''Dün dündür, bugün bugündür, dolu dolu yaşarım gümbür gümbür.. 😜'' #smellsmoke
Güncellemeler
+1 yıl
...

Seven insan gitmez diye düşünüyorum. Gerçekten çok seviyorsam ve karşı taraftaki kişiden aynı sevgiyi saygıyı görüyorsam gitmem için hiç bir sebep olmuyor, kalıp sonuna kadar sevgim değerlerim için mücadele ederim. Sevgimin karşılığını alamıyorsam ve zamanla sevgim azalıp yok olduysa o zaman gitmekten ondan gitmekten başka çare kalmıyor. Gidip gitmemek sevgimizin ölçüsüne ve bulduğu karşılığa bağlıdır. İnsan sevgisinin karşılığını bulduysa neden gitsin ki? Her türlü engel sevgi karşısında çaresizdir diye düşünüyorum.
Selamlar,
Bazı ilişkilerde aşağıdan yukarıdan yolu sonu görünüyor türküsü çalar arka planda. Ben zorla bir yere varılabileceğine düşünmüyorum. Sevgi bir ateş gibidir. İki kişi ile gümbür gümbür yanar. Tek kişi ile de harlanır ama zaman kendi sonunu getirir.
İşte bu zamanda gitmesini bilmek gerekiyor. Gururunu ayaklar altına almanın bir anlamı yok. Bir duruş, bir karakter koymak gerekiyor ortaya. Yoksa oyunca olabilir insan. Bu arada evet gitmeyi bilirim diyorum cevap olarak da.. :)
Deli gibi seversem gitmem zordur. Gitmem için koşullar olmalı. Sert esen rüzgarlar olmalı. Trip 'dolusu' kafama yağmalı. Aldatma kuyusuna atılmalıyım. Kırıcı sözler yüreğimi delip geçmeli. Karanlık bulutlar kafama şimşekler yağdırmalı. Yoksa hemen pes etmek yakışmaz kalbin Aşık Veyseline...
Tabi duruma bakarım içler acısının yüzölçümü fazla ise anında pılımı pırtımı toplar giderim 😊
Evet hem çok severim.
Hem de gidebilirim. İlişkiye olan inancımı kaybettiysem
Artık güvenmiyorsam
Kendimi onunlayken bile yalnız hissediyorsam
Seviyor olmak yeterli gelmez.
Tek başına sevgi iki kişinin de karnını doyurmaz.
Sonunda muhakkak bir patlak verir.
Kalp huzur bulmadığı yerde sıkışır ve çıkmak ister oradan
Cevap
39Cevap
Adam gibi devam etmeyi başaramayınca bir yerden sonra en azından adam gibi bitmesi daha hayırlı oluyor. Halen deliler gibi aşığım belki ben ona... ama zor da olsa ağlaya ağlaya sevdiğimden caymayı da başarabildim. Bu çok zor oldu. Ama vazgeçtim...:(
Sevgilim çok takıntılıydı wp ye giriyordum okul grubunda ödevler var bakicam direkt mesaj atıyordu sen çevrimiçisin niye bana yazmıyon bi başkasımı var falan onu gerçekten seviyorum ama o takıntısı benim hayatımı çok etkiliyordu artık dayanamayıp yazdım ve gittim (başka semte taşındım)
"Gitmeyi de bilirim" diyen hiç kimse deli gibi sevmemiştir. Ya deli gibi severim kısmı yalandır, ya da gitmesini de bilirim kısmı yalandır.
Gitmek gerekirse bile gitmeyi de bilirim, elimi kolumu sallaya sallaya giderim havası boş bir havadır. Deli gibi seven insan da gider bazen ama asıl kendi gitmesinden ziyade kendinden gidenlere bakmak lazım. Kendinden bişey gitmemişse deli gibi sevmemiştir.
Deli gibi sevdim. Hayatımı onun üzerine kurdum. Ama gitme zamanı geldiğini de bangır bangır yüzüme vurunca gitmem gerektiğini anladım. Unuttum mu asla. 7 yıl oldu hala aklımda. Her ayrıntısını hatırlıyorum. Ama elden ne gelir.
Deli gibi sevme konusunda ne kadar başarılıysam gitme konusunda o kadar başarılıyım. Kimse vazgeçilmez değildir. Kimse bulunmaz hint kumaşı da değil...
Sevmeyi bilen gitmeyide bilir yeri gelir katlanırsın yeri gelir kaybolursun hayat bundan ibaret herkes bir gün gider ya çekip gider ya ölüp gider. Yeterki kötü gidilmesin
Deli gibi sevemem sevmedim kimseyi ama fark etmez sevsem de öyle bir giderim ki, tozum bile bulunmaz.
Sevdiğim insanın ufacık bir hatasını gördümü çeker gidiyorum. Hayatımda hatalara maalesef yer yok. Nedeni ben hep doğru insan olurum.
Deli gibi sevdim, gitmeyi de bildim. Ümidim kalmadı çünkü. :( kendimi yormam ve yıpratmam saçma olurdu. 😞
İyi geceler. 🙏
Deli gibi sevdik ne oldu?
O başkasına gitti
Biz deliliğimizle kaldık
Kimseyi hak ettiğinden fazla sevmeyin
üzülende skeleande siz olursunuz
Severim, bıkana kadar yanında durur iyice soğurum ki sonrasında aklıma gelmesin. Bu sadece sevgili için geçerli de değil, arkadaş dost vs.
Kızgınken değil de, deli gibi seviyorken gitmek çok ağır.
Gerektiğinde gitmeyi de bilmeli, çok sevdik diye işkence etmem kimseye bitmesi gerekiyorsa biter
Müslüm Baba'nın da dediği gibi "güzelmiş çirkinmiş ne fark eder deli gibi sevmek ruhumuzda var" sevmede sorun yok ama zaten hiç gelmeyen biri içinde gidemem.
Evet deli gibi severim, giderken sürüne sürüne giderim 😅
Sevdiğimde gitmek zorunda kalmam umarım, gurur bolca var çünkü
deli gibi severim ama gitmeleri bir türlü beceremeyen tarafım.
Karşılığı yok ise ya da net bir tavır göremiyorsam giderim gittim de
Ne sevmeyi bilen var ne de gitmeyi.
Metro durağında başlıyor son durağa kadar bitiyor.
Evet diyorum sonradan pisman oldum mu oldum tabi ama kuyrugu dik tuttuk hep 😅
Sevmesini de bilirim paşa paşa gitmesini de. Kimse gökyüzünde yıldız değil...
Deli gibi severim seni ben, gözüm gibi severim seni been 🤪
Enayi yazmiyor anlimda seven gitmez gidende sevmiyordur.
Gelmeyi, kalmayı ve gitmeyi bilirim. Üç durumda da sevdiğim bendeki değerini kaybetmez.
Kızgınken "gidiyorum" demek kolay ancak daha sonrasında özlem ağır basabiliyor.
Aşkın 2 yıl ömrü var. Ya sen gidersin, ya diğerleri.
Önce giden olmaya bakmak gerekiyor.
Dün dündür bugün bugündür gümbür gümbür gümbür gümbür murat boz ne. guzel söylemiş deli gibi severim gitmeyide bilirim
Çok sevsen de gitmeye mecbur bırakılınca gidiyorsun. Hâlâ onu çok seviyorum ama döner miyim hayır bazen birbirine iyi gelmeyen kişilerin uzak kalmasi daha iyi
Emek verince gitmek zor olsa da son ana kadar uğraşırım sonrası tarihe gömülür
Gitmeyi bilmiyorum maalesef :(
Gururum fazladir giderim
Her şeyin yeri ve zamanı vardır, diyebiliyorum :)
Diyemiyorum yalan olur. Deli gibi sevmek okey de..
Dedim ve yaptım
Gidersem harbi gitmişimdir
Tam olarak durumum bu
Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir..!
Hayır gitmem kalırım.
Gitmeyi bilmeyenlerdenim ben daha çok.
gidiyorum ama etmiyorum eyvallah
Karşıdaki vefasız olunca yapacak bişey yok
Evet, bunu başardım da.
Biliyorum bu konuda eminin
Ben bildirimde gönlüm bilmiyor
Öyle bir giderim ki hiçbir iz bırakmam :d
Adam gibi sever, arkama bakmadan giderim eyvllh...
Seversem bir yere gidemem
Ben gitmek bilemeyenim 😃
demiyorum
Sevmemde gitmemde...
Aaa ne güzel bir yer burası hayran oldum
Sevmesinide bilirim gitmem gerekiyorsa gitmesinide
Gitmem gerektiğini hissedersem 1 dk bile durmam
Hayır gitmeyi bilmem
giderim ama gidisim zor olur
Tabiki derim
Tamda oyleyim
Diyorum