+1 yılZamana bırak elbet çıkar biri bide tanışma sürecini biraz daha uzun tut. Erkeklerin geneli başta rol yapar sonra kendine gelir. Erkeklerin davranışları tutarsız katılıyorum mesela kendi yaşayıp karşısındaki yaşamamış istemesi gibi. Bazı şeyleri yapınca kendisine normal kıza anormal bakmaları. Direk sapıklık düşünceleri filan. Böyle tipler genelde yapınca terk eder başka birini bulunca hemen.
Dikkat et derim niyetin ciddi ilişki evlilğe giden sanırım ama evlilik için doğru kişiyi bulman gerekli aceleci davranmamaya çalış sabırlı olmaya gayret göster biraz daha çünkü hayatına alacağın insan iyi biri olmalı sonra başına sorun çıkartan biri olmaması için iyi tanı acele karar verme. Kendini de yıpratma bence çözüm zamana bırak çoğu konunun ilacı zamandır :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi en sevdiğim ve fikrimi sunabileceğim bir konu erkeklerin çoğunluğu genelde hep işte gençlik dönemşm seks yapayım işte ne biliym birçok sevgilim olsun vs. Diye düşünürler ama geride bıraktıkları özgüven sorunları güven kırıklıkları kalp kırıklıkları ve daha fazlasını hiç düşünmezler benimde hiç sevgilim olmadı mesela ama yalnızlık bir süre sonra insana tuhaf gelmekten çıkıyor hani korkuyorsun tamam mı bi kızın yanına yaklaşıpta merhaba demekten korkuyorsun özgüvenin yok geçmiştr yaşadıkları sorunları bilmiyorsun o da geçmişte yaşadığı sorunlar dolayısıyla seni de aynı kefeye koyuyor işte bu yüzden dünya yalan dolan ne biliym çıkarcılık kalp kırma yararlanma vs diye birçok kötü şeye eşlik ederek sıealanıyor ama üzme kendini her erkek öyle değildir emin ol illaki aralarında kafan kafasına uyacak seni mutlu edebilecek güldürecek beğeneceğin erkekte çıkıcak ben denemedim korkularım yüzünden ama sen deneyebiliyorsan en azından dene 2 seçenek vardır hep 1. Si ya tanıyıp tanıdıkça aşık olup mutlu olacaksın 2. Si de daha tanıyamadan o insanı çözüp vazgeçeceksin eğer vazgeçmessen ardından depresif duygular ortaya çıkabilir bu da bir insanın piskolojik durumunu nasıl etkiler bilemiyorum sanırım çok konuştum neler yaşadığını ya da yaşadıkların piskolojin hakkında hiçbir fikrim yok yanlış bir şey söylediysem kusura bakma iyi günler umarım mutlu olabileceğin birisiyle karşılaşırsın. ☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumun için 🌼
- +1 yıl
Rica ederim herzaman😊
Reis doğru yoldasın sapma yolundan elbet istediğin gibi biri çıkacaktır karşına ama geçmişine takılma çünkü geçmişi temiz olan biri çok zor ama senin istediğin gibi sana senin gibi yaklaşan biri mutlaka olacaktır sabır dile ve inan karşına böyle biri çıkacağına
00 Yorumla
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kendisi istediğini yapacak ama sen yapmışsan kabullenmeyecek yok öyle Dünya temiz bir benden istiyorsa kendide temiz olacak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılGercekten uzucu bir durum, şu yazdiklarini okuyunca isyanini sitemini anlayabiliyorum 😕
Emin ol az da olsa senin gibileri de var şu dünyada. Kendini eşine saklayan erkekler de var.
Karsilastigin bu tur insanlar seni isyana suruklemesin lutfen. Seni dinden sogutmasin. Sen cizgini bozma. Belki de senin buyuk imtihanin budur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de daha önce seks yaptım ve namussuz olduğumu hiç düşünmüyorum. Kimseyi de zorlamadım bunun için ısrar etmedim. 2 kişiye aşık olup seks yaptım ve bundan daha doğal bir şey yok. Benim kimseye bir zararım olmuyor çevrem hep iyi biri olarak bilir beni istisnasız.
O kadar yalancı, üç kağıtçı, bencil insan varken yanlış konuya odaklanıyorsunuz09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım seks yapan diyorım ben bakire olmasam senle evlenmezfim diyo buna takılıyorum ben soruyu doğru okuyun ya
Cevap sahibi+1 yılSeni yanlış anladığımı düşünüyorsan detaylarda biraz kendini yanlış ifade ettin sanırım. Neyse detayı boşverelim cinsellik düşünenden kaçma bence onunla seviş demiyorum da kaçma evliliği bekle. Cinsellik düşünmese bir sıkıntı vardır zaten
- +1 yıl
@görüşsahibi lütfen yanlış yönlendirmeyin. Seven erkek evlenmeden cinsellik istemez Abazalar ister ciddi erkek istemez. Siz evlenmeden zina yaptınız diye temiz mi olduğunuzu düşünüyorsunuz? Bakire biri bakire ister zaten kızda bunu demek istiyor ben temizsem karşımdakini de temiz isterim diyor
Cevap sahibi+1 yıl@öeleşeşşe Ben çok sevdim ve ilişkiyi ayakta tutmak için neler yaptım bilemezsin çok çabaladım. Evlenmeyi çok istiyordum. Nikah dediğimiz şey sadece kağıt üstündeki imza. Bu imzayı atınca cinsellik kilitleri açılmıyor. Aşkın nikahla alakası yok
- +1 yıl
O zaman neden evlilik var hayvanlar gibi evlenmeden ilişki yapmak normal mi? Peki ilişki yaşadınız sonradan evlilik oldu mu? Tabiki hayır ne kadar çok sevseniz bile evlenmeyi bekleyebilirsiniz. Sizin için kağıt olabilir ama bazıları için altın kadar değerli. İlişki yaşadıktan sonra en fazla 3-4 ay sevgili kalmışsınızdır çünkü genelde iş bitince aşk bitiyor. Erkeğe milli derler kadına hayat kadını.. bu lafı hiç unutmam
Cevap sahibi+1 yıl@öeleşeşşe evlilik sadece bu ilişkinin resmileşip duyulmasını sağlıyor. 3-4 ay değil 2 yıl daha devam etti. Ben kimseye tecavüz etmedim istemese benimle olmazdı ısrar bile etmedim.
Sizin mantığınıza göre de seks yaptıktan sonraki 3-4 ayda aşk biter ayrılma olmaması için evlilik yapılması lazım. Hayır böyle değil ben hep sevmeye devam ettim ta ki başkasıyla nişanlandığını görene kadar
Soran+1 yılKonu şu ki kadındaki. zarı okadar kutsallaştıran erkekler kendi namuslarına fikkat etmemiş oluyorlar. İradesiz oluyorlar. Bana böyleleri denk geliyor. Bana diyorki ben yaptım. Ama hayat kafınıyla. Parayla. Duugusaö bişe olmadı diyo. Ona göre bu normal oluyo. Ama diyokı sen yapsaydın kabul etmezdım diyo hele de duugusal bişey yapar hayat kadını olmauanlar. Olmaz diyo. Kalbin kırılıyo artık içim acıyo bu zihniyetler beni nerden buluyo
Cevap sahibi+1 yıl@öeleşeşşe ben onunla bir şeyler yaşadım diye pişman değilim. Seviyordum oldu.
Ha arkadaşın dediği düşünce tarzı bana zaten yanlış geliyor kızlık zarı ince bir et parçasından başka bişey değil. Kimisi o olmadan doğuyor kimisi seks yapmadan kazayla kaybediyor. Kimisinin ki elastik olur delinmez kan gelmez. Kimisi arkadan ilişkiye girer, kimisi diktirir
Önüne gelenle seks yapan biri değilse geçmişini umursamam ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi burada kim suçlu kime laf ediyor. kimi cezalandırıyor. akıl var ama kullanmaktan aciz. git bir seviş de herkes rahatlasın. sevişesi gelmiş hıncını nerden çıkarıyor. Allahım sen akıl fikir ver böylelerine. o kadar abaza gezen erkekler bile etmiyor bu lafları. azmış isyan ediyor. tövbe tövbe. Allahın senin inancına ihtiyacı yok kafanı kapatmana da. senin beynin kapalı esas sorun bu
11 Yorumla- +1 yıl
Kendini tutamayacak kadar çok istekli olursa mastürbasyon yapamalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılInanclisin ama isyankar konusmalarla dinden cikacaksin once sakin ol. Madem yardim istiyosun konusalim. U bi senin yasadigin bi zorluk degil. Evet namus diyosan, gunah diyosan yapmicaksjn. Ama elbet sen boylesin diye seni tercih eden olacak. Eger biri iliski olmazsa sevgili olmam diyosa zaten ciddi dusuncesi yoktur. Ayrica sen yapmadin diye yapmayan arama yanlis yaparsin. Yapmistir ama duzgun biridir. Senden sonrasi onemli.
00 Yorumla
+1 yılValla kardeş senin kaş*ar dediklerin şeylerinin derdine senin kadar dûşmemiştir. Buradan da görüyoruz ki bakirelik beyinle oluyor😄 ucuz malın alıcısı çok olur balım korkma boşta kalmazsın
21 Yorumla
+1 yılHayatında hiç cinsellik yaşamamış erkekler benim gibi tipsiz olanlar oluyor genelde. Benim hiç sevgilim olmadı hiç cinsel tecrübem olmadı mesela tipsizim. İstediğin erkek tipsiz yani ben sana diyim sen onu bulsan da istemezsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara verdğin cevaplara bakılrsa çok gerginsin. Helal süt emmiş erkek vardır. Ama İstanbul'da o iş zor. Erkeğin yaş büyüdğkçe bakir kalma ihtimali yok. Biz siz gibi değiliz. Siz kendinizi tutarsınız. Biz maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence acele etiğiniz için doğru insana denk gelmiyorsunuz bende kendim gibi geçmişi temiz birini isterim 22 yaşındayım sevgilim olmadı hiç bunun için üzülmüyorum şimdi olmasa ilerde zaten olur elbet olacak. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol. Seni gerçekten seven daha karşına çıkmamış ama elbet çıkacak
218 Yorumla
Soran+1 yılYav çıkanlara şans veriyorum hep bana a bu temiz kız tamam evlenelim bakiredir dd hep bunkafads olup kendıne sahip çıkamamış insanlar. O zaman neden bunlar karşıma çıkıyo hataya sürükleniyorum kalbim acıyo
Cevap sahibi+1 yılCanım benim bende diyorum ki acele etme zaten elbet temiz biri karşına çıkacak acelen ne? Böyle acele edersen zaten adam akıllı karşına çıkmaz ki.
Soran+1 yılYav acele ne alaka arkadaş çıkana beğendiysem şans veriyorım üstelık cinsel isteğm aşıro fazla hep böyleydim dayanamıuorummartık
Cevap sahibi+1 yılKanka bu ne sinir ya. Bende bakireyim bende istekli biriyim ama bunlar nasip kısmet işleri yani. Şans verdiğin insanları doğru seçmemişsin demekki birazda sende hata var dış görünüşü beğendiğin gibi konuşmaya çalışman hata
Soran+1 yılTamam sen haklısın
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım gibi bir şey söylemedim ki siz karşınızdaki insanı anlamadan dinlemeden cevap veriyorsunuz kafanızın dikine gidiyorsunuz. Ben size yaptığınız hatayı söylüyorum siz bana tamam sen haklısın diyorsunuz
Soran+1 yılTamsm ben kimseue şans vermiyim beğenmediğime veriyim ısınmadığıma veriyim
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda baktım da 23 yaşındaymışsınız mesleğiniz var mı okuyor musunuz?
Soran+1 yılVar memurum
Cevap sahibi+1 yılHı o zaman bir şey diyemem. Dediğim gibi iş yeriniz de ya da arkadaşınızın arkadaşlarıyla falan görüşün
Soran+1 yılSinir nedenim şu geçende biriyke tanıştım görüştüm her şey güzeldi ama bana yakın davranmaya çalıştı hemen daha ilk başta. Tamam uyardım. Sonrasında yine aynısı oldu. Geçmişinde cimsell yaşadın mı diye sordum evet dedi. Bide bir kez değil yani yiine tamam dicektim çok hoşkanmıştım çocuktan. Ve herşeyimiz uyumluyfu bana diyoki sen bakire olmasaydın ben seni kabul etmezdım. Benide kabul rdip etmemek sana kalmış ben dürüstüö diyo. Arkadaş bakirelik okadar önemliyse sen benı kabuş etmezsen ben seni neden edeyim ki. Hemen bitirdim ve içim acıyo bıktım ben ya
Cevap sahibi+1 yılİyi ki bitirmişsiniz. Zaten öyle biriyle evlenseniz bile hep aklımızda soru işareti olurdu acaba kimlerle yattı gibisinden. Size öyle bir şey demesi bile ucuz olduğunu belli etmiş. Erkek milleti maalesef böyle. Çoğunu kastetmiyorum gerçekten bakire kalan erkekler de var doğu ve güneydoğudaki erkeklerin çoğu bakire. Batı tarafı erkekleri maalesef her şeyi evlenmeden yaşıyorlar fazla rahatlar. Evlenmeden önce yaparlar ederler ama bakire kız isterler maalesef
Soran+1 yılBen yinrde kabul edicektim ama baktım ki ben öyle olmasam benı istemiyormuş demek o kadar önemli onun için o zaman o da Allahtan korkup yapmasaydı. İyyi. oldığu söylenen çok da yakışıklı bulmadığım doğulı birinede şans verdim o da aynı sokakta tamıştığı kızlarla yatmış kalkmış. Sonra başıma bela oldu başımı ağırttı. Yanı yalışıklı bulup konuşmuyorum sadce ama hep bana böyle rastlıyo
Cevap sahibi+1 yılGenelde Doğu tarafları pek böyle şeyler yaşamaz evde kendilerini tatmin ederler sadece size ilginç şekilde hep böyleleri denk gelmiş şans nasip kısmet ya inşallah en kısa zamanda kendiniz gibi birini bulursunuz daha çok gençsin
Soran+1 yılİşte sorun bu. Lisede bi sevgılım vardı çok severık birbirimizi lise bitti ailesiyle tanıştım vs. Adamla ne zaman tartışssm karı kız ekliyodu benı aşırı kısıtlıyodu. Sonra biri oldu hayatımda o da benı aşırı kısıtladı herşeyden soyutladı baskı kuruyodu o mı sana bakıyo şuna mı baktın vs hep üzerime geldi. Bu doğulu ds öyle çıktı. Geçen şams berdiğmde bakire olmassn istemezdım seni dedi. Anlayacağın baksana hiç şansım yok
Cevap sahibi+1 yılŞaka gibi ya hep hanzolar gelmiş size 😓 acaba biri sizin kısmetinizi büyüyle mi kapattı ya
Soran+1 yılBilmiyorum ağlayasım geliyo artık canım çok yanıyo. Gerçekten zor durumdayım. Ne zaman birşyler yolunda gitse kalbim ısınsa olur desem hep sıkıntı çıkıyo
- +1 yıl
Yani bu güzel yorumlar seni sakinleştirir bence 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu deneyebilirsin...
www.instagram.com/relfyterapi/00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil konuşmak istermisin başkalarını takma kafana hayırlı sı herkes evlenmek istiyor da evlenecek hiç kimsede evlenmiyor malesef🙅 ki
00 Yorumla
+1 yılTakma bu kadar kafana. Benim de şu yaşıma kadar sevgilim olmadı ve kimseyle birliktelik yaşamadım. Bu yüzden de kendime kızmıyorum. Doğru zaman diye bişey vardır. İlla ki doğru kişi karşına çıkar.
00 YorumlaKanka zaten din evlenmenizi tavsiye ediyor neden ediyor olabilir sence 😂 madem öyle evlenmen mantıklı sanki ha
06 Yorumla
Soran+1 yılYav anlamadın sanırım sen yokki bu devrde senı sen olduğun için seven anca dokunma sevişme yiyişme beklerler ya da ciddi düşünğyorum ayağına seni yatağa atmaya çalışırlar ya da sırd sen bu devirde bozulmamışsın diye senle evlenmek isterler her haltı yiyip
Soran+1 yılİşte isyam sebebim bu birine kalbim ısınıyo şans veriyorum hep karşıma bakirelik isteyen erkek çıkıyo bana sadece o gözle bakılıyo
Soran+1 yılKendıne sahip çıkmamış adam bana diyoki sen bakire olmasan ben seni istemezdım
meraba o dedıklerını erkek olarak bızlerde cekıyoruz merak etme bende yalnızım ve ısteklıyım olmayınca olmuyo napalım.. gel tanısalım dılersen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende birini sevdim 2 senedir konuşuyorduk bir defa seks muhabbeti yapmadım ama yine sevilmedim evlenmeden dokunmam dedim beklerim dedim sevmedi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. hayır sen kendini koru kendin gibisi seni bulur bu namussuzlar için sakın seviyeni düşürme ben de senin gibiyim
00 Yorumla
+1 yılanlattığın gibi bi insansan tanıdığın insanlardan sikayetlenme bence kendin gibi birini aramaya devam et geç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSabredeceksin acele etmiyecek sin öyle her önüne geleni de hayatına almıyacaksın daha yaşın genç önün de uzun bir yol var. Aklı başında düzgün biri elbet gelecek karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 senelik iliskim var sevgilimin gecmiside benim gibi temiz sana düzgünü denk gelmemis canını sıkma
24 Yorumla
Soran+1 yılNapayım nispet mi yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılKafan mı güzel? Ben orada ne demek istemisim sen onu anca oyle neyin nispetini yapacagım sana
Cevap sahibi+1 yılOnu anla once'
- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAileden bir yakınınız olsam, isteklerimizde itidalli olmayı ve sabretmeyi öğütlerdim.
Evin içinde sizi gerecek evlilik, ilişki muhabbetleri açılmasına müsade etmezdim.
Kolay gelsin.00 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi yaşa bu hayata bir defa geleceksin.
00 YorumlaAteş bacayı öylesiye sardı ki iman elden gidiyor, bu ateş ev yakar
00 YorumlaBen 32 yaşındayım bakirim, Daha önce hiç yapmadım çünkü hem günah hem de utanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. O kadar şeyden bahsettin olayı isyana bağladın buda değişik bı ruh hali
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki isyana bağlancak empati yaap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın küçük olmasa görüşüp anlaşırsak nikah masasına oturalım derdim ama arada çok yaş farkı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek yaşayabilir sen yapmak istemiyorsan da yapmazsın neden abartıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin gibileri bulursun illaki acele etme daha erken zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. burası o şikayet ettiklerinle dolu.. yanlış yerdesin.
00 YorumlaPuahahah ben de mi kaşar olayım nedir ya ahjss. Sizin ortanız yok mu? Cinsellik yaşayınca kaşar mı olunuyor. Hem onu yap hem ibadet yap ne olcak
00 Yorumla
+1 yılSabırlı olmalısın. Muhakkak karşına iyi biri çıkacaktır. Dua etmeye devam et er ya da geç istediğin olacak
00 Yorumla
+1 yılAman diyim lütfen sabret bak bizim gibi bakir bakireler azaldı değerliyiz yani lütfen dayan
00 YorumlaSizin de sınavınız bu sanırsam, bu konuda tevekkül edip sabretmeniz gerekecek :)
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri noktasından virgülüne yaşadım yaşayan kız arkadaşım oldu
00 YorumlaYani sende tövbe etmişlerden birini seç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaşar olma tabiki. Evlenene kadar bekle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLütfen ama yaa illaki karşına senin gibi çıkar temiz insan hayırlısı de her şey için
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulana kadar devam
00 Yorumla
+1 yılbence dogru yoldan sapacak gibisin evlen bence
00 Yorumla
+1 yılSen erkeklerle konuşma günahtır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabir ve dua ile nasibini bekle isyan etme.
00 YorumlaAzgınlık başına vurmuş senin.
00 Yorumla
+1 yılsizi hakeden birisi çıkacak..
eminim bundan..00 YorumlaSeni tanıyormuyum acaba 😊
00 Yorumla
+1 yılSeni çabuk birine versinler 😂
00 Yorumla
+1 yılKapalı mısın peki sen
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç yaşındasın peki
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Ne güzel peki okuyor musun ne is yapıyorsun evlilik çağın gelmiş
Soran+1 yılMemurum
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun peki
Soran+1 yılYav noluyo çetelemi tutuyosun
- +1 yıl
Sen bi söyle ona göre yorum yapacam
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Uzakmış ya ben bursa keske Bursa'da olsaydın
- +1 yıl
Geldinmi hic bursaya
+1 yılTrol değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılTrollük nesi var
- +1 yıl
Yaz o zaman nerde eksik var bulalım gerek yok son dediklerini yapmana
Hmn zor isin secici olcan erkeklerde
10 YorumlaAllam şuna bi manita ayarla yareppim
10 YorumlaAbartma istersen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldelikli boncuk yerde kalmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sakın kimseye verme
00 Yorumlaskintili bi durumm bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor durummus
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evlen knk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda sana bişiler derşm isyan etme tkp at
01 Yorumla- +1 yıl
Bana muhakkak yaz
seni hemen everelim
01 Yorumla- +1 yıl
bak bak, sana gerçekleri söyleyem çok temizde olsan berbat bir erkek ile evlenebilirsin, ya da çok berbat bir kız olsan yemediğin halt kalmasa, çok iyi tertmiz bir erkeklede evlenebilirsin. Ok adar saçma sapan evllikler gördüm ki hiç anlam veremedim, kader mi dersin, şans mı dersin, tesadüf mü dersin, ben anlamıuyorum artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılılla seks degıl bırıyle sevıs sen rahatlarsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkaderde varsa..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni tanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa sabır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam yaa 😞
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne