Neden Sürekli Kullanıldığımı Düşünüyorum?

Herkese selam,

20 yaşındayım ve başarılı birisi olduğumu düşünüyorum. Görünüşüm bir tık ortalamanın üstünde diyebilirim. Sadece biraz kiloluyum. Kendi işim ve arabam var. Bunları söylememin sebebi böbürlenmek değil sadece avantajlarımı söylüyorum.

Arkadaşımın tanıştırdığı kız arkadaşına tutuldum. Kendisinin o dönemde sevgilisi yoktu ve biz gün içerisinde çok fazla konuşmaya başladık. Haftada 2-3 gün buluşurduk en az. Çok büyük jestler yaptım, hediyeler aldım. Sonra karşı taraftan da birtakım hareketler gördüm ve açıldım. Bana kendisinin beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ve sevgili istemediğini açıkça belirtti. Benim için sorun değildi arkadaş kalabiliriz dedim çünkü onu sevmekten vazgeçmedim. Zamanla bir şeyler olur sandım.

5 gün sonra öğrendim ki benimle konuşmaya başladığı aynı dönemde başka biriyle de konuşmaya başlamış ve sevgili olmuşlar.

Kendisine bunu sorduğumda ben tükürdüğümü yaladım çok özür diliyorum gibisinden laflar söyleyip durdu. Çok kızgındım ama sorun değil diyerek geçiştirdim. Kendisiyle 8 ay gibi bir süre konuşmadık.

Daha sonra sevgilisinin onu aldattığını öğrendim. Akşamına ağlayarak beni aradı ve çok pişman olduğunu bir daha birisini benim yerime tercih etmeyeceğini söyledi. Ben de ağlamasına dayanamadım ve özrünü kabul ettim. Sonra normal sohbet başladı 3-4 gün her akşam 3-4 saat telefonda konuşmaya başladık.(daha önceden hep whatsapp ile mesajlaşırdık.)

Hislerim hala bitmemişti fakat hislerimi ona açmayacağımı kafama koymuştum.

Sürekli ağlıyordu ve morali çok bozulmuştu iştahı falan bayağı bir kesilmişti. Mutlu olsun diye istanbulun biraz dışına ormana götürdüm. Mutlu olması için elimden geleni yaptım yine görüştük gezmeler falan filan derken önce beni ablası ile tanıştırdı. Daha sonra da annesiyle. Benim umutlarım iyice arttı fakat yine de hiç bir şey belli etmedim.(Buna eminim.)

En sonunda tatile gitmişti. Kendi işim olduğu için tabii onun yanına gidemedim fakat günü birlik gittim. Yaklaşık 35 saat uyumadım ve 8 saat araba sürdüm.

İstanbula geri döndükten sonra her şey çok güzeldi. Daha sonra kendisi de İstanbul'a döndü, önce araya biraz mesafe koydu ve daha sonra beni azarlayarak konuşmayı bitirdi. Yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz.

Yani neden bu şekilde olmak zorunda hep. Çok yalnızlık çekiyorum ve sevdiğim birinin yanımda olmasını istedikçe kullanıldığımı düşünüyorum. Daha önceki ilişkilerim de çıkar üstüneydi. Ben ne zaman normal bir ilişki sahibi olacağım?
Neden Sürekli Kullanıldığımı Düşünüyorum?