Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim öğrenince ona hiçbir şey dememiş. Geldi bana söyledi. Sana inanıyorum ama bana neden anlatmadın bilseydim ona verecek bir cevabım olurdu dedi. İkisi de akrabam ve birbirlerini tanıyorlar. Beni affetti ama ben kendimi suçlu hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana iftira attı ama korkuyorum neden böyle yaptın diye başım belaya girer konu ailelere sıçrar diye resmen yaptığı yanına kâr kaldı nasıl intikam alcam buluşup ses kaydı mi alsam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu devirde kimseye guvenmeyeveksin Allah'tan sevgilin anlayışlı imiş
Ben de bunu anlamıyorum sevgilim fazla anlayışlı o bana bunu yapsa ben neler yapardım acaba yeterince sevmiyor mu
Sevme değilde amacı cinsellik mi, tavırları nasıl
Sanmam uzun zaman oldu
Öyleyse çok seviyor, güveniyor
Instagram mesajlarını da gösterecekmiş şansa Instagram çökmüştü. Ben de çocuğun tüm mesajlarını silmistim şansa yoksa elimde kanıtlarım vardı
boş ver canımsın amacına ulaşamamış, daha. iyi. olur aran inşallah
Akrep dedin ben geldim ama yilanmis o akrep olsa keşke...
Hem de ne yılan.
Totos yılanı. kiskanmis demek seni hemen yetiştirmiş ne bekliyordu acaba erkek arkadaşından ayrilip, seninle mi olacağını düşünmüş
İntikam almak istiyorum kendimi aklamak istiyorum
Napcaz kanka
Yardım et
Tamam
Bu arada akrep burcu ise elde edene kadar asiri ilgi gosterir. Cok fena intikam alirlar tam akrepmis
Ben sanki sevgilimi aldatmışım gibi izlenim verdi şu an karşısına çıkamıyorum korkuyorum başım belaya girer diye ne yapacam bilmiyorum ama bu yaptığı yanına kâr kalmasaydi
Sen de haksizsin ama o da tam srefsizmis. Seni elde edemeyecegini anlayinca aklimca boyle bi plan yapmis
Haklı değilim ama çok boşluktaydim ilgisizlik insana herşeyi yaptırıyor
Haklısın
Madem yol verecektin niye resim vs ye izin veriyorsun
Güvendim kötü birine benzemiyordu sürekli kadın haklarından bahseden biriydi
Niye güvendin demedim niye yakın olmasına izin verdin sevdiğin olmasına rağmen dedim
Boşluktaydim öyle ilgisiz biri ki hayatımdaki
Ama bak üzüldün ve ona karşı kendini suçlu hissettin, ya ondan ayrıl ya da başkasına güvenme!
Çok haklısın
Bu işlerden uzak dur ve niyetin ciddi değilse bulaşma 😄😊
Sevgilim çok anlayışlı davrandı önce kızdı sonra ablamla konuşturdum sonra aradı ben seni biliyorum başın dik olsun dedi aramızı bozmak için yaptı biliyorum dedi ama ben bu kadar anlayış beklemiyordum. Acaba yeterince sevmiyor mu
Bak bunu açıkça sor aklında soru işareti kalıp her defasında hata yapıp pişman olacağına, yahu çok seviyorsun anladık da çok ilgisizsin de
Yani kafana takılanı sor ve yanlış kişilerden de medet umma uzak dur
Nasıl bu kadar mantıklı cümleler kuruyorsunuz her yorumdan kalite kokuyor
Teşekkür ederim 🙂 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
Sende sıkma canını ama bidaha hata yapmamaya dikkat et olur mu şeker kız 🙂☺️
Bir de Instagram mesajları götürecekmiş tam sevgilime. Şansa Instagram çökmüştü göstermemiş
Jzjwjzjwz evet çöktü
Varmıydı çekineceğin bişey
Hiç hatırlamıyorum ama onun mesajlarını sevgilim görmesin diyr silmistim keşke ss alsaydım elimde sağlam kanıtlar vardı onun ısrarla buluşmaya davet etmeleri falan
Özellikle sevgilim olduğunu söylediğim mesajlar vsrdi
Şöyle yap, onu ara ve ses kaydı al
Sonra de ki senin yaptığın ayıp değilmi hiçmi utanmıyorsun ben sana en baştan da şimdi de ben sevgilimi seviyorum diyorum de sen hala neyin peşindesin de sesi at sevgiline
Bi mesaj at sen
Uzun zaman sonra karşıma çıkınca ses kaydı alacam
Sen sen ol harama girme, zina etme, ilgisiz kaldım diye olmayacak kişilerden ilgi bekleme, edep ahlak konusunda hata yapma, ne evleneceğini düşündüğün kişiyle ne nişanlınla zina etme ki multu olasın
Atılmıyor
Şimdi atabilirsin
bu çok tipik ama