Kimse kusura bakmasın ama evet görünüş itibariyle giren çıkan kadına ama bu tüm suçluyu ve aciz duruma düşecek olanı kadın yapmaz. Kadın belki zarını kaybetmiş olabilir ama erkeğin zarının olmaması erkeğin suçu yok demek değildir. Sonuçta bu ilişki iki cins arasında yaşadı. Kadının vu sözü duyduktan sonra hakaret etmesi değil, evett karşılıklı bir kullanma söz konusu demesi gerekir. Kadın kişisi bu gerçeği gizleyip çekirdeğine çekilmesi yerine kendisine yapılan bu şeyi söylemesi gerekir. Çünkü kadın geleceğinde hep süpheyle korkuyla bakacak hatta evlenemeyecekse dahi, aynını erkek kişiside yaşamalıdır. Yoksa kadınların kullanılıp kullanan erkeklerin sonradan başkalarıyla evlendiği dünyada kadınlar daha da pasif kalırsa, gelecekteki hemcinslerine gözyaşından başka bir şey veremeyecekler.
Benimle beraber olduğu halde bu cümle kurmuşsa ben çok tepki veripte öfkelenmem. Zaten ayrılmışım ilişkim bitmiş çok şükür senin gibi birini yakamdan düşürdüm der yoluma bakarım. Bu sözü söyletecek kadar canını yakmanın zevkini yaşarım üstüne birde söylediği sözü sallamadığımı gösteririm. Bende hiç bir etkisi olmadığını bilsin.🤷♀️
Denir ki; “benim de amacım ancak umduğumu bulamadım. Rol yapmaktan bıkkınlık gelmişti. Bu denli çirkinleşerek bana içimde tuttuğum bu duyguyu söyleme fırsatı tanıdığın için teşekkür ederim.”
Ahh tam ben sana söyleyecektim kırmadan nasıl söylerim diye düşünürken bu iyi oldu, aynı duyguları paylaşıyoruz. Her seferinde numara yapmaktan kurtuldum. Performans ilacı kullansan iyi olur oda ise yarar mı? Sanmam
Kadınlar daha iyi biliyor ki erkeğin en çok gururunu kıracak şey erkekliğine laf söylenmesidir. O şahsiyete "o zaman neden elinden geleni yapmıyordun ki?" tarzında bir şey söylemeniz yeter.
bende seninle aynı düşüncedeydim gibisinden bir şey demem onu zor duruma sokacağım diye kendime böyle bir şeyi lafta dahi olsa yakıştırmam böyle durumla karşılaşmayı nasip etme allahım ya karaktersizliğini anlatacak söz bulur ya da susardım..