18 yaşında bir üniversite öğrencisiyim sevgilim ise 33 yaşında bir firma da yönetici olarak çalışıyor. İşi, pozisyonu, genel kültürü olsun bir çok konu da baya iyi. Kibar birisi. 1 yıldır ilişkimiz var ancak daha önce evlilik konusu geçince aceleci olmayan adam bugün bana bu konuda baya yüklendi. Evlenmek istiyormuş 2-3 yıla öyle söyledi ancak ben henüz okuyorum yaşım erken bunu istemedim hem ailemde istemez beklemez misin dedim hayır dedi güldü ancak sonra şaka yapıyorum ama sen yine de bir düşün dedi. Benim anlamadığım neden hemen evlenmek istiyor önceden acelesi yoktu üstelik ben daha öğrenciyim bu gibi adamlar kendi iş ortamlarında çalışan özgüvenli çalışan daha bakımlı kadınlar yerine niye benim gibileri tercih eder? Ne demeliyim evlenmek doğru mu yoksa 4 yıl beklemeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dayıyla evlenip hayatını karartmak istiyorsan git evlen
Bekle ve ayrıl sana koca mı yok? Yaş farkı şu an sorun olmayabilir ama ileride sorun olacak ailemden biliyorum.
Nasıl yani anlatır mısın?
Kuzenim senin gibi yaş farkı olan birisi ile evlendi çocukda yaptı. Damatla dayımın arasında 10 yaş var herkes arkasından konuşuyor. Damat da ayrıldı. Uyumlu değillerdi. Çünkü kuzenim genç yaşta gezip eğlenmek isterken kocası çocuk bak sakin yaşayalım falan diyordu. Gençlik yılları bir daha gelmez çocukla birlikte ortada kaldı. Hata yaparsın çocuk sayılırsın yaşıtlarınla takıl yaşa hayatını 25ten sonra evliliği düşünürsün. Evde kalırım korkusuna gerek yok zaten evlilik yaşı bayağı ilerledi. Ya düşün bi sen 25 yaşında gençliğinin en iyi yılında mükemmel bir kadın olacaksın yanındaki 40 yaşında orta yaşlı birisi. Sana uyum sağlaması gerçekten zor. O yaşlarda insanlar hayatı daha sakin yaşamak istiyorlar.
Dediklerinde haklısın ancak o bana göre enerjisi çok daha yüksek sürekli gezen dolaşan, yurt dışına giden birisi beni de sürekli gezdirmek istiyor. O konuda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Annem ve babam arasında da 11 yaş fark var ama gel gör bir anneme bak bir babama. Nerde yaş farkı dersin. Ama tavsiyelerin için teşekkür ederim.
Devir değişti. Eskide yaşamıyoruz artıık. Enerjisi şu an yüksek olması ileride de yüksek olacağı anlamına gelmez. Bir yerde tükenecek
Onu seviyorum inan o kadar kolay değil ayrılmak
Ailen sevgilinin yasını biliyolar mı yanı yaş farkınız baya var erkekler geç olgunlaşır vs ama ilerde yastan ötürü sıkıntılar da cıkabilir
Bilmiyorlar ama sorun olmaz çünkü annem ve babam arasında da 11 yaş var. Annemin ağzını yokladım sorun çıkacağa benzemiyor
anladım iyi bare anlayıslı bir ailen var o zaman sevgilinin evlenme yası gelmiş zaten yanı sen Şu an istemıyosun ama sevgilin sanırım senın ağzını aramaya calısmıs yanı 4 sene bekleyebilir miyim demişsin sevgilin 4 sene daha bekler mı sence
Ya işte emin değilim. Kendisi de dedi 37 olacağım diye. Benlik sıkıntı var işte babam üniversite bitmeden istemiyor. O da beklemem dedi sonra şaka dedi anlamadım.
çıksa çıksa yas sıkıntısından cıkar dediğim gibi gercı benımde arkadasım var 18 yasında kendınden 12 yas biriyle evlendı adam 30 yasında ama kız unı de okuyodu uzaktan okuyodu yanı onun ıcın sıkıntı cıkmamıstı evlendı gitti bazen boyle sanslılar da olabilir ama arkadasım mınyon değildi yasından buyuk duruyodu o yuzden sırıtmıyolardı. Ama sevgilinin ben 4 sene bekleyeceğini sanmıyorum
hee belki 2 3. sınıfta söz ya da nısan yaparsınız oyle 1 sene geçirirsiniz
Aynen bende öyle istiyorum ya 2. Sınıfta nişan istiyorum. Beni 30 yaşında zanneden oldu sesimden hareketlerimden düşün artık.
ciddi misin mınyon musun peki ya da yasından buyuk mu duruyosun boyun felan uzun mu
Ya inanır mısın boyum 1.60 max. Kilom 61 biraz balık etliyim ama ses tonum, konuşma tarzım büyük duruyor. Yüzüm falan da giyinişim. Öküz herif geldi bana 30 yaşında mısın dedi xd
aaaa o zaman yapı olarak öyle duruyosundur o zaman sizde sırıtmazsınız aman takma boyle öküzler cok valla ama nişan işini aradan cıkarırsan diğerleri çorap söküğü gibi gelir hayırlısı olsun canım
bu arada bişeyi merak ettim eğer özel değilse nasıl tanıstınız
Görüntü de hiç sırıtmıyoruz kuzenim de dedi. Absürt durmuyoruz. Belki olmuyor yaş farkı yani. Biz online bir oyunda tanıştık. Valla aşırı saçma bulurdum ama başıma geldi. Baktık anlaşıyoruz ilişkimiz ilerledi işte.
online oyunda mı, riskli değil mi iyi bare iyi birine denk gelmişsin valla
Evet çok riskli hep tedirgindim ama buluşunca geçti. Kendi hakkında bahsettikleri yalan çıkmayınca rahatladım.
yaaa iyi bare sevındım adına canım :)
Teşekkür ederim senin var mı ilişkin?
yok ama staj yaptıgım yerdeki adamın hareketlerinden şüphelenıyorum
Öyle mi nerede staj yapıyorsun? Adam sana nasıl yaklaşıyor ki
ben özel bi sağlık kurumunda staj yapıyorum. Benden sorumlu kişi ben ilk geldiğim zaman bana cok soguk davrandı ben yokmusum gibi sorun cıkıyodu yanında gidince yüzü düsüyodu felan ta ki ben kısa süreliğine yan binaya program öğrenmeye gidene kadar davranısları değişti
Nasıl davranıyor ki sana? Kaç yaşında? Bekar mı ki?
işte uğraşmaya basladı bide telefon konusmalarımı dinlliyo odada konusuyorum mesela hemen muhalefet oluyor felan kim aradı neden açmadın dıye sordu işte sevgilin var mı sdıye soruyor yok dıyorum neden yok diyo olması mı lazım dedim evet dedi elime dokundu bana bakarken gördum 2 3 kere bazen dönüp bakıyor ben ona bakıcakken kafasını cevırıyor felan bu tarz
benden 8 9 yas buyuk sevgilisi var bide
ben sevgilisi var dıye gercı bilmeden öncede asla yuz vermedim ki vermıyorum da adım felan cıkar dıye korkuyorum zaten bu ofistekilerin de hareketleri de bi değişik çözemedim
Kızım dikkat et o zaman. Sevgilisi olmasa hadi yine neyse ama kız seni öğrenir falan basar ofisi rezillik çıkar. Sen sürekli tersle bence. Şerefsize bak ya muhattap olma.
evet adım cıkar dıye korkuyorum bende hatta ofistekiler de değişikler odadakıler sankı adamla benı yalnız bırakma planı yapıyo gibiler ben adamdan kaçmaya calısıyorum ama onlar sureklı onu hatırlatıyo bana
O zamab mutlaka muhabbetin geçmiştir onların arasında. İş ortamında yaptıkları işlere bak ya ergence. Kimseye güvenip sır anlatma derim.
ah ahh sır değilde staj dosyamı diğer stajer cocuktan aldıgımı yan odadakı ablaya soylemiştim giidp adama soylemiş cocuktan aldıgımı hayır yanı arkamdan dedikodumumu yapıyosunuz ya
%90 muhabbetım geçmiştir cunku bazı krıtık detaylar var onları kafamda toparlayınca gectıgını anlıyorum ve benı kıskanıyor sanırım ya ya da ben mı oyle anlıyorum acaba ama bilmiyorum
Sevgilisi olan adam mesafeli olur. Kadın da öyle olur. Yanlış anlaşılmaktan korkar bir kere. Ama onun anladığım kadarıyla böyle bir derdi yok. İnşallah hayırlısıyla bitirebilirsin stajınııı...
ben zaten yanlıs anlasılmamak için bak gercekten adamı terslıyorum ve mudurden de azar yedım mudur bana puanını kırarsam davranısından kırarım dedi bana cok moralim bpzuldu oyle deyınce bu adam da bana senın puanını kırıcam işte ben sana gelme dıyorum sen geliyosun işte sözümü dinlemıyosun felan dedi
hayır bide soyle bişey var sevgilisinin haberı olsa suclu zaten benı gösterıcekler ben yapıyo musum gıbı durucak halbukı yemın ederim ben hiçbişey yapmııyorum
Bence o zaman akışına bırak. Akışına derken tersleme ama yakınlaşmak istediğinde geri çekil. Belliki terslemen onun hoşuna gidiyor ya da sana karşı daha ilgili yapıyor. Allah yardımcın olsun.
oyle yapmaya calısıyorum evet ama bazı hal ve hareketleri uyuz edıyo adamı
Terbiyesiz işte böylelerinden Allah korusun umarım başına iş açmaz yani inşallahhh...
bi stajer cocuga soru soruyorum ordan bana sen ne soruyosun bize dedii bende de cocuga soruyorum sıze sormuyorum dedim bundan sonra ona soru sormıcaksın bana sorucaksın dedi işte mesela stajer cocugun yanıan gıdıcem dedim hayır gitmiceksin buraya gel felan dıyo orada calısan abıyle kablo değiştirmeye gidebilir miyim dıyorum hayır gıdemezsın dıyo hayır boyle yapunca da ben sınır oluyorum
inşallah ama mudur beyle diğerlerinde suphelenıyorum
Sen tersleyerek onda inat yapmışsın sanırım. Dediğim gibi normal davran baktın ileri gidiyor karşına çeker konuşursun. İyi geceler dilerimmm... İnşallah hayırlısı olurrrr... Senin için umarımmm...
teşekkür ederim canım umarımm senın içinde inşallah hayırlısı olurrr
sana kalmış bişi , evlenince evlenmiş olacan, evlenmesen daha geç başka biriyle evlenirsin
Yaş farkı çok degilmi
Ben kendimden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyorum.
İlerde sorun olur tatlım enerjileri bitiyor seni mutlu edemez olgun oluyorlar
Bizim ilişkimizde tam tersi. Enerjisi düşük olan benim.
Hiç bekleme daha iyi
Bekle