uzak diye daha sonra beni aradı azarladı ben burayı beğenmedim hiçte güzel değil ben burada düğün yaptirmam dedi şimdi size soruyorum değermiydi hevesimi kırmaya düğünümüz seneye kaldı araya soğukluk girdi nişanlım bana kızgın eskisi gibi değil
Abi yemişim sevgiyi ya sana karşı bögle davranan senin ile alakalı bi Durum da ailesine dur diyemeyen bi erkek evlendiğin de annesi ne derse onu yapar yanlış anlama sks günlerinizi bile o belirler
Kardeşim desene nişan benim düğün benim senle ben bunların yapılma temeliyiz biz ortak bi karar almasak bunlar olmazdı benim hayalim neyse ona göre isterim diye annen bozdu işi diye ben sana diyim iki gün Sonra şiddet de uygular bu kardeşim
Kesinlikle öyle bi insan değil ama bilmiyorum çok kırgınım sevdiğim adama kavusamadım hem ona hem dolduruşa gelmesine annemin dediği olsaydı ne vardı demesi cabası
Dayanamam bende çok sinirliyim nişanlımı çok seviyorum ama benim yanımda olmadı gibi hissedemedim sanki annesi suratıma kapattı ama benim arayıp gönlünü almamı bekliyor gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Angelmom erkek bu arada haberin olsun yalan söylüyor
Oha
Çok ciddiyim
Bak şimdi profili açacam istek attı sebebini söyleyeyim
Senin nişanlın tam bi ger. zekalı yol yakınken dön derim.
Annesinin sözünden çıkmıyor
Sakın sakın sakın. Seni hizmetçi olarak kullanıyor. Annesinin dolduruşuna gelip aranızı bozmalarına müsaade edecek.
Herşeyimiz hazırdı ne değişik insanlar var
Bekarlik sultanlik gencler ✌🏽
😔
niye büyükler ne derse o sana mı bırakacak parayı veren onlar sen ver o zaman senin dediğin yer olsun yok öyle bedavaya köfte
Resmen satın alma psikolojisine girmişsiniz Allah akıl fikir versin.
İş inat parasal değil ki
@KutsalLolita nasıl bana mı dediniz
ne inadı be parayı kendin ver tut o zmaan
Sana demedim mavi üyeye dedim
Kabul etmediler biz öderiz dedik?
Benim kaynanamda gıcık yalnız değilsin
Nasıl mesela
Şaştım kaldım gerçekten
Daha bu ne ki
Herşeye karışıyor şimdi nişanlım da arayı düzeltin yoksa yokum diyor yüzüme kapatan annesi
Yazacaktım da gizlisin
İkinizde sansiniza kusun
At nişanı
Çok seviyorum nasıl yapayım
Abi yemişim sevgiyi ya sana karşı bögle davranan senin ile alakalı bi
Durum da ailesine dur diyemeyen bi erkek evlendiğin de annesi ne derse onu yapar yanlış anlama sks günlerinizi bile o belirler
Herkes böyle söylüyor napcağimi şaşırıyorum bana da tavır aldı kavuşamadık senin yüzünden diye :(
Kardeşim desene nişan benim düğün benim senle ben bunların yapılma temeliyiz biz ortak bi karar almasak bunlar olmazdı benim hayalim neyse ona göre isterim diye annen bozdu işi diye ben sana diyim iki gün Sonra şiddet de uygular bu kardeşim
Kardeşim değil o yav@şak
Olacak
Kesinlikle öyle bi insan değil ama bilmiyorum çok kırgınım sevdiğim adama kavusamadım hem ona hem dolduruşa gelmesine annemin dediği olsaydı ne vardı demesi cabası
Ben ne dersem diyim sen nişanlım diyeceksin o yüzden ben diyeceğimi dedim kardeşim inşallah mutlu olursun
Atmak istiyorum aslında cesaretim yok
Vallahi kardeş hayat senin aile büyüklerine danış bögle bögle de ne derlerse arkanda dururlarsa iyi durmazlarsa sıkıntı
Babam bi adını iki etme dedi ama bu kadınla da işin var diyor
Neyi
İki etmeyecekmişsin
Yani nişanlandı ayrıldı dedirtme kendine diyor
A@m@k öyle işin vallahi ne olacak öyle olsan var ya benim kardeşime
Ablama böyle biri bir şey yapacak kuranıma hepsini doğurarım
Abimde zor tutuyor kendini nişanlım desen zamana bırakalım bi durulsun üzgün eskisi gibi konuşmuyor inat ettin diyor annem inat etti demiyor
Senin afedersin ama nişanlının anasının ta a@mı@na koyayım
Gıcık oluyırum böyle insanlara ya
:(
sen evleniyosun o degil tabikide sen secmelisin
Anlamıyorlar işte anlatamıyorumm
karışmak istemiyorum ama şimdiden işine karışıyosa gelecekte daha çok karışır. Ama nişanlımı seviyorum dayana bilirim dersen evlen.
Dayanamam bende çok sinirliyim nişanlımı çok seviyorum ama benim yanımda olmadı gibi hissedemedim sanki annesi suratıma kapattı ama benim arayıp gönlünü almamı bekliyor gibi
kusura bakma ama böylelerinden hayır gelmez
Kafam çok dolu çok zor işlermiş
kolay gelsin umarim yakın zamanda karar verirsin