Kendim gibi bir kızla olsaydım her ikimiz de muhtemelen her ne kadar detaylara takıntılı bir insan olsak da alçak gönüllü hareketlerle günün sonunda birbirimizle her zaman iyi geçinebilecek potansiyele sahip olacağımızdan ve yine ikimiz de iyi niyetli, kurnaz, birbirimize gerçekten değer veren, gerçek aşk algısı olan insanlar olacağımızdan o ilişki ömür boyu sürer giderdi. Birbirimizden kopamazdık yani. Aramızda bir tartışma olursa bile birbirimizden özür dilerdik ve birimiz illahaki hatasını anlardı. Malum, söz konusu kendim olunca doğallık önemli. Karşı tarafta da o olacağı için o ilişki ölene kadar sürerdi yani. 😅
Yani benim kafa dengim bir kız çok olabileceğini sanmıyorum, o yüzden beklentilerimden bazı açılardan tolerans göstermem gerekecektir ve o konulardan patlak verebilirdim. Örneğin;
-dürüst olmayı severim her konuda ve karşımdaki kişide öyle olsun isterim. Fakat 3-5 ay sonra ay yeter artık bayıyor bu durum diyebilirim. -aşırı fotoğraf çekmeyi paylaşmayı sevmem, bu konuda gösterdiğim toleranstan patlak verebilirdim. -kıskanç değilim fakat başka insanlarla aşırı derecede samimiyet görürsem oradan da patlak verebilirdim galiba
Sevgi ve ilgi zehirlenmesi sonucu kendini nimetten saymaya kapılıp, ben heryerde yeşillenirim diye ayrılırdım. Çok ilgileniyorum ve seviyorum. Bu da ters tepiyor zaten kaçıyorlar. Korkutuyor sevgiyle gözlerini. Kendilerinde o kapasiteyi görmüyorlar 😂 sende yazmışsın soruya zaten biz böyleyiz seviyoruz kocaman dimi 😍😍
Boğa olduğum için. Yani.. inatçılık var. Hep ben bildim olayı.. bazen ben bile kendimden kaciyrm..😅😅 Sahiplenici özelliğimiz fazla.. birine bağlanır isek.. tutkal gibi.. kimse sökmez sanırım.. birinden uzaklaştı mi da anında uzaklaşırım. Ne olursa olsun.
Az ötede kıyamet kopsa ben hazır güneş yakınlaşmış iken güneşleneyim şurada derim. Umursamaz oluşum sebep olabilirdi sonuçta ilgi bekleyecem ve ilgi göstermeyecem felan ağır trip sebebiyim. Benden bana gelsin bu söz; Maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın. Ama sana bir sır vereyim mi; iyi insanların çoğu öyledir.. 🍀 -Lewis Carroll-Kendi hallerindeler iyi insanlar, kötüler gibi dadanacak konu aramazlar. Ben benden vazgeçemem, seviyorum)
Ohoo neler neler olmazdı ki. Umursamazdım. Mesajlarına aramalarına keyfime gore cevap vermezdim. Ara ara 20 gün filan kendi başıma takılırdım. Canım ne istiyosa onu yapardım fikirlerini önemsemezdim. Varoluşsal sancılar çektiğim dönemlerde bıyık bırakırdım. Ona hiç fedakarlık etmez ilgi vermezdim. Arada yemleyerek idare ederdim. Benle sevgili olunmaz aga ne iğrençmişim ln ben.
Bir balık olarak alınganlığım var. Ve bundan nefret ediyorum. Hemen de pişman oluyorum tabi ki de. Ancak kendimden ayrılmazdım. Sırf alıngan olmak (öyle aşırı değilim) böyle bir sebep olmamalı. Çünkü mutluluğu bir şekilde yakalayan, romantizmin güzelini yaşayan birisi bırakılır mı bence bırakılmaz.
Farklı bir soru. Bir insan kendini objektif değerlendiremiyor nedense. Ancak Koç burcu kadını olduğum için inatçı olduğumu söyleyebilirim bazı konularda. Sanırım değiştirmek istediğim yönüm bu olurdu. Bundan ötürü kendimden ayrılmazdım çünkü bir ilişki yaşamış olursam saygıya çok önem veririm. Karşımdakini düşünür ince fedakarlıklar yapmaya çalışırım. Bu yüzden çok isterdim kendim gibi bir erkek arkadaşım olmasını.
Guzel soru. Saniyorum iliskiler de fazla tartısan bir insan degilim. Bu da karsi tarafi bir sure sonra sıkıyor olmali. Bazi kızlar zaman zaman agız dalasını cok yapmak istiyor. Küsmek darilmak istiyor. Husursuzluktan enerji aliyorlar. Hatta bir kız arkadasim azcik serefsiz olsana demisti bana. Bende kendisine yol verdim.
Aşırı kıskançlığım ve şüphemden dolayı hemen ayrılırdım çok aşırı kıskanç biriyim benim gibi bir insana kimse katlanamaz birde çok şüpheci bir insanımdır her şeyin altında mutlaka bir şey ararım öylede lanet bir huyum vardır birde biraz alıngandırım otu boku kafama takarım sinirimde hiç çekilmez her şeye anında sinirlenen biriyimdir çekilmezim kısacası
Eleştirmen olduğum için benimle anlaşmak bazen kolay ama bazen de çok zordur. Zor bir kişilik olduğum için galiba kendimi çekemezdim bir yerde yeter artık derdim.
Alınganımdır, karşımdakinden anlaşılmayı beklerim... ben benle sevgili olsam anlaşılamayışıma gösterdiğim tepkiler yüzünden ayrılırım sanırım. Ortada bir tepki var ama niye var sshsj