Sürekli fotoğraf konusunda ısrar eden erkekten nefret ederim. Haddini fazlasıyla aştığını düşünürüm. O kim benim neyim oluyor ki bu kadar ısrarcı oluyor hele anlık ve boydan fotoğraf isteyecek kesinlikle engeli güzelce yer
Şu boydan foto şeyine karşı olduğum kadar hiç bir şeye karşı değilim o kadar saçma ki bir kızın bir erkeğe ilk nasılsın? Günün nasıl geçti? Bşy yaşandı mı? Demek yerine direkt olarak bana ordan bir foto atsana demesi gibi bilmem anlatabildim mi ama çok saçma duygusuz it gibi geliyor karşındaki insan ve ilk izdenimi bu olmamalı kimsenin …
Boydan foto mu kaldı bunu diyenler neyin kafasında hep merak ettim zaten kız istese atar atmıyorsa sen niye söylüyorsun bekle atsın harbi gereksiz hiç istemedim istemem de
Foto istemek ya da anlık olarak ne yaptığı merak etmek absürt bisey gibi algılanıyor ama yerine göre olduğu sürece bi sorun olmaz bence fazla abartılıyor.
Ancak 10 yaşında canım bir kız olsaydım çok küçük bir ihtimal ancak ben öyle basit ilişkilere gelemem. O kadar da düşmedim. Akıllı ve mantıklı biri benim hayatıma yakışır.
Neden bir erkek özellikle boydan fotoğraf atsana diye istekte bulunur ki bu çok saçma... fotoğraf atar mısın dersin atarsa atar, boydan atınca ne oluyor