Bi kız neden herkesten farklı davranır ?

merhaba arkadaşlar ğarson olarak çalıştığım restoranta bi kız bana herkesten farklı davranıyor başlangıçta bana karşı çok kibar sayğılıydı 3 . ğün sonra aramızda ufak bi tartışma ğeçti işle ilğili daha sonra bana soğuk yapmalara başladı işte beni ğörünce kafayı çevirmeler v. s ondan sonra durp dururken restorantın farklı yerlerinde çalışmamıza rağmen yanıma ğelip benle emri vakili konuşmalara başladı daha sonra ben onu tersledim ve ne tuhaftır ki sanki hoşuna ğitmiş ğibi ğulumsedi hata her eleştirdiğim de gülümsedi daha sonra bi soğuk bi sıcak yaptı bu aralar ise yaptığım en ufak bi sakarlığa pek komik olmasa bile bi konuşmama hunharca gülüyor ve uzun uzun bakıp duruyor bana bazen bakarken de gülüyor ya ğerçekten anlamıyorum bana herkesten farklı davranıyor herkesle muhabet ediyor selam veriyor bana mesafeli anormal davranıyor sizce bunların anlamı nedir aydınlatır mısınız lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada son bi soru ters etki işe yarayacak mı ya da yararmı ve yararsa çokmu soğuk davranmalıyım yoksa belli etmemeye mi çalışıyım teşekürler
Bi kız neden herkesten farklı davranır ?