Aşk İlişkileri Normal kız arkadaşınız sizi öpse ne tepki verirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Karşılık verir misiniz o an? Güncellemeler+1 yıl Dudaktan Güncellemeler+1 yıl Yanağını öptüm Normal kız arkadaşınız sizi öpse ne tepki verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
G_Samsa Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Çok samimi kız arkadaslarımın yanaklarından öpebilirim. Onlar da beni öpüyorlar. Ama dudaktan olmaz o , onu ne onlar yapar ne ben kabul ederim. 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Dudaktan öptüyse kesin karşılık veriririm. Demekki beni o istemiş 1 0 Yorumla
djslam21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Direk yapışırım dudaklarına, öyle de yapardım eskiden. 1 0 Yorumla
C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yanaktan öpüşüyorduk Bayan arkadaşlarımla. Koronadan önce. Dudak olayı arkadaşça değil. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Nerede, nereden, nasıl ve ne kadar süre öptüğüne bağlı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O anki ortam ve moduma bağlı. Bir de aramızdaki yakınlığa ve samimiyete göre değişir. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Dudağa karşılık verir de yapmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya erkekler genelde karşılık verir ama dediğim gibi belli de olmaz. Ortam, mod ya da aradaki samimiyet belirler durumu. Yorumla Soran +1 yıl Samimiyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakarsınız artık duruma. Anladığım kadarıyla ikiniz de birbirinize yakınlık duyuyorsunuz. Yorumla Soran +1 yıl Yaani dün opturdu birbirimize yaslanıyoruz falab Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz zaten artık belli bir aşamaya gelmişsiniz. Yakında ileri seviyeye geçersiniz. Yorumla Soran +1 yıl Valla bilemicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormak istediğin bişey olursa yazarsın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
GafKolik Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Büyük ihtimal şaşkınlıktan dolayı kalakaldığımdan bir süre daha öpmesine izin vermiş olurdum.. ( ki bu benimde istediğim izlenimi yaratırdı) 1 0 Yorumla
ozgurumutlu Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Teşekkür ederdim. Tek öpüşmeli bir ilişkili olarak kalacaksa problem yok. 0 0 Yorumla
Overlord_Han Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl bayılırım ne karşılık vermesi kldsfdskl 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahhaha ne Yorumla Overlord_Han +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yani verirsin karşılık Yorumla Overlord_Han +1 yıl ayılınca evet veririm Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Dudaktan mı? O nasıl normal arkadaş öyle? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl begendıgım bırıyse hosuma gıder sanırım ve uzun suredır mı tanıyorsun onu? 0 0 Yorumla
NeFReeT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. bu soru hanımlara sorulmuş benlık değil 0 0 Yorumla
islamallltun Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl o anki psikolojime ve aramızdaki ilişkiye bağlı 0 0 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. oooo karşimmm gel bende seni opeyim derdim. 0 0 Yorumla
Masör347 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 46% +1 yıl Haydi eve gidelim filmin sonu burada bitmez derim 0 0 Yorumla
Ispectraaaa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben tipsizim hiç bir kız beni öpmek istemez 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hangi erkek karşılık vermez ki 😜 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasıl bi öpüş olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Samimi bir arkadaşım belki yoksa opemez 0 0 Yorumla
ripperangel Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Bunun gerçekleşmesine izin vermezdim 0 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yapıştırırım ağzının ortasına 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Öpmenin şehveti anlaşılır ve yerine görede değişir 0 0 Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl oper oper 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İnş Yorumla S8484 +1 yıl kız kıza mıkarşı taraf mı Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla S8484 +1 yıl kız olsa olur mu Yorumla S8484 +1 yıl denenir mi Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben de onu öperim... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Yorumla
Fati1034 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Nasıl öpme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dudak Yorumla Fati1034 +1 yıl Ona karşı içimde bir şey varsa veririm Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Nereden öptüğüne bağlı. 0 0 Yorumla
Buse2134 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Vermem sanırım 1 2 Yorumla Buse2134 +1 yıl La yanlış soruya cevap vermişim pardon Yorumla Alfa80 +1 yıl 🤣🤣🤣 Soruya iyi cevap olmuş ama Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bende onu öperim😂 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Karşılık veririm 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cevap misliyle olur 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Nasıl bir öpme bu 0 1 Yorumla safadgn +1 yıl Dudaktan opuyorsa arkadaşça degildir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Çok samimi kız arkadaslarımın yanaklarından öpebilirim. Onlar da beni öpüyorlar. Ama dudaktan olmaz o , onu ne onlar yapar ne ben kabul ederim.
Dudaktan öptüyse kesin karşılık veriririm. Demekki beni o istemiş
Direk yapışırım dudaklarına, öyle de yapardım eskiden.
Yanaktan öpüşüyorduk Bayan arkadaşlarımla. Koronadan önce. Dudak olayı arkadaşça değil.
Nerede, nereden, nasıl ve ne kadar süre öptüğüne bağlı.
O anki ortam ve moduma bağlı. Bir de aramızdaki yakınlığa ve samimiyete göre değişir.
Dudağa karşılık verir de yapmam
Ya erkekler genelde karşılık verir ama dediğim gibi belli de olmaz. Ortam, mod ya da aradaki samimiyet belirler durumu.
Samimiyiz
Bakarsınız artık duruma. Anladığım kadarıyla ikiniz de birbirinize yakınlık duyuyorsunuz.
Yaani dün opturdu birbirimize yaslanıyoruz falab
Siz zaten artık belli bir aşamaya gelmişsiniz. Yakında ileri seviyeye geçersiniz.
Valla bilemicem
Tamam
Sormak istediğin bişey olursa yazarsın
Teşekkürler
Rica ederim
Büyük ihtimal şaşkınlıktan dolayı kalakaldığımdan bir süre daha öpmesine izin vermiş olurdum.. ( ki bu benimde istediğim izlenimi yaratırdı)
Teşekkür ederdim. Tek öpüşmeli bir ilişkili olarak kalacaksa problem yok.
Ben eğlenceye bakarım ya o an 😂😂🙈
bayılırım ne karşılık vermesi kldsfdskl
Ahhaha ne
?
Yani verirsin karşılık
ayılınca evet veririm
Dudaktan mı? O nasıl normal arkadaş öyle?
Değil
begendıgım bırıyse hosuma gıder sanırım ve uzun suredır mı tanıyorsun onu?
o beni operse ben de delerim onu 😂
bu soru hanımlara sorulmuş benlık değil
o anki psikolojime ve aramızdaki ilişkiye bağlı
oooo karşimmm gel bende seni opeyim derdim.
Haydi eve gidelim filmin sonu burada bitmez derim
Ben tipsizim hiç bir kız beni öpmek istemez
Hangi erkek karşılık vermez ki 😜
Öpene dur mu deyim 😂
f*ck budy oluyor bu ıste
evet.. sonuna kadar giderim
Çocukları almayın buraya
Nasıl bi öpüş olduğuna bağlı
Samimi bir arkadaşım belki yoksa opemez
o öperse bende operimm
Bunun gerçekleşmesine izin vermezdim
yanaktansa kafamı ceviririm :))