Ben 4 dil bilen 2 enstrüman çalan ve genel kültüre önem veren biriyimdir, o ise kendisini hiçbir konuda geliştirmeye açık değil. Oturup tarih konuşamaz, iki gram bilgisi var o da muhteşem yüzyıldan ibaret. Dil bilmez, balayında yurt dışı planlıyordum, ben olmadan oda servisiyle konuşamaz bile. Genel kültür sıfır, geyik muhabbeti dışında konuşamazsın. Gündemi bile takip etmiyor. Çok vefalı, iyi kalpli, güvenilir sadık bir kız. Bu yüzden sevdim nişanlandım. Ama düşünüyorum da bunlar yetmiyor sanırım. Sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ay sanki bana İlber Ortaylı, havalara bak :D
İnsanların çoğu sadık, dürüst ve güvenilir bir eş bulmak için çırpınıyor ama bulamıyor. Sırf bu yüzden ömür boyu bekar kalan insanlar var. Nişanlın elmas değerinde ama sen çakıl taşı muamelesi gösteriyorsun. Bu devirde böyle kızı bulmak gerçekten çok zor. Şimdi yanında olduğu için değerini bilmezsin ama kaybettiğinde aklın başına gelir. Sonradan çok pişman olursun. Ayrıca kültür sonradan da edinilebilir ama karakter için aynısı durum geçerli değildir. Tam istediğin gibi bilgili ve kültürlü birini bulursun ama nişanlın gibi sadık ve güvenilir biri olmaz. Gözün hep arkada kalır. Değişmesini istersin ama bu da mümkün olmaz. Uzun lafın kısası bir ilişki önemli olan karşı tarafın kültür seviyesi değil, karakteridir, güzel ahlakıdır. Sonradan düzeltilebilecek ufak tefek kusurlar için nişanlısı yarı yolda bırakma.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba
Birlikte geçirdiğiniz süreç içerisinde ortak noktalarınızın olması bence çok önemli daha verimli zaman geçirmek daha mutlu olmak eğlenmek için. Bunları kesinlikle bir düşün hatta sen ona sana ayak uydurması için yön göster ortak noktalar oluşturun bu konuda çok haklısın.
ama sana şunu diyeceğim 4 dil bilen şunu bunu bilen biriyle de sorun yaşıyacaksın onunda farklı huylarından şikayetçi olucaksın. Yani kiminle olursan ol farklı noktalarda şikayetlerin olucak. Seviyorsan bunları görmezden gelip ortak nokta oluşturmaya çalışmanı tavsiye ederim sevginin aşkım ne dili vardır ne mesleği ne yaşı ne ilgi alanı.
Ama olmayacağını düşünüyorsan şimdiden bırakmanda fayda var. Kiminle olursan ol sorun yaşayacağının farkında olarak tabiki.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seni haklı göreceklerini düşünme
Evlilikte vefa sadakat kalbinin iyiliği önemli
Sizde bunları düşünerek nişanlandıniz
Sevdiginizi düşünüyor musunuz
Birlikte sohbet edemeyecek bir ortama giremeyecek siz ne kadar rahatsızsaniz nişanlıniz da sizin kadar rahatsız olacak ve zamanla aranızdaki farkı oda görecek sizin şimdi düşündüğünüzü oda düşünecek.
İkiniz içinde zor olacak en doğrusu konuşun ve bu şekilde mutlu olamayacağınizi söyleyin00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadından beklediğin her şeye sahip sakın kızın kalbini kırma yoksa ahı aheste aheste çıkar. Tamam denklik önemli fakat buna en başta nişan yapmadan önce dikkat edecektin. Bir hevesle yaptım bir hata diyorsan yol yakınken dön geri ama dediğim gibi helallik almadan bırakma kızı. Belki bu durumdan kendine pay çıkarıp seni bile sollar ;) daha iyi bir şey olur senin için.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. karınıza kızınıza göz açtırmazsınız sonra ono bolmoyor bono bolmoyor çok biliyonuz siz..
51 Yorumla- +1 yıl
belki bilmoyor guzum :) ya ne olursa olsun su safhaya gelmeden evvel tanımak etmek lazım kızın aılesının uzulup buzulmesı hos degıl zaten kız babası asla suratı yere dusmez. o evlattır hatası ıle guzellıgıyle.. lakın enstruman calmak dılbılmek artı olabılır. ama vıcdan allah korkusu yoksa dünya senın olsun süzüne bakarsam Namertim!
+1 yılBen ben ben ben ben ben ben ben ben ben ve o. Söylediklerinden anlaşılan bu. Ben diliyle konuşan bir insana sosyal hayatımda yer vermesem de hayatındaki kadına saygı duyduğumdan ve kız kardeşlik bunu gerektirdiğinden yazıyorum sana. Bay genel kültürü zirve olan gündemle uyanıp gündemle uyuyan ünvanların bile yetersiz kaldığı kişi. Sen zaten şimdi olmasa bile eninde sonunda bu kızımızla yolları ayıracaksın, gidişat bunu gösteriyor. En azından evlendikten sonra değil de evlenmeden önce ikinizin de hayatlarını kabusa çevirmeden önce saygı çerçevesi içerisinde bitirmen daha doğru ya da senin için biraz kelimeleri klas hale getireyim daha 'etik' olur. Sorun olarak gördüğün şeyler senin kriterlerinse kafana takıp önüne bakamaz olduysan bırak bitsin hakkınızda hayırlısı olsun.
42 Yorumla
Soran+1 yılYahu kardeşim ne alaka ben dili ya.
Bence sen onu yeterince sevmiyorsun sevsen bunlar gözüne batmazdı. Senin bu yönlerin olabilir ama belki de onda olan başka şeyler de sende olmayabilir. Dil bilmek genel kültür vs tabiki önemli ama sana hissettirdikleri ve sevgisi daha önemli değil mi? Eğer hala yeterli değil diyorsan ayrılman daha iyi olacak yoksa ömrün boyunca sana göre bu 'eksiklikleri' gözüne batar gibi ki bence bunlar eksiklik değil. Herkes bunları yapmak zorunda değil ne de olsa.
20 Yorumla
+1 yılsen bu kızı sevmiyorsun bence yani sevsen bu tarz şeyler gözüne batmaz. hiç muhabbet etmiyoruz diyemiyorsun. birini işe almıyorsun sonuçta cv sine bakar gibi bu ne. sevmiyorum gönlüm ısınmadı muhabbetimiz yok dersen eyvallah ama söylediklerin çok saçma geldi bana. söz konusu olan şey evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum zaten bu sebeplerden sevmiyorum artık
+1 yılYazık, sen bu kafayla bugüne kadar nasıl geldin. O kızı hak etmiyorsun! Yol yakınken bırak sen kızı. İleride evlenseniz bile kızın en ufak bir hareketinde sözlerinle ezersin sen kızı. Her şey dil bilmek enstrüman çalmak okumak mevkii sahibi olmak demek değildir. Bir yorumunda
"" Annemin bana öğrettiklerini o benim çocuğuma öğretemeyecek. "" demişsin. Annenin sana ogretemedigi şeyler de olmuş belli ki. Mesela nişanlanana kadar aklın neredeydi? Nişanlında çocuğunuza merhameti sevgiyi iyi insan olmayı vicdanı öğretir sende bilgilerini aktarırsın evladında fena mı?10 Yorumla
+1 yılBence nişanı at sen o ablayı haketmiyorsun kendini pegenmis züccaciye dükkanı 2 yumurta kir desen ben bilmem kac dil bil bilen biriyim ben mi yapicam dicek tigniyette sana ömür vermesin kadın 4 dil biliyorsun Türkçeyi konusamiyorsun avel kimi eli pratik olur kimisi zeki kimisi güçlü o kız hastada aynıydı şimdide aynı tabi sen yumurta göre dayaninca yurtdışına kaç kendin bırak yenge hanım kendine göre realist birini bulsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes dengini isteyebilir hakkıdır ama birinin kültür seviyesi daha flört döneminde bile gayet anlaşılırken sen nişan aşamasına gelmişsin bu zaman kadar sorun etmediysen zaten kızın gözünün kapalı olması seni etkilemiş belli. Madem gözü kapalı istedin baştayken, şimdi niye sorun oldu?:)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Aslında hak veriyorum, genel kültür seviyesi arkadasliklilarda bile önemliyken; evlilikte uyumsuz iki kişi bir süre sonra mutsuz olacaktır. Genel kültür seviyesi yüksek olan arkadaş bile yanındakinden sıkılıyor ve ister istemez onun bilgisizliğine sinir oluyor. Bu yüzden egitim ve kendi eğitimini devam ettirebilme açısından noksan olan birisiyle kültürlü ve öğrenmeyi seven birinin evliliği pek de sağlam olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eksikleri tamamlanamayacak şeyler değil. Yol göster öğret. Fakat senin istediğin şekilde değil; yani zevkleriniz vs aynı olmak zorunda değil. Sadece biraz kendini geliştirmesi yönünde yardımcı olmalısın. Diğer türlü , ne mutlu sana karakteri sağlam.
Demem o ki ; karakter bozuksa duzeltemezsin. Düzelecek şeyler yüzünden öyle Bi hataya düşersen swn kaybedersin.
Mutlu kal.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Bunu erken farketmen iyi olmuş. Bir ömür boyunca tek ortak noktanız nefes almak olan biriyle zaten bir ömür geçiremezsiniz. İnsan karşısında sohbet edebileceği birini istiyor. Bu kızda yoksa ve kız kendini geliştirmeye kapalıysa bu ilişkinin bitmesi daha sağlıklı.
00 Yorumla
+1 yılAcaba bunların hepsi sende varda sen ne oldun insanları küçük görmeyi bırakırsan belki bu hayatta daha güzel şeylerde yaşarsın kimseye tepeden bakma bu kibir bu şımarıklık ne gerçekten kıza üzüldüm şu an madem öyle kendi denginde birini istiyodun hayatında niye elin kızına umut verdin yazık değilmi ona birde üstüne nişanlanmışsın madem böyle düşünüyosun ayrıl ol zaman
00 Yorumla
+1 yılSana şimdi ego falan filan diyen olur ama insan biraz dengi istiyor, en başta bunlar birini sevmedeki unsur bana kalırsa nişanlanana kadar çok vakit vardı keşke orada halletseydin diycem ama demekle olmuyor tabi zor bir durum açıklaması da kırıcı olabilir. Ona bunları öğrenmesi için hevesleneceği şekilde konuşabilirsin. Mesela bu dili öğrenirsen daha çok şuraya gidebiliriz veya gündemden haberdar olman hayatımızı daha kolaylaştırır bilinçli yaşarız gibisinden hiç olmadı insan kendini geliştirdikçe paslanmaz gibi bir ilke ile gözünü açabilirsen çok çok iyi olur ama tabi kırılmaca gücenmece olmadan :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Bilmemek farklı öğrenememek farklı. İleride bir hayat paylaşacaksınız şimdi ne kadar görüştüğünüzü bilmiyorum ama buna rağmen çok farklılıklarınız var. Farklılık olması normal elbette ama bu sizin yaşamak istediğiniz hayatların karşısına engel çıkartabilecek gibi duruyor. İleride yaşayamadıklarınız için birbirinize nefret güdebilirsiniz. Üstelik hayattan beklentileriniz de farklı duruyor. Belki çok öngörülü yaklaştım bilemiyorum ama yine de çok seviyorsanız birbirinizi siz bilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Sevmenin ne mesleği olur ne dili ne de dini önce bunu bilmelisiniz, bilgi sahibi değildir okur öğrenir parası yoktur çalışır kazanır ölüm hariç her bir duruma çare var şu hayatta, üstelik bu ülke de eğitim durumu en yüksek seviyede olanlar boğazlarına kadar pisliğe batıyorlar.
Bence siz böyle iyi temiz kalpli bir insanı bulduğunuz için, el üstünde tutun onu yoksa onu aratacak birine denk gelirsin görürsünüz o zaman.00 YorumlaMadem Kendi Seviyende Bir İnsan İstiyosun. Madem O Kadar Bilgili Ve Zekisin. Bir İnsana O Kadar Ümit Vermişsin İlişkiyi Evlilik Boyutuna Kadar Getirmişsin. Madem Seviyende Bir İnsan İstiyordun Neden Bu Seviyeye Kadar Getirdin İlişkiyi.
00 Yorumla
+1 yılOrtak bir dil yoksa, tüm iyiliklere rağmen sığ bulacaksınız ve evlendikten sonra daha da çözümsüz hissedeceksiniz. Aniden verilen karar değil gibi. Hakkınızda hayırlısı.
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin de sen sevmediğin biriyle nişanlandığına göre sen de çok bir bok biliyor sayılmazsın. Yok seviyorum diyorsan da ayrılmayı niye düşünüyorsun?
00 YorumlaO kdr dil biliyorsun enstürman çalıyosun ve kültürlüsün
Ama nişanlanmadan önce acaba bu kız gerçekten benim kafa dengimmi diye hiç düşünmemişsin. Evlilik çok ciddi bir şeydir bi insanı sırf iyi kalpli diye hemen evlenmeye karar veremezsinki...
Belki aceleci birisindir bilemem ama kız saf sadık diyosun onun için senin onu bırakman çok büyük etki olabilir ve bu kötü01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılYetmediğini düşünüyorsan yol yakınken dön, yani insan bana kalırsa kendini geliştirmeye açık olmalı açık değilse ayrılabilirsin ama şu an bilgisi düşük diye onu yargılamamalısın. Seçim senin bol şans.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Böyle düşünüyorsan evlendikten sonra da mutsuz olursun bu yüzden seni taşıyabilecek birisini tercih et. İki kelime konuşamayacın bir insanla sırf iyi kalpli, güzel diyerek evlenemezsin.
00 Yorumla
+1 yılEğer beklentilerin farklıysa şimdiden bırak, insan kendine az da olsa benzeyen birisiyle beraber olmalı yoksa olmuyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dil bilmek enstruman calmak başka bir şey. sen onu anliyosunya yetmez mi. Ha bahane aramadanda bitirebilirsin basitçe.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye başka şey olsun? Hayatta en az bir dil ve bir enstrüman çalmayı bilmeyen insan boşa yaşıyordur. Ot gibi takılmayın kendinize yatırım yapın, hobileriniz genel kültürünüz yabancı diliniz vs olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlık daha ağır basıyor elbette. Ama davul bile dengi dengine oturup iki muhabbet konuşamadığın biriyle ömür mü geçer eğer gelişmeye açık değilse seni daha geriye çeker bu yüzden kendi denginle olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBu yola girmeden önce bunları düşünüp tartmak gerekirdi. Kıza ümit verip bir yola girdikten sonra nişan atıyorum demek saçma bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Şimdi n'olucak o kız?
Valla onun yerine üzüldüm yaa..
Saçmalamışsın, başından düşünücektin bunları?00 Yorumla
+1 yılEn kısa zamanda ayrıl
Senin gibi kendini begenmisle bu iş olmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılbence en kısa sürede ayrıl o kızdan bunu ona yapmana hakkin yok
00 Yorumla Keşke işler bu kadar ilerlemeden en başından buna vakıf olaydın kızı yarı yolda bırakmak yerine.
00 Yorumla
+1 yılHemen niye nisanladin sende, hata sende, önce bi iyice tanimaya calissaydin,...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Nişanlanana kadar düşünemedin mi? Ama söylediklerin bir sebep mutlaka sorun yaratır ilerde.
00 Yorumla
+1 yılOfff varya erkekler hic bir şeye beğenmiyor gerçekten her şeyi siz biliyorsunuz maşallah tüm erkekler kültürlü görmüş filan maşallah ya bir defa bir şeye beğenin
Eğer kızı istemiyorsan ilerlemeden nişanı at ki ilerde onu aldatıp üzme.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sonuna kadar haklısın ben 3 lisan bilip 2 üniversite bitirdim yanında kariyerim var maddi gücüm var tutup birinimi eğitecem hayatta dengini bul he gerçe sonra benim gibi fazla seçicide olma 😁
00 Yorumla
+1 yılHaklı ya da haksız bilmiyorum ilerde ikinizde yıpranırsınız , daha yolun başında iken at ve güzel kıza hiçbir kusur vurmadan yap. Etrafındaki kişilerde kızın hakkında hiçbir söyleme zaten yeterince burada kızı gömdün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee önceden gözüne batmıyor muydu şu an ki kriterin öncesinden de yokmuydu o zaman da belirtebilirdin
00 Yorumla
+1 yılSırf iyi diye evlenme evlenince bunlar gözüne daha çok batar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama bence. Seviyorsan seviyorsundur , kızın bilgisi olduğu için falan değil. Aşk bu değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBirikim önemli. Annemin bana kattığını benim çocuğuma katamayacak
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın ama nişanlanana kadar o kızı o kadar ümitlendirene kadar fak etmedin mi bu durumu?
+1 yılSen öğret bilmediklerini sen eşine hem eş ol hem anne hem baba hem kardeş ol herseyim demek kolay ama gerçekte hiç bisey
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu bakış açısındaydım her bilenin bir bileni var demiş hz Ali. Ama insanın içinde yoksa bir daha olmuyor. Benim ittirmemle bir şeyler edinmesinden sıkıldım hakikaten. İşin kötü yanı içinden de gelmiyor
- +1 yıl
Sen bunu nisnalina soyledin mi peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. burada bunu paylaşman bile onunla evliliğinde şüphe var aklında. Evlensen bile mutlu olmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKendini o kada çok beğenme ve övme dil bilmemek ayıp bir durum değildi ne güzel her seferinde ona öğreteceğim bir çok şey olacak peki pren William neden kendinden seviye durumu düşük bir aşkla evlendi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi dilleri biliyorsun ben de 4 dili akıcı iyi derece konuşabiliyorum😃
00 Yorumla
+1 yılBu kültürsüz bulduğunuz hanımla nasıl tanıştınız peki? Ve nasıl evlilik yoluna girdiniz?
00 YorumlaKızı acilen bırakmalısın. Nişanlanana kadar bunu hesaplayamayan birisiyle devam etmemeli
00 Yorumla
+1 yılSen uzaydan mı geldin
10 Yorumla
+1 yılBunları daha yeni farketmiş olamazsın..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam et o zaman. Boş boş konuşma.
10 Yorumla
+1 yılBu zihniyetle o bildiklerin kurtarmaz seni çapsızz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun için biraz geç kalmadınız mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılBenle öğrenir diyordum. Bilgi vizyon sonradan da kazanılır ama vefa sadakat kazanılmaz diye değer veriyordum kıza. Ama hakikaten yoruyor artık benim ittirmemle yol alması.
Cevap sahibi+1 yılEvet bu önemli bi kriter ama bunu bilip önemli bi adım atıp sonra vazgeçmeniz nişanlınıza büyük haksızlık olur, neticede sonradan olan bi durum değil. Bile bile nişanlanmışsınız. Peki bunu ufak da olsa dile getirdiniz mi?
Nişanlanana kadar aklın neredeydi bay yanlış😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Önceden düşünseydin keşke
00 Yorumla
+1 yılAklın neredeydi diye sorarlar
00 Yorumla
+1 yılNişanlanmadan önce bunlar rahatsız etmiyor muydu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak noktalarınız yok ise bırak yol yakınken
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. nişan yapmasaydın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın da nişanlanana kadar aklın nerdeydi
10 YorumlaHnagi dilleri biliyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmanca İngilizce Fransızca, İspanyolcayı da geliştiriyorum hâlâ
+1 yılHaklısın
10 YorumlaNiye nişanlandın ki
10 Yorumla
+1 yılŞimdiden küçük görüyorsun. Olmaz.
10 YorumlaHaksızsın
10 Yorumla
+1 yılBence konusmalisin