Peki, karşı cinsin yüzdeki çizgileri seni rahatsız eder mi?
Doğduk, büyüdük ve yaşıyoruz.. Doğal olarak yer çekimi bizi kendine çekmek için beklemede ya da yakaladı. Az önce film izlerken bir kez daha fark ettimki karşı cinste oluşan çizgiler çok hoş duruyor.. tabi bu tom olduğu için değil))
Sevgilinin yüzündeki çizgileri seni rahatsız eder mi?
Yüz mimikleri ile oluşan çizgiler de yaşa bağlı olanlarda hepsi güzel. Insanın sevdiğinde olan her şey güzel bence. Beyaz saçta buna dahil. Her yaşlılık belirtisi bizden bir parça ve anı adeta. Hepimiz bu aşamalardan geçeceğiz ister seve seve ister korka korka. Bizi o hallerimizde de seven insanlara rastgelir ömrümüz umarım 🌼
Yaa ben daha çekici buluyorum.. Kırışıklıklar kişiye ayrı bir cazibe katıyor bence, özellikle de karşı cinse daha çok yakışıyor o kırışıklıklar. Çocukluğumdan beri olgun erkekleri yakışıklı buldum hep.. Mesela örnek vermek gerekirse Murat Ünalmış 10 yıl önce mi daha yakışıklıydı şimdi mi? Bence şimdi 😊
Yüzündeki izler bana sorarsan eğer Futursuz olmanın bedeli olmalı Yaşlı gözlerin titreyen ellerin Günahkar olmanın diyeti olmalı Kimine dar kimine yar bu dünya Tükettik bunu da daha başında Kimi de yar bana dar bu sevda Bunu da söyledim sana başında Dinle ama 😄
Çizgiler değilde erkeklerdekafanın ortasında saç dökülüyor ya kardeşim rahatsız ediyor çoğu 20li yaşlardaki arkadaşımın alnı açılıyor çok itici geliypr bana