Evimin dizaynina kadar her şeyi tasarlıyorum kafam da çok takıldım her evli benim gibi düşüncelere kapılıyor mu?

Sana bir şey söyleyeyim mi sen kafanda bitirmişsin bu işi sana tavsiyem ya zihnini temizle kafanda at i fikri evliliğini sürdür ya da uzatmadan bitir bu işi
Nasıl temizleyeceğim onun hareketleri beni bu düşüncelere itiyor ama
Onu uyar konuş düzelmeye ya çalış ya da bazı şeyleri görmezden gel ya da bitir araftasin bu şekil acabalarla kendini yıpratır sin
Uyarıyorum bir şekilde üste çıkıyor
Yaptıklarını tolare edebilirsen bu evlilik sürer ya da onu düzeltebilirsen bunu yapamazsan günden güne ondan sogurusun bir yerde boşanmada olur farklı şeylerde
Herkesin zaman zaman düştüğü bir durum maalesef özellikle şiddetli tartışmalarda ama çok üç noktalar olmadıkça bu düşüncelerden kurtulmak gerekiyor. Yani sorunları konusarak anlaşarak çözmeye çalışmak en doğrusu özellikle de çocuk var ise. Bunun için karşılıklı anlayış ve hoşgörü şart tabiki her iki tarafında fedakarlık yapması öz eleştiri yapması şart.
Cevap
10Cevap
Evet ben de 7 senedir boşanacakmışım gibi hissediyorum
Her kavga edişiniz de boşanma geçiyor mu aklınızdan
Anladim.
Kafanda boşanma varsa, zaten boşanır sin çocuğun Yok değil mi ondan böyle rahatsın
Her gün boşanacakmış gibi değilde hergün doğru kişiylemi evliyim diye daha çok düşünüyorum ve bu daha çok yıpratıyor
Bende düşünüyordum ama o yanaşmadı ne olursa olsun dedim artık kaç yıllık evlisiniz
8 oldu
8 yıldır hep aynı hayeli mı kuruyorsun
Son iki senedir daha çok olmaya başladı.
Ona karşı ne hissediyorsunuz
Duygusal olarak
Hiç
Çocuk var mı?
Var
Pekala ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok konuşmuyorum umarım
Bende yaşadım bunların hepsini ve somunda boşandım keşke daha önce yapsaymışım dedim. Vakit kaybı
@eskiavare var
@eskiavare detaylarına girmek istemiyorum burada 😊
Sürekli huzursuzluk sürekli kavga artık düşüncelerin o yola girmiş, hep böyle isen sonu belli boşan kafan rahatlar
Bende evliyim çok iyi anlıyorum seni
Sen neler düşünüyorsun
Sen zaten boşanmışsin
Evlenmek boşuna masraftır
aldat boşanman kısa sürsün
Ne alaka mk verdiği akla bak
sürekli dayak yemekten iyi dir
Dayak yol olsa bir dakika durmam
evde huzur var mı peki seks hayatın var mı
Boşan o zaman hayat böyle geçmez
Çocuk ne olacak?
Çok nadir