Erkekler kadınların tribini çekilmez mi buluyo gerçekten? Yoksa içten içe hoşlarına mı gidiyo? Atılan trip ilişkiye dahada heyecan katmıyo mu sizcede?
Evet kabul ediyorum bi kadın olarak attığım tripler kesinlikle ilgiyi daha yoğun istiyo olmamla ilgili : )) Kadınların tribinin ilgi bekletisi olduğunu erkekler cidden anlayamiyolar mı?
İlgi görmek için naz, kapris, huysuzluk çok saçma. Açık ve net olun, anlaşılmayı beklemek marifet değil. "Bana daha fazla zaman ayırmanı, benimle daha çok ilgilenmeni istiyorum" demek zor değil. Böylece, erkeklere "öküz" yakıştırması yapmanız gerekmez.
senin için demedim, hemen üstüne alınma. Kadınların huysuzluğundan, ilgi beklentisini anlayamayan erkeklere genelde öküzlük (veya anlayışsızlık) yakıştırması yapılır da...
Ya niye trip atıyorsunuz ki açıkça söyleyin şuna kızdım buna darıldım bu yönün hoşuma gitmiyor diye bizde bilelim diyelim şunu şöyle yaptım olmadı böyle yaparsam belki hoşuna gider diyelim gönül alabilelim dimi trip atarak uzatmanın ne anlamı var sonuçta trip attığın kişinin de bir hayatı var sürekli neden diye düşünemez ki YA ATTıĞıN TriP ARABAMıN BoYASıNA GeLSEyDİ 😂😂
Hani bir şarkı varya tribin olurum düşünür sıkıntıya girersin diye o aklıma geldi karikatür harika aca şeymi diyo aslanda olsa tripten asla kurtulamaz maruz mu kalır demek istiyor ama ben almayım alana mani olmayım trip tüm sistemi çökertiyo 😁
Oküzle aslan bi akşam birlikte içiyolar. Aslan erken bi saatte bitirmek istiyo geceyi. Ben kalkiyim artık hanim bekler diyo. Öküz, sen ki ormanların kıralısın herkes senden korkar çekinir, nasıl oluyoda hanımından bu kadar korkuyosun diyor. Aslan: beni evde seninki gibi inek beklemiyo, dişi bir aslan bekliyo diyo: )) Kıssadan hisse.
İşte demek istediğim mesajı sen anlattın Teşekkür ederim 😁 bir ara bende maruz kaldım baktım ooof nasıl şiddetli geliyo kendime dedim çabuk uzaklaş bulunduğun yerden 😂
Tribi olmayan kadın görmedim ki nereden bileyim :) evet olmalı tabiki.. ama içi boş ve gereksiz olmamalı.. ya da sırf naz yapmak için trip atılmamalı.. haklı olduğu zaman, kabulüm :)
Ben tipsizim hiçbir kadın bana trip atmaz naz da yapmaz çünkü kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor. Tripleri olsa da bana yok nazları olsa da bana yok sonuçta.
ilgi isteme sebebi ile gelişen trip candır. ilgi, alaka, yanaşma, konuşma, samimi olma, ateşlenme ve sevişme ile son bulur. günlük saçma sapan olaylar, görüş&fikir ayrılıkları, edilen kavgaların ya da yapılan tartışmaların bitmek bilmemesine neden olan uzuuuun uzun tripler varya hani işte onlar insana baskıyı ve stresi hissettirerek yaşatır. sabah sabah viski içirtir, sıkar, bunaltır.
Bence naz ve cilve kadınlarda olmalı, bunu iyi kullanan kadinlardan birisi yengem bizim ailede özellikle de amcamla konuşurken :D Tripte yeteri kadar olması gerekir bence.
Kadınların Doğasında Trip Atmak Kronik Bir Rahatsızlık Gibi İlişkide Atılan Trip Heyecan ve Adrenalin Katar. Benim Şahsen Hoşuma Gider Ama Abartmamak Şartıyla.
Trip atan naz yapan karıyla birlikte olacağıma giderim sokak köpeğiyle birlikte olurum. En azından başları ağrımıyor ve hayır demiyorlar. Ne istedikleriyse belli zaten bir mama bir yatak. Boşuna sadık dememişler köpekler için 🤣