Gönül pencerende bir kirlangicim yüreğininin penceresini açar mısın diye söze girer ,
Günlerden birgün: Kırlangıcın biri bir adama aşık olmuş. Ve adamın penceresinin önüne konup adama şöyle demiş: - " Ben seni çok seviyorum lütfen pencereyi açıp beni içeri al da birlikte yaşayalım." Adam : - " Olmaz alamam... Sen bir kuşsun hiç bir kuş adama aşık olur mu? " kırlangıç bir süre sonra tekrar gelmiş. - Lütfen pencereyi açıp beni içeri al birlikte yaşarız. Hem ben sana dost ve arkadaş olurum canında sıkılmaz birlikte yaşar gideriz. Adam yine: - " Olmaz alamam... Git başımdan" diye cevap vermiş.
Zaman geçmiş... Sonbahar yaklaşmış... Kırlangıç üçüncü ve son defa penceresinin önüne konup adama tekrar şöyle demiş:
- " Lütfen beni içeri al... Artık soğuklarda başladı, dışarıda kalamam biliyorsun ben sıcak havalarda yaşayabilirim sadece... beni içeri almazsan başka sıcak ülkelere gitmek zorunda kalırım. Lütfen beni içeri al da burada kalayım. Birlikte yemek yer omuzuna konar seni neşelendirir sana yarenlik ederim. Hem sende benim gibi yalnızsın..." Adam :
- " Git derhal başımdan... Ben yalnız kalırım" demiş ve kuşu kovmuş kırlangıçta bu cevap üzerine üzüntülü bir şekilde uçmuş ve uzaklara gitmiş... Adam kırlangıç uzaklara gittikten sonra düşünmüş.
-" Ben ne aptal, ne kadar akılsız bir adamım, niye kırlangıçla birlikte kalmayı kabul etmedim? Ne güzel birlikte kalırdık demiş kendi kendine ve çok pişman olmuş. Pişman olmuş ama iş işten geçmiş. Kendi kendine, nasıl olsa sıcaklar başlayınca kırlangıcım yine gelir bende onu içeri alır birlikte mutlu bir hayat sürerim, demiş."
Ve penceresini sonuna kadar açıp beklemeye başlamış. Yazın gelmesiyle kırlangıçlarda gelmeye başlamış. Ama onun kırlangıcı gelmemiş. Yazın sonuna kadar hiç penceresini kapatmadan pencerenin başında beklemiş ama boşuna... kırlangıç yokmuş. Gelen kırlangıçlara sormuş ama onun kırlangıcını gören olmamış. Sonunda bir bilge kişiye halini danışmak ve ondan bilgi almak için gitmiş. Bilge kişiye olayı anlattıktan sonra bilge kişi ona şöyle demiş:
- Kırlangıçların ömrü altı aydır.
Hayatta bazı fırsatlar vardır, ömründe bir defa eline geçer ve değerlendiremezsen uçup gider... Hayatta bazı insanlar vardır, ömründe bir kez karşına çıkar ve fark edemezsen, değerini bilemezsen, uçup gider... Ve asla geri gelmezler... Dikkatli olun... Farkında olun...
İyi değilim açıkçası. Bu konuda kaderim kapalı biraz. Birisinden hoşlanıyorsam gidip direkt söylüyorum bir beklenti işine girmeden sonra köşeme çekiliyorum. Yani kızın bana karşılık vereceği varsa da ben farkında varmadan oluşturduğum ortam sebebiyle karşılık veremiyor :D Erkek kız ilişkileri konusunda strateji üretmekte başarılı değilim Ancak bu benim için kötü değil çünkü illa bir kız arkadaşım olması gerektiğine dair kalıplaşmış düşüncelerim yok. Şu an kız arkadaşım var ama oda planlı programlı bir şekilde olmadı 4 seneye dayanan bir geçmiş var kendiliğinden aşama aşama oluştu.
Özellikle sitenin erkeklerinde var bu , en komiği de sanki biz bunu görmüyoruz! Her soruda 10 kıza yürüyorsun emmi bir de bende şansını denemen seni komik yapıyor yaniğg. Yürüme şekilleri. de ya etiket ya beğeni ya da görüş altına sıçramak şeklinde poff ama herkese. Kimseye yürümüyorum yürüyenlerin de yoluna mayın döşüyorum 😂
İş yerinde şey muhabbeti geçmişti, avrupa kupası. Bir çocuk vardı bana hafif de olsa ilgi gösteriyordu. Ve boş zamanında 4. lig de futbol oynuyor. Her neyse, futboldan muhabbete girdim. Bana tuttuğum takımı sordu, italya dedim. "Yakışıklı oldukları için değil, güzel oynuyorlar diye, ama o da bir etken ayrıca" jskdk. Demek italya dedi, ben de g. zekalı gibi ülkesi fark etmez, yakışıklı olan herkesi izlerim mesajını vermiştim. Bence berbat
burada olsa sadece iyi instagramda reeldede öyle. zalımın dünyası demek lazım. bazı kişiler Türk kızları güzel değil diyor mükemmel kızlar gördüm bu yaz hem de sayıları çok fazlaydı. asosyal olanlar sosyal medyada her kızı o kelimeyi demeyeceğim kötü sanıyor oysa kızkardeşide açık giyiniyor
Yürümüyorum. Çünkü öyle inandırmışsınız ki kendinizi herkesin size yürüdüğüne selam verdiğim ona yürüdüğümü sanıyo. Bana böyle yaklaşan bi kadından ben zaten o saniye soğurum. Ya yürümeyi geçtim sırf bu sebepten selam vermez oldum. Zayıf karakterlerin şişmiş egolarıyla uğraşmamak için asosyal olucam nerdeyse 🤣🤣
Allaha şükür bugüne kadar kimseye yürümüslügümüz yok zaten öyle olmuş olsaydı sitemizin hanımefendi görünen bazı kaşer ablaları çoktan bizi deşifre etmişlerdi ama maşallah yine aynı ablalarımız yürüme konusunda yüksek lisans görmüş olarak karşımıza çıkmaktadır ve biz erkekler bu kişilerden bence iyi bir eğitim almamız gerekiyor bu ablalar bu konuda master görmüş ve doktora vermiş ben bu kişileri şahsım adına tebrik ediyorum 👏👏👏👏👏
Herseyi cok ciddiye almayin. Burada herkes size yaziyorsa aralarindan birini secmiyorsaniz sizde herkesin ilgisinden memnunsunuz demektir. Burada kimse kimse icin ozel olamaz. Burasi gercek dunya degil. Burada yazismakta yurumek degil.
Olağan üstü değilim bu konuda ama. Önce muhabbet ortamı yaratılır bence, kız tanır bu şekilde tanışır zaten kafa uyuyorsa devamı gelir. Dışarıda olsa bu siteden daha hızlı sonuç alınır. Ama tehlikelide sevgilisi biri çıkabilir. 😃
Yani çok hoşuma giderse yürümem koşarım tabi asla onu korkutmam ya da çekingen davranmasına neden olmamaya özen gösteririm. Doğal olurum açık olurum zaten o da beğenmişse sonuç bellidir. Eğer ki olumsuzsa hiç bir şekilde ikiden fazla deneme yapmam :D
İzmir'e yeni taşındım, önceki şehirde kızlar beni tanımasa da bildiği için hep yürüyen birileri oluyodu ben uzun zamandır kimseye yürümüyordum ama İzmir'de daha kızlar arasında reklamımı yapacak birini düdüklemedim bende yürümeyi bilmiyorum ama oluyor yavaştan eğleniyorum :d
Yürürüm onda sorun yokta ben o yürüme seviyesine gelemiyorum özellikle bu sitede. Ya genelde saçma egolara giriyorlar kasılıyorlar falan o yüzden genellikle karşı taraftan alıyorum mesaj öyle oluyor
Her gördüğüme yürüyecek bir karaktere sahip değilim öncelikle fakat hoşlandıysam güzel şekilde yaklaşırım yani yürürüm saygıya ve mantığa çok önem veririm 🙂
Uçmaya kaçmaya veya yürümeye gerek yok. Parası olan insan çıkarıp ortaya koysa çevresinde tavaf edecek bir sürü insan çıkar. Yani o tür şeyleri yapmasına gerek yok. Kabul etseniz de etmeseniz de.. Bu işler böyle. Zaten en çokta parasına güvenen veya vücudu, tipi olan insanlar yürür. MÜKEMMELLİK hastalığıdır bu. Ben MÜKEMMELLİM. Her şeyi elde edebilirim düşüncesinin fiziksel boyuta ulaşarak gösterdiği reaksiyondur.
bu iş bi şaka degil , kendime yürüme konusunda hic guwenmiyorum , ilk tanisma faslini gecebilirsem gerisini cok rahat getiribilirim insan sevince her sey ışık hizinda degisir gelisir