Sevgilim de durduk yere böyle yapıyor da ilgi göstermeme rağmen arada soğuk yapıyor sonra bende, o öyle davranınca bu sefer bana niye soğuk yapıyorsun diyor böyle toxiclik var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dur yaaa sesli güldüm 😂😂😂
Tribi kız atar erkekse gönlünü alır benim bildiğim
Bence de erkek biraz ağırdan alır ama ne bileyim lgğvmfdifkdkd
Ben trip yapınca o da yapıyor pflfğfskd
Yani erkek ağır olur sana trip atıyorsa işin zor kahrı çekilmez onun karı gibi😂😂
Boğa burcuyum bi de gelemiyorum böyle şeylere ayrılcam zaten başının etini yesin tek başına beni trip çeken makinesi sandı heralde
Bunun burçla alakası yok insanın yapısı gereği kadın nazlı erkek ise naz çekip gönül alır tadınca ama erkeğe trip atmak komik ya
Hayır ama biraz burçla da alakası var ama ekmek dediğin gönül alır buda bana gelip trip yapıyor lfğwmidsıfn
Valla ben burçtan falan anlamam tabir yerindeyse erkek adam gibi olacak
Evet haklısın
Neyse boş ver canını kimse için sıkma yaşın genç istediğin gibi biri olur elbet
Evet 😊
Aaa erkek diyceğime ekmek yazmışım krğgmdiddkr
Hakkaten sen yazdın bende yeni farkettim 😂
Bende yazarken fark etmedim okuyunca gördüm ahahajdğndxpdndd
Ekmek musaf çarpsın gibi oldu 😂
Töbe yarabbii öflcmddfpdpdkfd
Tövbe ya ne sen ne yazdığını biliyon nede ben anlayorum
Sahiden ya ahahahdfldnşfd off güleceğim yoktu
He yaaa erkek musaf çarpsınki güleceğim yoktu 😂😂😂😂
🤣🤣
Ekmek çarpmıyo bak erkek çarpıyor hemde triplen 😂😂😂😂😂😂😂
Haklı bi tespit hahahaksjd
Naparsın bazen haklı tesbitler bile doğru kişiyi bulup mutlu etmez insanı
Ahh öyle maalesef
Gün yüzü görmemiş çok ahh larımız var içimizde ama neyse
ya ayrılmaya bahane arıyordur ya da ilgi görmek istiyordur
4 ayda 7-8 kere ayrılmak istedi sonra geri döndü pişmanım diye
kafası hala karışık demek ki
Ama ilişki düz yoldan çıktı b*k yoluna saptı
o ilişkiden hayır gelmez daha zaten
Yok yok arkadaşlarım da uyardı sizinki ilişkilikten çıktı diye çok da haklılar ayrılcam zaten ilerde üzülmektense şimdi üzülmem daha iyi
aynen öyle doğru olan bu
:):)
:)
Eskisine göre daha kolay kız bulduklarından dolayı bu tür gereksiz halleri yapıyorlar.
Yok öyle bi kişiliğe sahip değil ortak arkadaşlarımdan hep hakkında konuştuğum için biliyorum malımı kdkfmdsjsn
Sen saf ve iyi olduğun içim böyle düşünüyorsun ama ben senden farklı düşünüyorum
Zaten hep de iyi olanlar üzülüyor ya 😞
Bunu daha önce çok kes yaşıyan biri olarak sana hak veriyorum
Fazla yüz vermiyim soğuk yapayım diyince o da çabalamak yerine o da zıt tarafa gidiyor
Senin gittiğin yoldan çabuk döneceğini bildiği için sana böyle davranıyordur. Ama sen yaptığım şeyin arkasında olup geri dönmesen bu sefer kendi senin yaptığını yapıp seni geri kazanmak için uğraş verecek.
Cidden öyle biliyor musun diyorum ki sonra fazla abarttın git yaz çocuğa üzülmesin diyorum kabahat Bende o zaman
Yani biraz😃 hata çok fazla kabahat sende sen onu buna itiyorsun.
Sonra noldu g*tü kalktı tabi fazla yüz verdim tabi
Nasıl kaldırdıysan indirmesini biliyorsun umarım.
Hayır ama ayrılarak indiricem:)
Hayırlısı olsun bakalım
İnşallah
içlerinde kadınsı bir ruh olması olabilir :) tabi bazılarının
Küçücük bi sıkıntı da hemen atar gider yapıyor
çok takma he de geç zamanla öğrenir o da ne yapması gerektiğini
Alttan aldım zaten yeterince bu sefer patlama sıraıs bende
:) öyleyse ona kolay gelsin
Amin amin
Durduk yere değildir yani sana öyle geliyordur. Niye öyle yaptığını bir sor sevgiline.
Benim kabahatimi yüzüme vuruyor niye böyle yapıyorsun diyorum senin yüzünden diyor
Daha da açmasını söyle yani senin yüzünden diye konu kapatılmaz. :D Soğuyorum böyle yaptığında de falan.
Yok yok her şeyi açık açık söyledi
Ama soğuttu kendinden
Onunda alttan alması gerekirken ben daha fazla üzülmesin diye içime attım
Soğuduysan zaten uzatmanın anlamı yok ayrılmak en iyisi.
Evet hep o ayrılalım dedi bu sefer ki topu da ben atayım da hedefi şaşırtayım
Ay çok sinir bozucu böyle tipler kendini bilerek uzaklaştırmaya çalışıyor bence. Yazmıyorsa yazma biraz zor ol o böyle yaparak kendini ulaşılmaz göstermeye çalışıyor
Ben çabalamaktan yoruldum Ben yazmayınca yazmıyor sabrım var benimde
O zaman çaba göstermeyin sizde kardeşim vermiyorsa sizde çaba vermeyin zaten bir ilişkide bir kişinin çabası ile olacak işler değil bunlar lütfen anlayın ve algılayın herkes için diyorum sadece sizin için demiyorum size değer vermeyen çaba göstermeyen bir erkeğe boyun eğmeyin. Eskisi gibi olmayın. Ayrılmakla Tehtit ediyorsa ayrılın biraz sizi ulaşılmaz görsün o zaman it gibi olur
Ya gerçekten farkında değilim sonra düşünüyorum ki fazla yüz verdim keşke hadi ordan çekseydim diyorum hep keşkelerde kalıyor hep o an deseydim de diyorum geç kaldığımın farkına varıyorum
Bence hala geç kalmadınız böyle düşünmeyin. Sevdiğiniz için bazı şeyleri görmemişsiniz olabilir aşk insanı kör ediyor sonuçta. Ama bence bir erkek sevse Üzmez çabalar ilişkiye önem verir ayrılmak gibi bir niyette olmaz diye düşünüyorum yazmıyorsa yazmayın mesaj atmıyorsa atmayın, aramayın o zaman elbet arar ya da sorar merak eder sizi
Yazıyor ama 2 saatde bir :( ayrılırken bile benim kabahatlerimi yüzüme vurdu ben her şeyi alttan alıyorum almıycaksın diyor yüzüme vurucaksın diyor ben üzülmesini istemedikçe daha çok yükseliyor bana
Hayatından çıkar bence ne kadar sorumsuz umursamaz biri
Dün 5-10 dk ayaküstü görüştük 2.5 ay sonra ilk defa gördüm sarılıyorum ama bişey hissedemedim normalde nabzım hızlanırdı sarılınca bu sefer hiç bişi olmadı duygularım zedelenmiş gibi hisettim
Soğumuşsun işte eski sevgi yok böyle olması normal her insan soğur bu durum da olunursa
Bugün buluşmak istedi normalde hep buluşmak isterdim ama bu sefer öyle bir şey olmadı istemiyorum çok kavga ettik bunun sonucunda da beni kendinden uzaklaştırdı
Çünkü alışmış onun her dediği olmasından sizin hayır cevabı vermenize alışmamış o yüzden böyle davranıyor
Evet ya :/
🥺🥲
Erkek olduğuna emin misin onun
%100 ahahskdjsdo
O zaman büyümesi lazim daha 😁
Bence de katılıyorum 🤣
Ben bile daha ağır başlıyım boğa burcu olarak en sevdiğim huyum
Aynen boğa kadını bu yüzden olgun erkekle olmalıdır yoksa çoluk çocuk büyütür gibi ilişki yaşar 😅 geçmiş olsun, yeni sevgilini ona göre değerlendirirsin artık 😁
Yok zaten bundan ayrılırsam uzuuun süre yanlız kalmayı düşünüyorum adam akıllı biri çıkarsa ben çabalamıycam artık
Kendini de bu şekilde cezalandırma bence :)
Ceza değil kafa dinleme diyelim
Anladım, bu da bir ihtiyaç tabi :)
Herkes ipleri eline almak istiyor
Evet
Onlardan hiç bir halt olmaz
Haklısın
Aptallık
Aynen