Siz hemen cevap veriyorsunuz fakat erkek / kız arkadaşınız hemen vermiyor, buna karşılık ne hissederdiniz, tavrınız ne olurdu? İş güç bahane midir?:) peki iş güç yokkende aynıysa:)
Mesajlarınızı saatlerce bekleten erkek / kız arkadaşınıza tavrınız ne olurdu?
İş güç kesinlikle bahane değil insan istediği zaman yapmayacspı bir şey yok geç cevap veriyorsa ben anında yazıyorsamda bir şey değişmez. Mesajını ne zaman görüyorsam o zaman cevap veririm ya saniyesinde ya da dakikalar sonra bu fark etmez sidik yarıştırmaya gerek yok 😁
Zamanla alışıyorum geç dönmelerine ben de geç yazıyorum. Hatta daha önceden belirtiyorum geç yazabilirim diye. Başlarda sinir bozucu bir durumdu benim için. Eğer geç yazacaksan zaten öncelikle bunu belirtmesi lazım. Peşin peşin diyecek ki ben mesajlara geç dönebilirim, bazen belli olmadan işlerim çıkıyor gibi söylese zaten sıkıntı yok.
İlgisizlik insanın çekiciliğini ve davranışlarını ortadan kaldırabilecek bir şey olsuğu için zamanla soğuyabilirsin sen vaktini ayırıp konuşuyorsan ve o ayırmayıp geç cevap verip bekletiyorsa ilgisiz demekti. Bi elim kanda olsa bile cevap veririm mutlaka. İşin varsa belirtirsin ama bekletmek saygısızlıktır.
İş güç bahanedir evet, istediklerine anında dönüyorlar da neyse. Mesajı görmüşsem anında cevap veririm ama baktım umursanmıyorum tavrım değişir. Değer verdiğim gibi o değeri almasını da bilirim.
Ben de onu bekletirim, geç cevap yazarım. Ama tabiki bildirim çubuğundan okumuş oluyorum mesajını, yoksa merak ederim😀 Ve de herkesin önceliği farklı olabiliyor. Başka bir insana çevrimiçi olabilir saygı duyarım.
Yani bende bu şekilde dusunuyorum, işi varken zaten saygı duyarım, tatilinde de duyarım... ama hemen cevap verilmeyince bozuluyorum, cunku ben anında veriyorum
Ayrılın, direkt olarak ayrılın, sizin mesajlarınızı bekletirken arkadaşı dahi olsa başkalarına yazdığını göreceksiniz ayrıca siz yazmadığımızda sizi sürekli rahatsız edecek kişiliktir. Uzatmayın, verin yolu sektirsin gitsin.
Ama bir ayrım var, bencilce beklenti halinde olup yazmayan kişiye gerçek tahammülüm yok, bazı insanlarda bu sorun değildir, sesini ne zaman duysan mutlu olursun
İş ve yoğunluk durumu kabul edilir ama herkesin mesai bitimi vardır ve istedikten sonra her zaman vakit bulunur bu yüzden bahaneleri görmezden gelemem, yol alır...
Benim, buna çok takılan kız erkek arkadaşlarıma tavrım soğuk olur. Bu ilişkiyi yorar, bizliği zorlar, benliği güçlendirir. İlişkideiki ben olmaz, bir biz olur.