merhaba arkadaşlar ğarson olarak çalıştığım restoranta bi kız bana herkesten farklı davranıyor başlangıçta bana karşı çok kibar sayğılıydı 3 . ğün sonra aramızda ufak bi tartışma ğeçti işle ilğili daha sonra bana soğuk yapmalara başladı işte beni ğörünce kafayı çevirmeler v. s ondan sonra durp dururken restorantın farklı yerlerinde çalışmamıza rağmen yanıma ğelip benle emri vakili konuşmalara başladı daha sonra ben onu tersledim ve ne tuhaftır ki sanki hoşuna ğitmiş ğibi ğulumsedi hata her eleştirdiğim de gülümsedi daha sonra bi soğuk bi sıcak yaptı bu aralar ise yaptığım en ufak bi sakarlığa pek komik olmasa bile bi konuşmama hunharca gülüyor ve uzun uzun bakıp duruyor bana bazen bakarken de gülüyor ya ğerçekten anlamıyorum bana herkesten farklı davranıyor herkesle muhabet ediyor selam veriyor bana mesafeli anormal davranıyor sizce bunların anlamı nedir aydınlatır mısınız lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada son bi soru ters etki işe yarayacak mı ya da yararmı ve yararsa çokmu soğuk davranmalıyım yoksa belli etmemeye mi çalışıyım teşekürler
Sanırım ilgi duyuyor ama sizden bekliyor. O yüzden siz adım atmayın, hiç düşünmeyin yani hatta kanka, kardeşim falan deyin. Ve sonra değişim olacak mı diye gözlemleyin.
Esen kalınız...🍃06.10.21/02:28
3
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
merhaba ilgiden kastınız nedir hoşlanma mı yoksa bildiğimiz ilğilimi ve neden kanka kardeşim demeliyim neden öyle yazdığınızı açık ça ifade ederseniz sevinirim:)
Hoşlanma. Eğer adım atarsanız büyü bozulur. Sizden adım atmanızı bekliyor ama siz onu şaşırtıp sizin öyle bir düşünceniz yokmuş (belki de yoktur) gibi davranacaksınız yani o yüzden kanka kardeşim deyince bir set çekilir. Yani bu flört sevgili işleri böyle eğer niyetiniz takılmaksa adım atarsınız değilse hiç o toplara girmezsiniz. Demek istediğim siz adım atarsanız kızın beklentisini karşılamış olursunuz ama insan beklenenin tersiyle karşılaşınca daha çok merak eder ve peşine düşer.
evet mantıklı ama ben ona son zamanlar da selam veriyorum ve çocuksu hareketler yapıyor giderm8sin başımdan seni şefe şikayet edicem bilmem ne saçma sapan tepkiler gösteriyor ben hiç konuşmadığm da ise işle ilgili bahane bulup konuşmaya çalışıyor çok tuhaf kız herkesle takılıyor ama bi bana böyle dediğim gibi peki sizce ne işe yarar ona soğuk yapıp adım atmamam bide peşine düştüğünü nasıl anliycam ne yaparsa peşine düşmüş ollur mesela açıklarsanız lütfen ?
İstemem yan cebe hesabı yapıyor dediğim gibi siz adım attıkça o böyle yapacak. Siz konuşmadıkça konuşmaya çalışması sizinle ilgileniyor anlamına gelir. Soğuk davranırsanız o bir süre daha uğraşır ama karşılık almadığında vazgeçebilir. Sıcak davranırsanız peşinden sürükler. Böyle saçma sapan bir döngü halindedir. Bu her iki cins için de geçerli.
ya anlamıyorum ğerçekten konuşmuyoruz muhabete başlatmiyoruz ikimiz de ama bakışlarından benden hoşlandığını hisediyorum bana bakarken ğözlerinin içi gülüyor ama neden böyle tuhaf davranıyor neden içinden ğeçeni söylemiyor ya da bi işaret vermiyor bunu anlamiyorum sadece bende ona karşı boş değilim ama bu bana da onada eziyet değilmi neden bu davranışları seçiyor amacı nedir beni sınamak mı yoksa eziyet etmek mi bana :/
Dediğim gibi ilk adımı sizden bekliyor ama atarsanız da kendisinde bir şey yokmuş gibi davranır %90. O yüzden diyorum ki umursamayın, ters etki oluşturun.
anladım ben bi insandan soğursam bidaha asla ısınmam bu kişi aşk olduğum insan olsa bille madem cebime yan cebine koydu oyunu yapıyor devam etsin bakalım ollan kendisine ollucak ne ğerek duyuyor ki bu saçmalıklara naza neyse sizide çok teşekür ederim aydınlatınız için 😊
Ters etki şu şekilde işe yarar; kız daha çok belli ederse uğraşırsa onu görmenizi isterse çok umursamaz davranmanıza gerek kalmaz. Ama siz soğuk yapınca o uzaklaşıyorsa başkalarına yöneliyorsa ondan uzaklaşın. Ters etki netlik kazandırır.
anlamak amaçlı yani sıcak yaparsa karşılık hafiften karşılık vericem ama soğuk yaptığım da başkalarına yönelirse taviz vermeyip hiç belli etirmiycem sapmiycam aynı şekilde devam edicem doğrumu anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Sanırım ilgi duyuyor ama sizden bekliyor.
O yüzden siz adım atmayın, hiç düşünmeyin yani hatta kanka, kardeşim falan deyin.
Ve sonra değişim olacak mı diye gözlemleyin.
Esen kalınız...🍃06.10.21/02:28
merhaba ilgiden kastınız nedir hoşlanma mı yoksa bildiğimiz ilğilimi ve neden kanka kardeşim demeliyim neden öyle yazdığınızı açık ça ifade ederseniz sevinirim:)
Hoşlanma. Eğer adım atarsanız büyü bozulur. Sizden adım atmanızı bekliyor ama siz onu şaşırtıp sizin öyle bir düşünceniz yokmuş (belki de yoktur) gibi davranacaksınız yani o yüzden kanka kardeşim deyince bir set çekilir.
Yani bu flört sevgili işleri böyle eğer niyetiniz takılmaksa adım atarsınız değilse hiç o toplara girmezsiniz.
Demek istediğim siz adım atarsanız kızın beklentisini karşılamış olursunuz ama insan beklenenin tersiyle karşılaşınca daha çok merak eder ve peşine düşer.
evet mantıklı ama ben ona son zamanlar da selam veriyorum ve çocuksu hareketler yapıyor giderm8sin başımdan seni şefe şikayet edicem bilmem ne saçma sapan tepkiler gösteriyor ben hiç konuşmadığm da ise işle ilgili bahane bulup konuşmaya çalışıyor çok tuhaf kız herkesle takılıyor ama bi bana böyle dediğim gibi peki sizce ne işe yarar ona soğuk yapıp adım atmamam bide peşine düştüğünü nasıl anliycam ne yaparsa peşine düşmüş ollur mesela açıklarsanız lütfen ?
İstemem yan cebe hesabı yapıyor dediğim gibi siz adım attıkça o böyle yapacak.
Siz konuşmadıkça konuşmaya çalışması sizinle ilgileniyor anlamına gelir.
Soğuk davranırsanız o bir süre daha uğraşır ama karşılık almadığında vazgeçebilir.
Sıcak davranırsanız peşinden sürükler.
Böyle saçma sapan bir döngü halindedir.
Bu her iki cins için de geçerli.
ya anlamıyorum ğerçekten konuşmuyoruz muhabete başlatmiyoruz ikimiz de ama bakışlarından benden hoşlandığını hisediyorum bana bakarken ğözlerinin içi gülüyor ama neden böyle tuhaf davranıyor neden içinden ğeçeni söylemiyor ya da bi işaret vermiyor bunu anlamiyorum sadece bende ona karşı boş değilim ama bu bana da onada eziyet değilmi neden bu davranışları seçiyor amacı nedir beni sınamak mı yoksa eziyet etmek mi bana :/
Dediğim gibi ilk adımı sizden bekliyor ama atarsanız da kendisinde bir şey yokmuş gibi davranır %90.
O yüzden diyorum ki umursamayın, ters etki oluşturun.
anladım ben bi insandan soğursam bidaha asla ısınmam bu kişi aşk olduğum insan olsa bille madem cebime yan cebine koydu oyunu yapıyor devam etsin bakalım ollan kendisine ollucak ne ğerek duyuyor ki bu saçmalıklara naza neyse sizide çok teşekür ederim aydınlatınız için 😊
Bilinçli de yapılır bilinçsiz de yapılır. İlişkilerde durum bu şekilde gelişir.
Rica ederim🍃
Ters etki şu şekilde işe yarar; kız daha çok belli ederse uğraşırsa onu görmenizi isterse çok umursamaz davranmanıza gerek kalmaz.
Ama siz soğuk yapınca o uzaklaşıyorsa başkalarına yöneliyorsa ondan uzaklaşın.
Ters etki netlik kazandırır.
anlamak amaçlı yani sıcak yaparsa karşılık hafiften karşılık vericem ama soğuk yaptığım da başkalarına yönelirse taviz vermeyip hiç belli etirmiycem sapmiycam aynı şekilde devam edicem doğrumu anladım
Evet
dengesiz çünkü