Gittikçe ilgisi azalmıştı. Onun samimiyetine aslnda inanıyorum. İlgisi azaldığı halde bana beni terk etmeden bı gün önce "seni seviyorum❣️" diyen biri ve hiç sıkılmadigni (ben sormuştum) söyleyen biri hem neden gitti açıklama yapmadan hem de geri döner mi merak ediyorum. 🌬️🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 3hafta oldu o gideli. Bekliyorum wp a bakyorum hiç çevrimiçi olmuyor ama gece 2bucukta bi kere ve 1bucukta gördüm onu. İşi 9-18.00 arasında old. İçin girmiyordurda gece girebiliyo demekki. 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 Arkadaşlar iyi anlaşyoduk ama uzak mesafeydik. Hayaller kurmuştuk. Ve 1ay sevgili olduk ama her gün uzun uzun saatlerce görüntülü konuştuk. 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 Çok seviyorum. Erkekler ozellikle terk ettiğinizde geri döndünüz mu?😔
Kızın suçu yokken bı anda TERK eden ERKEK GERİ DÖNER mi?
Döner. Ama sen dönmemelisin bence. Zira böyle kimseler iş ciddiye bindiğinde de sıkılabilir. Eh, böyle bir durumun nasıl sonuçlanacağını söylemek çok da zor olmasa gerek...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 ay onu deneyeceğim. Diyelim yazarsa bana eğer 5 saat sonra göreceğim mesajını. 2gunde bir mesajına bakacağım. Falan
Dönerse kabul edeceksin yani öyle mi? Seni cepte gorup sıkılınca giden, sonra geri dönen birini? Yine bırakma potansiyeli olan birini doğru mu anladım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır önce ilgisiz olucam. Yani diyelim mesaj attı ben onu 5 saat sonra göreceğim. Böyle soğuk konuşacağım. 3 ay bı deneyecegim onu
Evet sevmemiş meger. Halbuki gerçekten saf bı sevgiyle sevdim ve bununona gösterdim. Acaba mesafe mi sorun oldu ve sorumluluk hissi ağır geldiği için bitirsem daha iyi olur diye düşündü? Sevse bunları dusunmezdi biliyorum.
Aşkını betimlemiş kız hahfjwjdjwj. şu an konuştuğu biri var kankaaaa boşta kalırsa döner
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Komik değil hüzünlü bişey anlattım. Yine de yorum için teşekkür ederim. Boşta kalınca da arasa ben ona mesafeli olacağım ama sorum geri döner mi bu durumda?