Ben gerçekten bıktım acil fikir verin?

23 yaşındayım şu zamana kadar okadar istekliolmama rağmen namusuma dikkat ettim Allahtan korktum. İbadetlerimi yapmaya çalıştım. Ama ben dayanamıyorum ne zaman birşyle ciddi görüşsem bi ilişkim olsa hep ya geçmişte o şeyleri yaşamış oluyolar ya da benden bekliyolar. Ne zaman birşne kalbim ısınsa hep namusuna dikkat etmemiş insan çıkıyo ve ben böyle olmasam benı istemeyeceğini söylüyorlar. Ben artık çok sıkıldım İsyan edicem artık. Günaha dalma ama dayanamıyorum. Bana kendınj tatmın et demeyin. Oruç tut namaz kıl demeyin. Neden ben bununla sınanıyorum kafayı yicem ben de mi kaşar olayım. Napayım ben Allahım sesimi duy ya😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Daha geçende okadar dua ettim karşıma biri çıktı herşeyiz uyuştu etkilendim ama hemen bana dokunma çabaları ciddi düşünğyorum ayağı yapmalar geçmişte yemediği halt kalmamış. Bana bir de sen bakşre olmasan ben seni istemezdim diyor. Neden ben iyi olmaya çalışırken Allah karşıma böylelerini çıkarıyor ya. Ben de mi açılıp saçılayım vucudumj pazarlıyayım ona buna bakayım önüme gelenle gönül eğlendireyim. Dayancak gücüm kalmadı en sonunda dinden de çıkcam açılcam saçılcam
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar anlamıyorsunuz sanırım evlenmek istiyorım görüşüyorum böyleleri denk geliyo diyorum siz neden okumadan yorum yapıyosunuz saçma sapan
Ben gerçekten bıktım acil fikir verin?