İlk başlarda size karşı kullanmak amaçlı yaklaşıp sizi tanıyınca aşık oldu diyelim. Siz Bunu öğrendiniz ama o size aşık oldu peşinizden 1 yıldır koşuyor ve de niyetide ciddi affeder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seninle birlikte olmak hoşuna gitmiştir birkaç kez daha yapmak istiyor dur başka bir amacı olduğunu düşünmüyorum
Yok cinsel ilişki olmadı sadece sarılmak falan el ele tutma ama fiziğimi beğendiği için benle olduğunu aanldm yüzüne vurdum çoğu kez ayrıldım felan seni başta sevmiyrdum ama sonradan çok sevdim diyor bir yıldır böyle peşimde
Ondan sonra başka bir sevgilin olduysa ve onunla birlikte olduysan onun haberini almıştır böyle çok erkek var takip eden durumu sevdiğini düşünmüyorum
Yok ondan önceki boledi
İşte diyorum ben de ondan haberi var mı
Yokkkk
Anlamadım acaba niye böyle yapıyor şimdi bu çocuk
Diyorum ya başta kullanmaya çalıştı takılırım felan dedi bilmiyorum sonra evlenmelik kız olduğumu anladi sende beğendiğim özellikler var felan filan bana şefkat gosterdin doğru onceden sevmiyordum ama şimdi gerçekten seni seviyorum o yasanilanlari unut diyor ben dedim ben hazmedemiyorum o da diyor haklısın ama yinede seni seviyorm bunu bil diyor
Sen ne düşünüyorsun sen seviyor musun onu
Ne bileyim sevdiğini anlıyorum çünkü önceden foto çekelim diyordum hayır diyor sevdikten sonra atalım diyor onceden ailesine bile anlatmazdi şimdi hepsine anlatmış hepsi tanıyor beni instaya foto atmazdi illa çekelim atalım diyor bu seferde ben çekmiyorum yemek böyle teklif etmezdi şimdi aciktin mi sürekli soruyor
Demek ki bir şeyler değişmiş evlenmeden birlikte olmazsan seni seviyor mu sevmiyor mu anlarsın
Sürekli arıyor hep o mesaj atıyor ben atmıyorum kiskaniyor artık beni önceden takmazdi.. gelecek planları yapıyor arkdslarina anlatıyor felan benim iicin başka şehirden geliyor
Sevmeni başladığımı hissediyorum bu dediklerinden öyle görünüyor dediğim gibi birlikte olma senle evlenmeden
Hayır evlenmeden olmaz diyor. Öyle de yaklaşmiyor artık mesela önceden vücudunu bilerek bana degdirmeye calisiyordu şimdi sarilsa degdirmemeye çalışıyor yanlışlıkla olunca utanıyor önceden söyleyince guluyordu
Vallahi çok şaşırdım ne gördü acaba sende bu adam nasıl böyle değişti
Bilmiyorum yani sarilinca ten uyumumuz var. Sonra masrafa sokmak istemiyorum ve sohbetim iyi v. s bu tarz ozellikler..
Anladım demek ki bunlar bir süre sonra hoşuna gitti çocuğun evlilik düşünüyorsan evlenirsin işte ne güzel
Ya başta cidden kullanmaya çalışıyordu köpek gibi davranıyordu saçma canım seyler şimdide herşeyi benimle yapmak istiyor ama seni çok seviyorum diyor. Benim için meslek sahibi oldu felan bı ışık görsem 10 yıl beklerim diyor
Hayır ben onu istemiyorum. Başta canımı çok yaktı köpek gibi davrandı hazmedemiyorum oda bunun farkında ama sevdiği için olsun istiyor ama sahte bı ilişki olur ben sogudum
O zaman hiç gerek yok uzatmaya sevmiyorsan hoşlanmıyorsan istemiyorsan uzatma senden uzak durmasını sağla Ümit etmesin
Thanks
Rica ederim akıllı bir kızsın doğru olan şeyi yapacağından eminim ben teşekkür ederim
Doğru olan şey engellemek bunu biliyorum insan iliskileri o kadar karmasiklasti ki.. keşke 80lerde olsaydık o zaman aşklar gerçekti.
Evet bende seksenlerde olmak isterdim senle
Genel olarak ilişkiler bu şekilde başlar ve aşka dönüşür zaten.
Seks yaşamadığın birine, aşık olamazsın..
Seks yaşamadık.
Affeder bir daha kullandırtırım kendimi içimde var oynaklık
Kullandırmak dderken el ele tutusmak
el ele tutuşmak cinsellik mi :)
Yani sarılmak şöyle diyeyim takılma amaçlı çıkmış başta sonra benim takilmalik kız olmadığımı görünce aşık oldu felan
veya takıntı yaptı elde etmek için ayak çekyo
Yok takıntı yapmadı sorunu şu ki benim kafasında kurduğum kız olmadığını çok ii çok kafa bı kız olduğumu anlayinca birde sarılınca felan daha bağlı olmaya başladı önceden köpek gibi davranırdı şimdi sürekli beni kıskanıyor sürekli yazmalar aramalar peşimden kosmalar
Öyle serserilerle uğraşma da evlen adam akıllı biriyle
Kesinlikle
Öyle yap
Sen de aşkını kullan… madem kullanma heveslisi sıra sen de iki ilgilensin tekmeyi bas böyle adamdan hayır mı gelir bide söylüyor dingil
Öyle... Aşkını kullanmak bile bana göre değil ama baya surundurdum çok aglattim
Lafın gelişi işte bilmiyorum ya hemen de yelkenleri suya indirmemek lazim insanlar kolay değişmez cunku
Bana göre biri değil ben temiz bir başlangıç istiyorum bence bu erkeklikle alakası yok beni tanımadan sadece neşeli ve olduğum için bu kızla takilayim düşünüp öyle düşündüğü gibi oynak olmadığımı görünce aşık oldu işte seviyor bunu biliyorum ama mesela bunun erkkelikle alakası yok çünkü beni seven bı çocuk var 1 yıldır hiç bir sekilde vücudumu bile izlemedi hastalanirim merhametli olur üzülür benim için öyle şeyler konuşmaz yani erkek dediğin biraz ağır olur
Aynen katılıyorum kelimesi kelimesine 👍🏻 Herkes dengi dengine. Bence de ağır olmalı gevşek adam ilişkide de olsan gevşek kalır.
Aynen ailemin karşına ağır efendi nerde ne konuşacağını bilen düzgün biri istiyorum
Çok haklısın en iyisi o şekil zaten
Kızz oda varsa ortalık abaza gevşek erkek dolu cidden ALLAH HERKESE DUZGUN BİRİNİ NASİP ETSİN
Yoksa da bunlarla evlenecek değiliz yani balık baştan kokar diye bi laf var bunların sonunun nereye gideceği belli o yüzden gerekirse düzgün olduğuna emin olmadan evlenmemek lazim aynen insallah
Çok doğru dedinn böyle kizlarin olması hoşuma gidiyor canım kizlarrr
Bu taktiğe düşüyor musunuz hâlâ, bu taktik sevişmenin tabu olduğu zamanlardan kalma. Çok eski
Seni öyle anlıyorum ki.. bı konuslm senle yaaa mutlaka
Konuş canım?
İnsta versem yazar misin bana arkadaşım
Ver bi
Birsincity
Yazz sen bekliyorum
Engelledim
Engelledim seni skskkdks çünkü sacmaliyon kral tavsiye verecem diyon salla diyorsun
Sana gerçekten tavsiye vermek için biraz konuşmak için yazdım yazdığım cümleyi gönderdim lakin engellendiğimi gördüm neyse canın sağolsun hayatta sana mutluluklar dilerim 😄
Bende küfür edecek sandım eengeledim
Birde maksat. Bı kizla konuşmak derdin yoksa burdan yazardin
Niye küfür edeyim sana hasta miyim ben😅
Neyse anladığım kadarıyla senin kafa çokta yerinde değil vaktimi sana boş yere harcamak istemiyorum hoşçakal 😄
Evet değil kusura bakma ne yalan soyleleyim depresyondayim
Yani her erkeği kötü amaçla bana yaklaşıyor olarak görüyorum uzak duruyorum o yüzden yazan olunca hemen engelliyorum güvenmiyorum.
Kendine kaliteli bak Güle güle
öylesini mendil yapıcan.
Aynen ve hâlâ nasıl benden aşk. talep eder onu sevmemi talep eder haklısın ama sonradan çok sevdim diyor
Olabilir belli olmaz bu gönül oto da b...
Ne alaka ben bok muyum
Öyle şeyler hep hayal ürünü olmaz.
Nasıl yani
Olmaz işte.
Etmem aklı cükünde gezen birinden hayır gelmez
Kesinlikle öyle
Affet beni 🤣🤣
Gerek yok ona
neden
Sana aşkının sebebi seni cinsel olarak elde edememiş olması cinsel anlamda elde ettiği an aşk meşk kalmayacak ortaya amaç değişmez
Ben bunu soledim böyle pis şekilde yaklasiyon ediyor haklısın ama gerçekten seni seviyorum ilk başta sevmiyordum doğru ama sonradan çok sevdim
Söylesin fark etmez ben sana diyeyim yani peşin peşin ondan adam olmaz
Zaten öyle uckurunun peşinde çok düşkün böyle şeylere
E tamam işte sen de biliyorsun sorunun cevabını 😂
Ben biliyorum o anlamıyor diyor onları unut yasanmamis gibi yap önceden seviyordum doğru ama şimdi seviyorum bende dedim ki baştan ilişki sağlam temelli atılırken bizim temel bile yok boş bir ilişki bana böyle yaklastin ben hazmedemiyorum diyor haklısın ne diyeyim ama seni seviyorum bunu bil diyor bende tamam diyorum sonra başka zaman yine yazıyor
Engelle geç tam bir vakit kaybı sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp yazacak sen kabul edene kadar
En doğru yorum engelledim zaten sjsmsm
Sence oda farkında değil mi saçmalık yaptığını artk bizden olmaz olduğunu
Akıllı kızsın :d ya farkında da şu abazalardaki ortak sıkıntı beyinlerine kan gitmiyor başka yerlerine gittiği için o yüzden mantıklı hareketler bekleme ondan ahahahshw
Evet cevremdeki kızlara göre akıllıyim daha doğrusu kendime saygım var birde hislerim kuvvetli fena olduğumu söylerler kandiramaz beni ben öğrendim beni kullanmaya çalıştığını herşeyi döktüm ortaya şaşırdı nasıl ogrendin diye ;) belgeli olduğu için inkarda edemiyor
Evet kan başka yere gidiyor Allah akıl fikir versin bi kız için bu kadar dusulmez aciz erkek sevmiyorum
Kızı erkeği geçtim aklı başında insan bulmak marifet oldu cidden o abaza çok şey kaybetmiş haberi yok. Seninle sadece cinsellik düşünmek büyük kayıp
İşte basta beni tanimiyordu. Sonra akıllı olduğumu görünce aşık oldu çünkü bir şey soruyordum diyor nasıl olsa sen bulursun doğruyu soyleyeyim.. bu devir o kadar bozuk ki arkamdan iş çeviren insanla evlenmem cocuklarimin babası yapmam keşke 80lerde yaşasaydik ne bileyim anne babalarimizin devrinde utanma haya durustluk namus vardı simdikiler nude atayim 5 6 kızla konusmalar gerçek adam gerçek kadın bulmak zorlaştı..
Onun aşk dediği şey belli yine 80 lerde de bence pek farklı değildi insan her zaman insan bugün daha fazla haberimiz oluyor sadece
Affetmeyin
affet bence
Neden