AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Delikanlı ama hafif serseri sever geneli. Dışarıya karşı kükreyen ama sevdiğine miyavlayanları seviyorlar.
:) kısacası kılıbık
Kılıbık insanlar, dışarıda da pasif olur genelde. Kılıbık denecek kategori de değil. Mıy mıy mıy erkek istemem, güçlü ama bana eriyen olsun😂
Bu tüm istekler karşılıklı olmalı ama 😂
Sevilen kadın sever zaten genelde. Daha hiçbir şey vermeden, karşılık bekleyen erkekten hayır gelmez💀
:) sen çok kıskançsındır he
@sudesiyahseven geri takip edebilir misin?
Yok seçerek ediyorum, istersen geri çıkabilirsin. Çünkü zihniyetini beğenmedim iyi akşamlar.
😂 Zihniyetimi sana beğendirmek gibi bir çabam olmadı, istediğimi sorar, istediğimi paylaşırım :) Zihniyetim seni zerre alakadar etmez. Seçicilik demişsin, aşırı ön yargıları olan, kendini merkezi noktaya koydurmaya çalışan birisisin 🤷♀️ Ön yargılar bir ırkçılık eylemidir unutma
Ön yargı, gördüğün bir şeye verilen ad değil, görmediğin bir şeye verilen ad ama😉 Keşke egosal sancılar çekmek yerine, tespit ile ön yargı arasındaki farkı öğrenseydin. Bu benim profilim ve kimi onaylayacağım da seni ilgilendirmez. Beğenmedim ve seni beğenmek zorunda değilim🙂 Kes ağlamayı bb
:d aklından zorun olduğun belli, ilk başta sordum adam gibi, sonrasında takip et diye zorlamadım ya da ağlamadım. Benim hakkımda bir halt bilmeden zihniyetime yani direkt karakterime karşı ön yargıda bulunuyorsun 😂 Egoyla işim olsa kalkıp burada anlama kıtlığı çeken birisine laf anlatmak için çabalamazdım :)
Okumadım bile🙂 Reddedilince kuduran birinin düşünceleri umurumda değil. Boşuna yazma umurumda değilsin.
Kudurmak mı 😊 Tatlım tüm bu tarz çocukca şeyleri geride bıraktım. Hayatında bol şans
Belli kudurmadığın ğçşödkcjfjff sus artık😂
Yalnız birdahakine umursamaz görunmek istersen reddedildiğin an, manas destanı yazma ki öyle görünebil😅 Ben sana zorundasın demediğim halde, şuna zorunda değilim buna zorunda değilim demiştin hatırlatırım😋 Aynen tamam umursamazsın
😂😂😂 ahahahah tamam tamam sustum. Bir kızla sidik yarışacak halim yok ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim aramızda ki bu zıtlık hoşuma gitti
Kadına saygı duyman açısından dediysen hoş😅 Ahahaha gitti mi cidden? 😀
Yalnız gerçekten bir sinir yahut öfkelenme durumum olmadı, sadece daha beni tanımadan etmeden zihniyetini sevmedim demen garip geldi ve öz eleştirimi yaptım.
Dürüst olmak gerekirse evet ret edildim ancak sadece profilime bakıp bu kanıya varmış olman aşırı saçmaydı buna dikkat çekmek istedim
Saygım kadına ya da erkeğe yoktur, insanına ve canlısına vardır :) ve evet gerçekten hoşuma gitti
Profiline baktığımı kim söyledi😅
Benim takıldığım nokta, direk karşılıklı olmalı demendi. Tabii ki saygı karşılıklı olmalı ama erkek bir tık fazla olmalı. Biz yapısal olarak daha narin, daha duygusal ve daha cilveli canlılarız. Herşeyden önce detaycıyız ve erkekler bu kadar değiller. Dolayısıyla erkeğin ilgi de nezakette bir tık baskın olması lazım. Direk öyle diyince ona kızdım, yoksa benim üstüme titreyen erkeği "kılıbık" olarak adlandıracak kadar nankör değilim😊
Her şey karşılıklı olmalı derken duygusal anlamda yaklaşarak söyledim. Yoksa kadınların daha duygusal ve kırılgan olduğunu gayet iyi öğrendim :) Ben bu karşılıklı olmalı dediğime takılmadığını düşünerekten direkt profilime baktın sandım ve o yüzden tartışma hali oldu
Kılıbık ve karşılıklı olmalı konusunu dirrkt sorabilirdin, neden böyle dedin diye haksız mıyım? :) ama olsun, ufak tatlı bir atışma oldu, ilk söylediğimi tekrar söyleyeceğim evet atışmamız baya hoşuma gitti 😂
Haa 😅
Yok asla öyle bir şeymem
Yanii evet haksızsın😂
Çünkü hiçbir şekilde evet şöyle olmalı demeden, karşılığa getirdin konuyu. Sanki sadece karşılık için yapacakmışsın gibi. Belki de uzunca anlatsan, örnekler ile daha çok anlaşılırdı😊
Ahahah tamam tamam hiç bir şekilde haklı çıkamayacağım ve öğrendiklerimden bir taneside asla bir kadınla fazla zıtlaşma 😂
O zaman bir birimizi anladıysak ne mutlu bize :) Bir dahaki sefere sana söylemek istediklerimi örneklemeyle anlatacağım 😅😁😊
Teşekkürler beyefendi😂😂😂
Ne demek hanımefendi 😂
Pekii beni ikinci kez ret edecek misin 😅
şerefsiz insanlara tahammülüm yok adam gibi adam olsun başka bir şey istemem.
Valla herkes kız gibi kız, adam gibi adam arıyor ama herkes yalnız
bulunmuyorsa yalnızlık daha iyidir en azından sinir sistemi sağlıklı kalabiliyor
Lafa gelince adam gibi adam olsun derler ama sevmeye gelince şerefsizi daha çok seven kızlar var
şanslı erkek sever, şans olunca her şey mümkün, para tip şu bu işe yaramayabilir
kansız seviyorum ben.
@selamsiskolar bilmem kızlara soralım
Başka kız mı yok beni niye etiketliyon
başka kız tanımıyorum ki biz yabancı olsan etiketler miyim kız
Lan beni nerden taniyon
burdan tanıyorum menekşem
Sen ne sandın beni sınıf arkadaşın mu