Yalan külliyen yalan. Hadi hafif göbekli olabilir ama öyle kocaman göbekli adamı hiçbir kadın sevmez. Bu bir kere öyle. Ayrıca göbek hiçbir şekilde sıradan düşünülmeli. Sağlık açısından ve fiziki görüntü açısından mutlaka göbek varsa onu eritmek lazım. Yoksa da kilo almamaya çalışmalı.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalık. Göbekli erkek seviyorum diyen kişiler kocaları fit olursa onları ellerinden kaçırabilecekleri korkusuyla böyle düşünüyor olabilirler. Hafif ayva göbek sevmek başka 9 aylık gibi göbekli olanı sevmek başka. Bana çok saçma geldi. Sevse sevse kaybetme korkusundan seviyordur. Onun dışında azınlık olarak seven vardır belki ama fit erkek her zaman daha çok tercih edilir.
belkide bir çok erkek göbekli olduğundan olanına razı gelebiliyorda olabilirler ya şimdi abartı olmadığı müddetçe fit vucut, kas yayılımı eşit ve duruşuyla giyinişiyle bakımıyla tam bir metroseksüel bir erkek var iken kimsenin göbekli erkeği tercih edeceğini zannetmiyorum
Ayrıca arkadaşlar buna özenen hemcinslerim varsa yapmayın ne giydiğiniz şeyler yakışıyor ne vucut sporlarına giriştiğinizde iyi görünüyorsunuz nede bir dans/keman falan başlasanız kötü bir görüntü oluşuyor.
Hafif göbek, aşırı kasli adamdan daha fazla rağbet gorebilir ama kimsenin balkon gibi göbekten hoslanacagini sanmıyorum evladım. Onu diyen kadınlar muhtemelen zengin erkekleri kastediyordur. Malum, göbek genelde çok yiyen zenginleri simgeler.
On erkekten dokuzu göbekli , kadınlar sevsin diye değil kendilerini saldıkları için bakımsız oldukları için o göbek var :)) Kadınların da göbeklileri var , sovunan yok onları ama göbekli kadınlar erkeklere oranla çok düşük %20 kadınlar %80 erkekler
Yorum yapan bayanlar sevmediğini söylüyorlar ama hepsi bekar ve genç kAdınların çoğu göbekli sevmesinin en büyük nedeni kadınlar evlendikten sonra kendini salıyorlar. Böyle oluncada göbekli seviyorlar. Göbek olurda öyle aşırıya kaçarsa olmaz.
üç tane hatun üye beni eksilemiş... kızın üstüne oturan ben değilim ki yav... bu ikisi sevgili zaten... kadın göbekli ve şişman adam seviyorsa ve pestil olmayı seviyorsa benim suçum ne de eksiliyorsunuz... ben sadece 90 kiloyum. Bu ayucak 180-200 kg var.
İsterse 100 kadından 10 milyonu göbekli erkek sevsin yine de bir kadın için kendi sağlığımla oynamam bütün bunlar kıskançlıktan çekememezlikten ve egoistlikten kaynaklanıyor
Fit erkek hayal edilir. Göbekli erkeğe güven duyulur. Kadınlar erkeklerden farklıdır. İlişki için güven isterler. İlerisi içinde bakarlar. En azından çoğu o yönde bilinçdışı çekilir. Yakışıklı olanin peşinden çok kız dolabiyordur kafası yani...
Kadınlarin güzüne algı olusturmayın kadınlar göbekli erkek sevmez erkeklerde göbekli kadın sevmez erkeklerin böyle sahte paylasımlarından nefret ediyorum he he seviyorlar siz öyle zannedin😄
Ben niye kilo veriyorum o zaman 5 de 1 e denk geldim diye mi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ikisi de değil, sağlıklı bi yaşamı olması benim için daha önemli. Ben ne cılız ne de kilolu olmamaya gayret ederim, karşımdakinden de bunu beklerim. Kaslı olmasına gerek yok ama yağ öbeği de olmasın.
Simdi soyle bir sey var gobekli erkek insana guven veriyor. Bundan aile babasi olur havasi veriyor 😅 O yuzden dogrudur bende gobek konusuna pek takilmam bende genis omuz takintisi var
Hiç sevmem benim için soğuma sebebidir ama çok azsa bsy olmaz benim sevgilim zayif ve karnı dümdüz mesela kardeşim hoşma gidiyor belli belirsiz baklava bide daha ne olsun aklı olan kız göbek sevmez
Yalan, göbekli erkek olarak bildiriyorum. Tavlayabildiğim bütün kadınları, sosyo-kültürel kapasitem ile tavladım. Bir kişi bile olmadı ne güzel göbeğin var diye bana yürüyen…
ideal erkek adam sporunu yapar, kadın için değil sağlıklı olmak için, yağ fıçısı olup kalp damarlarını tıkayıp kalp krizinden ölmek istemezsin herhalde