Lise üniversite falan değil biliyorsunuz ki sadece dershane hocası benim duygularım gerçekten çok fazla ona karşı sonuçta dershane olduğu için 1 yıl gidicem dershaneye sonra üniversiteye gidicem yani bunda sıkıntı var mıdır sizce onun onu sevdiğimden haberi yok ama bugün dershanede kafamı öyle tesadüfen sınıfın kapısına çevirdim o anda o da kapının önünden geçiyordu göz göze geldik bana göz kırptı kalbim yerinden çıkacaktı resmen heyecandan :D sizin düşünceleriniz nelerdir şu an bile fake hesaptan ona açılmayı düşünüyorum anonim olarak ve ilk mesajım sizce ne olmalı cevap vermeden geçmeyin lütfennnn
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak sana diyeceğim tek şey aptallık etme bende geçen sene aşık oldum 12deyken sonuc mezunum evimde onun sevgilisi ile attığı storyleri izliyorum sakın o toplara girme
Ben mezunum ama dershane hocası
Valla senin için de kötü olmuş bilmiyorum ben ilk baş sadece hoşlantı sandım kendime engel olamıyorum napcam bilmiyorum
Mezunsan sakin bulaşma ben dershaneye sırf hoca için giderdim onu göreyim iki gülsün bana yeter şimdide çok canım dedim bu sene aynı yere gitmedim bu yüzden şimdiki dershanemdeki çoğu hoca yaşlı diyorum şükür jcjfjfjjdjd aşık olmam inşallah ben genelde kendimden yaşça büyüklere aşık olurumda neyse öyle yani
Aynı ben olgunlardan hoşlanıyorsun değil mi bide para galiba bok afedersin annen baban olsam bir sefer gönderirdim en azından ben ebeveynlik görevimi yapmış olurdum okumak isteyen çalışır okur yani sırf o adam içinde gitmiyorum yani orada gördüm zaten onu
Ablacım aksiyon mı arıyosun
Ne alaka
kızlar aşık olabiliyomuymuş ya😂
ve bence yanlış bişey kanka
Niye olmasın ben hoşlantı sandım başta ama gördüğüm anda elim ayağıma dolaşıyor bana bir soru soruyor matematik yapamıyorum elimde değil napcam bilmiyorum
İlk defa bir adama karşı böyleyim erkeklere güvenmediğim için dikkatimi çekmezler bakmam bile ama aşk anladım ki ota boka konuyormul
Yasak
Devlet okulu değil lise değil üni değil nasıl yasak açıklar mısın
Yaşı kaç bu insansın
27 galiba
Olmaz zorlama evlimi
Ne evlisin pardon? saçmalama istersen
Senden olmaz sen ergensin kardeşim sana bu şahış evlimi diye sordum o nasıl bi tepki olabilir yani bu durum senin yaşında ki insanlar yaşıyor bunu
Ben öyle biri değilim saçmalamayın evli bir adama ilgi duymak nedir abi ben öyle bir devire ayak uydurmuyorum ergen derken pardon hem 19 yaşımdayım
19 yaşında ergensin kanka okul hocana aşık olacak kadar ergensin adam sana göz kırptı diye ne hayallere girdin kim bilir
Ondan önce olan bir his bu okul değil dershane insanın elinde mi aşk? Ben istemedim hatta sınıf değiştirdim yine o hocanın sınıfına düştüm resmen sen beni yargılayamazsın ergen olan belliki sensin evli bir adama birinin ilgi duyacağını düşünecek kadar canım daha fazla yazma da sayfamı kirletme hadi