bir erkek neden bir kız sarhoşken yarım saat ayılmasını bekleyip ayılmayınca kızla öpüşüp sonra durur daha ileri gitmez? erkek sarhoş değil. ve bu fotoğraftaki gibi duralım neden der öptükten sonra? o kızla ilk kez öpüşmeleri daha önce birbirleriyle öpüşmemişler hiç
Ben öpüşmekle bırakmaz hamile de bırakır duşunu aldırıp giydirir ayılmadan belediyenin yolunu tutardım. Nikah için gün alıp bir yetmişlik daha dayardım ağzına nikah gününe kadar da ayıltmazdım. Kıyak kafayla imzaları attırır sonra ben içmeye başlardım.
Barbie değilim. Harbiyim! Sonuçta... Yarı yolda bırakmam hiç kimseyi...
Devamının gelmesinden korkmuş olabilir.. Ya da olay anında kızın sarhoşluğundan istifade ediyormuş gibi hissedip, yanlış anlaşılmak istememiş, kendisine yakıştıramamıştır.. Bence de ilk defa böyle bir şey yaşanıyorsa sarhoşken olmamalı.. Ya da belki duygularından emin değildir.. Bunu doğrudan konuşarak anlayabilirsiniz ancak.. Keyifli akşamlar..
Belki o anda yükseldi ve kendisine engel olamadı.. Biz insanlar ne kadar kontrollü de olsak bazen anlık olarak hakimiyeti bırakabiliyoruz.. Onunla konuşmanız kendi kendinize kurmanızı da engellemiş olur, en azından kafanız rahat eder.. :) Mutlu akşamlar..