Aşk İlişkileri Ermeni sevgilim toprak istiyor napayim? _phoenixx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Kıramıyorum da napim Kars Ardahan ve Batum' u vereyim mi yardım.. Güncellemeler+1 yıl Vermiyoruz gençler hararet yapmayın, ironi🙂 Ermeni sevgilim toprak istiyor napayim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bizde Toprak kanla alınır kanla verilir ;) 0 0 Yorumla
nickimyokmk Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ermeni sevgiline cevabım 1 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl Ermeni sevgilim yok Yorumla nickimyokmk +1 yıl Ermeni sevgilim toprak istiyor napayim?🙄🙄🙄 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Toprağın altında güzel yerler verebiliriz mesela Zincirlikuyu karacaahmet kandilli mezarlığı gibi 1 1 Yorumla _phoenixx +1 yıl Yer açalım abimize Yorumla
らƐƔƓɪ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ver gitsin sonrada ona deki gözünü toprak doyursun.. 1 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl Hsjsj alsın yiyorsa Yorumla らƐƔƓɪ +1 yıl Ermenilere toprak falan yok dfjkshgfkjrh Yorumla
xwaterx Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence kesinlikle hayır toprak ileride değerlenir değerlenmese bile yabancının eline geçmesi çok kötü bir şey bana göre 1 0 Yorumla
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Soru süper.. :) Kopyalama değilse, oldukça zeki kadınsın.. Ben bile düşünemedim bu soruyu ;) 0 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl Fikir var😃 Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl Beyni dolu kadınlar ilgimi çeker. Yorumla
Ayrilmakuzere Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bence ülkenin tam ortasından bir çizgi çekip yarısını ver. Gerek yok aranız falan bozulmasın 0 1 Yorumla _phoenixx +1 yıl 😂😂 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yunan avradım da Konstantinopolis'i istiyor, gel Ayasofya Kilisesi'nde düğün yapalım diyor. 0 2 Yorumla Barbarok +1 yıl Bu arada Batum zaten bizim değil sjsjs, Batum'u istiyorsa Gürcistan'dan talep edecek. Yorumla _phoenixx +1 yıl 😂😂 kimse de dememiş Yorumla
hayaletmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çin Prensesi için ovaları, dağları, taşları, halkının geleceğini veren Türk Kağanı sen misin? 0 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl Yok ben alırım vermem Yorumla hayaletmiyorum +1 yıl Tamam o zaman, Atanın izinde ol, VERME :) O sana ümit bağladı, yüzünü kara çıkarma ;) Düşüncesi bile iğrenç. Yorumla
Rufane98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Onlarin kaninda var kansizlik. Deki ananin * karsilik toprak veriyorum istermisin? Ister cunki namussuz 😂 Ermeniden sevgilimi olur? Kendilerine hayirlari yok. 2 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl Hsjsgsh troll be ne sevgilisi Yorumla Rufane98 +1 yıl Biliyirum sadece yorum yaptim iste Yorumla
PandaaBeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Troll yaptığın konuya bak bunun şakasına bile tahammülümüz yok... 0 0 Yorumla
Adıdeniz08 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl dedesi bir yere definemi gõmmüş toprak pesine dusmus sevgilin 0 0 Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Misak-i Milliye sınırlarını boşuna cizmedik bre densizz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl KS'de gördüğüm en komik espri olabilir. Yeri gelmişken Erzurum Kongresi'ni hatırlatayım; "Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür, parçalanamaz". 1 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bi avuta olsa verme istiyosa gelsin gezsin ama goturemez. 0 1 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Hm itoni gunxrllemeyi snra frkettim 😃😀 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Erivan neyine yetmiyor hatta istemiyorsa bize versin 0 0 Yorumla
ArchitectGuy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Verme yiğidim, bu vatan hepimizin. 🇹🇷 2 1 Yorumla _phoenixx +1 yıl Bizim tabi Yorumla
Şevvalle Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Batum’u ver zaten bizim değil 0 1 Yorumla _phoenixx +1 yıl Tamam sjsjk Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana yönlendir gelince gereken neyse onu yaparız 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sataram köyü haaa 😂😂😂😂🙈🤦🏻♂️Allahım ya 0 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Çok kötüsün ☺️😂🙈 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yok verme o gelsin benim şeyimi alsın 1 2 Yorumla Rufane98 +1 yıl Kral Yorumla Alfa80 +1 yıl @Rufane98 teşekkür ederim canım. Üstü kapalı anca bu adar oluyor 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl batumu ver nasıl olsa bizim değil 0 1 Yorumla _phoenixx +1 yıl Tamam😂 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hepsinden yüzde olarak pay ver ayıp olmasın. 0 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Deli deli küpeli 0 2 Yorumla _phoenixx +1 yıl 😂ben mi Yorumla Berrğodan +1 yıl Evet Yorumla
Bendeanlamadımkii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Başka bisey versek. 0 1 Yorumla _phoenixx +1 yıl Ver abisi Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yiaa sapsik 😁 0 3 Yorumla erhanakkilicc +1 yıl selam Yorumla Ksproff +1 yıl @erhanakkilicc neden ben anlatsana biraz 😁 Yorumla erhanakkilicc +1 yıl Sskanskaj reis bilmiyom yazdım Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Iğdırı ver 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bizde Toprak kanla alınır kanla verilir ;)
Ermeni sevgiline cevabım
Ermeni sevgilim yok
Ermeni sevgilim toprak istiyor napayim?🙄🙄🙄
Toprağın altında güzel yerler verebiliriz mesela Zincirlikuyu karacaahmet kandilli mezarlığı gibi
Yer açalım abimize
Ver gitsin sonrada ona deki gözünü toprak doyursun..
Hsjsj alsın yiyorsa
Ermenilere toprak falan yok dfjkshgfkjrh
Bence kesinlikle hayır toprak ileride değerlenir değerlenmese bile yabancının eline geçmesi çok kötü bir şey bana göre
Soru süper.. :) Kopyalama değilse, oldukça zeki kadınsın.. Ben bile düşünemedim bu soruyu ;)
Fikir var😃
Beyni dolu kadınlar ilgimi çeker.
Bence ülkenin tam ortasından bir çizgi çekip yarısını ver. Gerek yok aranız falan bozulmasın
😂😂
Yunan avradım da Konstantinopolis'i istiyor, gel Ayasofya Kilisesi'nde düğün yapalım diyor.
Bu arada Batum zaten bizim değil sjsjs, Batum'u istiyorsa Gürcistan'dan talep edecek.
😂😂 kimse de dememiş
Çin Prensesi için ovaları, dağları, taşları, halkının geleceğini veren Türk Kağanı sen misin?
Yok ben alırım vermem
Tamam o zaman, Atanın izinde ol, VERME :) O sana ümit bağladı, yüzünü kara çıkarma ;) Düşüncesi bile iğrenç.
Onlarin kaninda var kansizlik. Deki ananin * karsilik toprak veriyorum istermisin? Ister cunki namussuz 😂
Ermeniden sevgilimi olur? Kendilerine hayirlari yok.
Hsjsgsh troll be ne sevgilisi
Biliyirum sadece yorum yaptim iste
Troll yaptığın konuya bak bunun şakasına bile tahammülümüz yok...
dedesi bir yere definemi gõmmüş toprak pesine dusmus sevgilin
Misak-i Milliye sınırlarını boşuna cizmedik bre densizz
KS'de gördüğüm en komik espri olabilir. Yeri gelmişken Erzurum Kongresi'ni hatırlatayım; "Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür, parçalanamaz".
Senin tarla neyine yetmiyormuş. Herkes kendi tarlasını sürsün.
Bi avuta olsa verme istiyosa gelsin gezsin ama goturemez.
Hm itoni gunxrllemeyi snra frkettim 😃😀
Erivan neyine yetmiyor hatta istemiyorsa bize versin
Verme yiğidim, bu vatan hepimizin. 🇹🇷
Bizim tabi
Batum’u ver zaten bizim değil
Tamam sjsjk
Bana yönlendir gelince gereken neyse onu yaparız
Gözünü toprak doyursun de 😬
Nesin sen Türkiye mi? 😂😂Hhjsjdjddjsk
Türk’e versen üzerine para verirdi 😹
Sataram köyü haaa 😂😂😂😂🙈🤦🏻♂️Allahım ya
😂😂😂
Çok kötüsün ☺️😂🙈
Elimizde toprak altı var verelim ona
Yok verme o gelsin benim şeyimi alsın
Kral
@Rufane98 teşekkür ederim canım. Üstü kapalı anca bu adar oluyor 😊😊
Gözlükler şekil önümden çekil 😅😂
Ermeni sevgilinin kulağını kes
batumu ver nasıl olsa bizim değil
Tamam😂
Başka bir şey ver bence daha iyi tatmin olur
Hepsinden yüzde olarak pay ver ayıp olmasın.
Deli deli küpeli
😂ben mi
Evet
Başka bisey versek.
Ver abisi
Tamam
Bu neydi şimdi?
Senin elindeyse ver
Hayınn
Ver tabi. :d
Yiaa sapsik 😁
selam