Aşk İlişkileri Üniversitede bakışıp instagramdan ekleştiğim çocuk Bugün sınıfta bana günaydın deyip kızlarla dışarı çıktı ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya ben anlamadım instadan da birilerini ekliyor çok değişik Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar saçma saçma şeyler yazmayın döverim hepinizi Üniversitede bakışıp instagramdan ekleştiğim çocuk Bugün sınıfta bana günaydın deyip kızlarla dışarı çıktı ne yapmalıyım? Cevapla Üniversite Soruları Instagram Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnstadan ekleşmenin bir anlama gelmediğini anlamadın mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnstadan mesaj da atıyor ama? Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Belki normal arkadaş olmak istedi Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne güzel işteşansını deniyor 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. takipten çıkar gitsin. 0 0 Yorumla
KitapGibiAdam06 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sende baskalariyla dışarı cik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnstadan ekleşmenin bir anlama gelmediğini anlamadın mı?
İnstadan mesaj da atıyor ama?
Belki normal arkadaş olmak istedi
Tamam
Herkese şansını deniyor işte
ne güzel işte
şansını deniyor
takipten çıkar gitsin.
Sende baskalariyla dışarı cik
Sacmalamis resmen