Bende maden öyle bir daha konuşmayalım dedim sana arkadaş gözüyle bakamam dedim sildim onu bu sefer seni dost arkadaş gibi çok seviyorum beni istemesen de sana her zaman yazarım mesaj atarım ararım açmasan yine mesaj atarım diyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım, senin arkadaşlığını dostluğunu dürüstlüğünü sevdim diyor nasıl kurtulabilirim aşığım ona ondan uzaklaşmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzak dur mutlaka. Yakin davranma. O sana yakinlasmaya calissin. Ancak boyle ise yarayabilir. Yaramazsa da salla gitsin. O gider baskasi gelir
Ben sana aşığım diyorum oda ben senin kişiliğini arkadaş olarak seviyorum yazmasan silsen beni ben yine yazarım sana dayanamam diyor ama asla aşk olmaz aramızda demesi
Iste o yizden uzak duracaksin… istedigin olana kadar boyle. Olmuyorsa salla
Doğru söylüyorsun öyle yapıyorum artık
boş ver bence çelişkili ilişkiler zordur ne istediğini bilmeyen kişi gibi görünüyor. engelle attın konuşmayın bence
Emgellemedim de uzaklaşıyorum tam kafam rahatlıyor yine yazıyor seni arkadaş olarak çok seviyorum diye.
boş ver işte engelle atmasan seni kendine aşık etmeye çalışıyor bı gün bişey ol ayrılık olursa ben suçlu gorunmeyim gibi bence
Aşık oldum ona zaten söyledim o arkadaşız diyor tabi yazıyor umutlanıyorum hemen günah bana
İşte onun için umutlanmaman için engelle ona dert mi sanki umutlanip umutlanmamak seven zaten der sana karşı hissediyorum diye onun için engle at
Engellesem çocukça olmaz mı fazla ciddiye almış gibi dururum
Engellemesen de o seni parmağında oynatmis gibi durur
Bir süre sonra bırakır. Kendi yoluma bakmam lazım yoksa psikolojim tam bozulur
Eğer seni sevmiorsa bırak bence
Beni sevmiyor sadece arkadaş dost olarak beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini söylüyor.
Hım boswvr o zmaan iyiliğin için bırak engelle at
Tamam öyle yapacağım 🙁 ya boş ver geçmişi gel bana güven seninle hayat arkadaşı olalım şunun şurasında 15.20 sene ya yaşarız ya yaşamayız gel benim her şeyim ol dedim benim gözümde arkadaşımsın hiç o gözle bakmıyorum dedi nasıl kötü oldum anlatamam daha önceki ilişkileride hep kırmışlar onu üzmüşler
Arkadaştan sevgili eş olmaz tamamen zaman geçirmek için konsuyor
Engelle at gitsin daha iyisi ilerde karşına çıkan
Aynen öyle geç anladım bunu işte her gün 7.8 saat konuşurduk o kadar çok sohbet ederdik ki insan hiç mi demez bununla baya iyi anlaşıyoruz neden denemeyeyim ki çok iyiyiz hem seviyor demez mi hiç aklım almıyor ben olsam fırsat verirdim diyorum
İşte onun için engelle at uğraşma
Sen önceden dediğini dedin o ona rağmen hala arkadaş olmaya devam ediyorsa öylesine konuşuyor demeki haa seviyorim istiyorum diorsan son kez konuş benim hislerimi biliyorsun ona rağmen diorsun arkadaş olmak istiyorum kendine iyi bak güle güle de engelle at
Tamam çok saol ben hesabını görünce bile gözlerim doluyor hak etmedim ama engel atmam gerek artık.
Aynen öyle yap daha iyi senin için
Gerek yok her şeyden bir anlam çıkarırsın. Uzak durmak makul olanı
Hayır tamam istemiyorsan konuşmayalım dedim halen yazıyor arkadaş gibi ama aşığım ona kurtulmam gerek ne yapsam bilemedim böyle umutlanma oluyor
kız cepte tutmaya çalışıyor biraderim. en bilinen tatktlerinden. oltaya düşme derim.
Fark ettim ama geç fark ettim aklında biri var unutamadığı yoksa hiç bir kadın her gün 7.8 saat sohbet ettiği bir erkekten hoşlanmasa konuşmaz bence ama yedekte durduruyor o olmasa bu var hesabı.. öyle düşünüyorum çok gururum kırıldı kendimi hiç bu kadar aciz görmemiştim
konuşuyor musun hala
Hayır 3 gün önce bitirdim madem arkadaş gibi bakıyorsun ben o gözle bakmıyorum sana ve seninle konuşmak istemiyorum artık dedim.
Zor bir durum kardeşim