Akraba akrepmiş?

Uzun yıllardır hayatımda biri var ama yeterince ilgi göremedim. Boşluğa düşüp bana ayırmadığı vakti başkasıyla geçirdim. Akrabam olan bi şerefsiz bana öyle ilgi verdi öyle değer verdi ki her yere gittik gezdik tozduk ve sürekli selfie çekmek istedi. Ben bunları yaparken ona sevgilim olduğunu defalarca söyledim sevgilimi anlattım ona. En sonunda da ben ona yol verince gitti sevgilime tüm fotoğraflarimizi gösterdi. Sen onun sevgilisisin ama benle buralara geldi ikimizi de kandırdı demiş. Oysa ki ben ona en başından sevgilimi anlatmştim bana başka gözle bakma demiştim. Sürekli yalvar yakar çağırıp bir yerlere götürüyordu beni. Akrabamdir yapmaz dedim ama akrep çıktı. Hırs yapıp gezdiğimiz her yeri sevgilime göstermis
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim öğrenince ona hiçbir şey dememiş. Geldi bana söyledi. Sana inanıyorum ama bana neden anlatmadın bilseydim ona verecek bir cevabım olurdu dedi. İkisi de akrabam ve birbirlerini tanıyorlar. Beni affetti ama ben kendimi suçlu hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana iftira attı ama korkuyorum neden böyle yaptın diye başım belaya girer konu ailelere sıçrar diye resmen yaptığı yanına kâr kaldı nasıl intikam alcam buluşup ses kaydı mi alsam
Akraba akrepmiş?