Pısırık bir erkeğim. Evlenirsem sorun olur mu?

Diğer çoğu erkeğin aksine ben pısırık ve içine kapalı bir erkeğim. Kolay kolay konuşmuyorum. Genelde hakkımı aramaya utanıyorum. Cesaretim az. Kavgadan ve tartışmaktan çok korkuyorum. İnsanların sözlerinden kolayca etkileniyorum. Hayır diyemiyorum. Eğitim hayatım boyunca, özellikle lisede herkes ezdi beni. Çok hassasım. Kan görsem kötü oluyorum. Burnum aksa bunu abartıyorum sanki kanser olmuşum da ölecekmişim gibi. Genelde üzüntümü hep içime atıyorum.

Şimdi ben böyle bir erkek olarak, gelecekte bir gün bir kızla evlenirsem evlilik hayatımda sorunlar yaşar mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba. Yorumlarınız için teşekkürler.

"Erkek dediğin" ile başlayan bütün cümleler bana ters geliyor maalesef. İçki içmek, kas yapmak, ses yükseltmek, bağırmak, karısını kızını korumak kollamak, dövüşmek, vuruşmak vs.. bana çok garip geliyor böyle şeyler... Sanki ben insan değilmişim de farklı bir canlı türü veya uzaylıymışım gibi hissediyorum hemcinslerime bakınca... ben sizin gibi olamam

Kendim gibi sessiz ve uysal bir eş bulursam evlenebilirim. Olmazsa da yalnız ölürüm
Pısırık bir erkeğim. Evlenirsem sorun olur mu?