Güncellemeler
+1 yıl
İyi geceler allah razi olsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kusura bakmada senin evli bir ciftin evinde ne işin var Şu an ayni dert benim kapimda eşimin erkek kardeşi kac aydir bizde gitmesini artik istiyorum. Alinma ama yuk oluyorsun rahat edemiyo kadin. Kendim Şu an yaşadigim icin cekilmiyor. Kimse kimseyi evinde istemiyor bu acik ve net. Biraz belki acimasizca oldu ama dogrular bunlar
Anladim kac yıllık evlisin 2 haftadir burdayim sali gidecem zaten
Aslinda ben evliyim karim kardesimi istemiyor o yuzden boyle yazdim zoruma gidiyor kardesimi kovar gibi oluyom tam hakli ama kardesim iste
2 bucuk sene ve aylardir bizde 2 hafta kalip gitse başim gözum ustune ama aylar oldu bunaldim
O senin kardeşin ama karinda senin eşin oluyor. Inaninki ben kac aydir cekiyorum artik evden atasim geliyor eşimden bile biktigim zamanlar oluyor. Evliligimizi mahf etti kardeşi
Haklisin farkindayim ama 2 hafta oldu o zoruma gidiyor
Kac yillik evlisim
2 bucuk yilik evliyim
Hep kavga ediyoz kovsam. kardesimi olmaz kovmasam olmaz babam geldi yeni evliyken 1 ay kaldi hep kavga ettik ahlaksoz seyler dedi esim sabir ettim ama sabirim yok dayanmiyom kardeş candir esinde candir anlamasi lazim
Bisey sorsam yanlis anlama musaitsen isyersen abi kardeşçe biraz dertlesmek isterim eklersen
Eklermisin senden ricam dertslemek iyi gelir
Hayir kusura bakmayin sizi hakli görmuyorum evlilik duşunuluyorsa aile sorunlarina hic bir şekilde eşini katmamalisin ayrica herkes kendi evinde olsun senin eşinin ailesi size böyle kafalari esince yatiya gelmeleri hoşuna gidermi. Ailem annem babam kardeşim diyor isen hic evlenmicektin evlilikler bu sebepten bitmekte.
Haklisin bak boyle diyem sana annem yok babam yurt disinda. Bi ben bide kardesim var baska kimsemiz yok gidecek bi yeride yok o yuzden bizde kalmasi hak degilmi peki 2 hafta sabir etmiyor babam yurt disindan geldi onu bile kabul etmesi hep kavga etmemize sebeb oldu seviyom sevmesem karimi bosardim coktan
Bazi seyler yasaninca acidir anlamak onemlidir insan insani anlamassa neden birlikte olsun
Kusura bakma bu kafayla evlilik yurumez. Boşansan bile başkasiyla evlensen yine ayni sorunu yaşicaksin kendini degiştirmeye bak eşin 2 hafta icin biraz abartmiş olabilir ama oda hakli bir evde giren cikan belli olmali yatiya mumkunse kimse gidip gelmemeli. Eşimin ailesi diye demiyorum ama cok iğrenc insanlar menfaatci cikarci insanlar evime gelmelerini asla istemem memleketeler biz şehirdeyiz. Kimse kimseye bakmak zorunda degil hangi devirde yaşiyoruz. Senin eşinin annesi veya babasi 1 ay kalsa gitse ustune kiz kardeşi gelip kalsa sende rahatsiz olursun. Ailende biraz duşunsun kimsenin huzurunu kacirmayalim evimze oturalim.
Haklısın tam 2 hafta sabir etse. Sen 2 buçuk senedir evlisin seninde ayni durum sen neden bu kadar cok sabir ettin peki ask sevgi sabir ister
Arkadaş ekle konuslam mi istersem
Eşim icin sabrediyorum evlilik öyle kolay kurulmuyor ama artik ciddi anlamda biktim adam 5-6 aydir bizde bir defol ya. Ekliyemiyorum
Neden ekliyemiyorsun
Bak kocan icin sabir ediyom benim karim benim icin. 2 hafta zor sabir ediyor hep kavga ediyoz. Sen ise 5 6 ay diyon
böyle iyi
Bence eşinle guzelcene konuş sabretmesini söyle daha kötu durumda olan insanlar var oldugunu söyle gidicek geri gelmicek de. Guzelcene konuş yani
Bazı seyler sabirdir iste karimda sabir yok...
Evlilik kurmak basit yikmak bi an kolay
Komustum yuz defa yok diyor ya o gidecek ya ben. Bende sen beni birakip gidecekmisin dedim he de he diyor sen beni kovuyon iste diyor ben arada kaliyom delirecem kac defa silah dayadim kafama ama korkuyom
Hayir yikmak daha zor benim eşimin kardeşi köpegij evine kulubeye atsan köpek bile isyan eder o derece
Anladim allah sabir versin sana ne diyem ki kardeş allah herkese sabir versin
Eşin cidden biraz abartiyor 2 hafta kalip gitse başim ustune benim evimdekini görse kacar eşin
Kacar zaten onu diyom anlamiyor diyor ben onlar degilim sen istersen boyle istemessende ben giderim sende git baskasina
Ben bazen kendime kiziyom ama olmuyor be kardes hayat sartlari istedigin gibi olmuyor iste. Bu arada sizde kalan kocanin kardesi kac yasinda
Sizinde Allah yardimciniz olsun fazla ustune duşmeyin söylensin dursun. Onun ailesi gelince ayni şekilde sizde tavir alin bakalim nasil oluyormuş
Yok ne ben onun gibi yapsam ailesine beni evden kovar yeminle
Hak ediyor ama. Eşimin kardesi kocaman adak 24 veya 25 var
Eşin kac yasinda
Benim kardesim daha yeni 20 yasinda bnde 26 karimda 22 yasinda
Eşim 28
Ne diyem ki allah sanada sabir versin peki bisey desem esinin kardesi neden sizde kaliyor 5 6 aydir
Gecimsiz oldugu icin girdigi her işten tartişarak cikip geliyor sorumsuzun önde gideni yiyip icim gezim onu duşunuyor sadece
Bak ben esimi anliyom zor evde rihat edemiyor rihat düş alamaz evde rihat elbiseyle gezemez istediginde uzanip tv izlemez ama sabir iste ama sen 5 ay sabir etmissin ins sabrin bosa gitmez
Anladim isminiz ogrene bilirmisin eklesende konussak. Sapik acisinda degil dertlesmek isterim. Rica ediyom anladigin icin cok teşekkürler
Kardeş cocugunuz var mı
Inşallah başima bela oldu evliligimi mahf etti afedersin ama canımsın önde gideni 4 yaşindaki cocuk ondan duşunceli bunda beyin duşunce yok
Cocuk yapmak icin firsat bulamiyoruz ki bir ayagi bizim evde. Iki arkadaş gibi olduk evin icinde
Anladim allah sana sabir versin ins ins gider o zmn ne diyem ki nerelisimiz is bulam ona istanbuldaysan
Anladim iste bizde bu iki hafta oyleyiz ben de dayanmiyom ama ne yapacan senin daha zor ya 5 6 ay ne diyem allah sabir versin ins iyi olur ya
Zor herkesin derdi basindan askin
Skype var mı
Musait olunca yazarsan sevinirim kardeş
Bunaldim varligi bile artik bana rahatsizlik verir oldu. Ya onu gectim kac aydir kaliyorsun bir eve katkin olsun bir alişveriş yap evin bir kiraya yardim et bari yok bir gun parasiyla bir şey alip geldigini görmedim