Benim yaşım 18 onun ise 22 sizce oluru var mı minyon birisi ben ise 20,21 gibi duruyorum ilk kendisiyle yaşıt olduğumu sanıyormuş
Evet olur bir şansın var
Deneme bile
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba.. Bana kalırsa asla dememek gerek hayatta ama sanırım kendimden epey küçük biriyle sevgili olmak istemezdim.. Belki 1 2 yaşı sorun etmezdim ama önceliğim hayatıma alacağım kişinin benden büyük olmasıdır.. İleride sorun çıkmasını istemem bu bir.. İkincisi ise erkeklerin kadınlardan daha geç olgunluk kazandığı kanısındayım genel olarak.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Erkek büyük olmalı, çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Belli yaşlara gelince olabilir belki erkeğin kadından küçük olması ama ben her zaman kendimden büyük olan erkekleri karizmatik buldum
yahu su erkekler gec olgunlasiyor yalaninida birakin artik sanki kadinlar cok olgunsunuz
Cevap
41Cevap
Yaşıtlarımdan bile etkilenmiyorum..
Ne alaka düşünce yapın çok değişik bence birisinden hoşlanırsın veya hoşlanmazsın bence bu durumu yaş etkilememeli
@AqresiF_ maksimum ne kadar peki
Olabilir, akıl yaşta değil baştadır. 25’inde velet de var, 20’sinde yetişkin de var.
Bencede su algı saçma geliyor bana kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır ya ne alaka çok yanlış bir genelleme
Olurum sevdiğim 2 yaş küçük ama çok olgun benim aşkım
Bencede olunmalı zaten görüşünü paylaştığın için teşekkür ederim
Aşk yaşa değil olgunluğa bakar
Ve büyük yaşı olup çocuk gibi de olan var herkes zannediyor ki büyük yaşı olunca bana bakar öyle olmuyor işte
Olur neden olmasın ki
Bencede olurr görüşünü paylaştığın için teşekkür ederim
Rica ederim yeter ki ikisininde yaşı yerinde olsun
Bu yaşta olmaz, ama sen biraz daha olgunlaştığında pek tabi olabilir. Kafa yapısı uyumluysa sorun yok.
Genel erkekler kadınlardan geç olgunlaştığı için erkek büyük kadın daha genç oluyor.
görünüş değil de kafa yapısı olarak uyum sağlayabilecek misiniz önemli olan bu bence. çünkü kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşırlar genelde. birde yaş olarak da olgun olunca birbirinize ayak uydurabilir misiniz bilemem
Bence bu bir kalıp kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşır yani ne alaka insanları yaşadıkları ve düşünce yapıları olgunlastirmaz mı
tüm kadınlar için söylemedim zaten ama coğunlukla ben böyle görüyorum çevremde
İmkansız değil ama 🤢 yani. Banada hep liseli veletler yürüyor 😞🤢🤢🤢
Liseyi bitirdim mezundayım şu an o ise üni
Yani kendimden kucuk sevgilimde oldu buyuk sevgilimde oldu onemli olan paylasim ilgi alanimiz saygimiz birbirimize katlanirsak neden olmasin ki eglenmeyi bilsin
olur tabi de burada olgun olup olmaman çok önemli genelde erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor. Tabiki istisnalar olabilir. Eğer birbirinizle uyumluysanız ve yaşına göre olgunsan yürümemesi için bir sebep yok bence
olur niye olmasın yaş çokta dert olmamalı bu konuda
Bencede öyle yaşlar sadece sayıdan ibaret erkek arkadaş ortamımız var hepsi 20 yaşlarda en küçükleri benim olgun birisi olduğumu düşünüyorum
önemli olan o
Görüşün için teşekkür ederim beni mutlu ettin :)
ne demek sevindim
Olmam erkek kadından hem olgun olmalı hem yaşta büyü
Kendimden küçük olurda kendimden birkaç yaş hariç büyük erkekleri istemem. İğrenç erkeğin resmen en çürük hallerini beğeniyor kimisi.
En fazla belki 1 yaş küçük biri olabilir o da çok küçük bir ihtimal.. erkeğin büyük olması hoşuma gidiyor 😊
bu yaş soruları kadar saçma sapan soru yok. iki kişi biribirini kabul ediyorsa geri kalana fok yemek düşer...
Ah şu kızların büyük erkek takıntısı sonra ekmeklerini alıyılar.
SENDE EKMEĞENİ VERMEK İSTİYİN Mİ?
Şansın zor olsa da var. Ama genel olarak kale almayabilir. O yaşlarda ımm nasıl desem büyük birileri ile olma hevesi erkeklerde çok oluyor. 😺
Teyzem ve eniştem arasında 4 yaş var 23 yıl önce evlenmişler ve gayet mutlular
birakin kendimden kucugu kendi yasitimi bile ciddiye alamam. buyuk olmali⚘
Ne alaka büyük olmalı insanları yaşadıkları ve düşünce yapıları olgunlastirmaz mi
evet olurum oldum zaten
Teşekkür ederim böyle olumlu cevaplar beni saha çok heveslendiriyor
Defalarca oldum onlarin o titrek bedenine sahip olmak harika bir duygu
Kadınsa kendin büyük olmalı erkekse küçük bir iki yaş büyük olursa gene olur fazlası zarar.
Hoşlanıyorsam olurum. İlgi duyanlarda oldu fakat yaşam şekli hayata bakış açısı farklı
Olur tabi neden olmasın ki yaşın ne önemi var mühim olan anlasabilmek
Sorun sadece yaşsa takılmayın bence 4 yaş çok gibi ama eğer dediğin gibi sen büyük o da küçük gösteriyorsa dengeliyosunuzdur
Ben olsam belki istemezdim ama kız takılmıyorsa sen de takma bence
Teşekkür ederim zamanını ayırıp cevap verdiğin için
Rica ederim ne demek
Yaşın en az 26 olsun bekle daha küçüksün onun yaşıda senden 1 ya da 2 yaş büyük olması ideal. Sonrası fazla büyük olduğunda tartışmalar vs çok olur yaşınız yakın olması boyu uzun olabilir erkegin sorun olmaz o kısım. Şans meselesi kismet işleri vs.
Fazla yaş farkı yoksa olabilir
Kadınlar için nadir rastlanır ama erkekler hep genç ister
Evet oldum 3 yaş küçüktü
Özel değilse söyler misin ilişkimiz ne kadar sürdü ve neden ayrıldınız
3 yıl sürdü. Mesafe girdi araya ve anlaşmazlıklar oldu
Teşekkür ederim görüşünü paylaştığın için
Ne demek rica ederim
Dene bakalım ne olcak
Ben 19 yaşındayım olgun biriyim erkekler geç olgunlaşır daha çocuksu olurlar. Kendimden küçük birisinden hoşlanmayı geç etkilenmem bile
Evet olabilir benden büyük kız arkadaşım da oldu ufak sıkıntı olmaz yapı meselesi tamamen
saçma bi düşünce aga seviyorsan uyuştuysan öyle cok absürt farklar olmadığı sürece olur yani
Benimde sevgilim benden 2 yaş büyük ama hiçbir sorun olmuyor ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki anlatamam sana
Mutluluğunuz daim olsun inşallah bizde öyle olucaz :)
Aynen öyle dostum umarım öyle olursunuz sizde. Sıkma canını ama sakın kötü düşünme olucağı varsa olur her türlü. Ayrıca insanları da umursama hayat sizin ayrıca her kadın ve her erkek bir değildir. O yüzden ne deseler boş 🙂
Teşekkür ederim görüşleri okuyorum bütün kızlar olmaz diyor ama ben deniycem şansımı tekrardan çok teşekkür ederim görüşünü paylaştığın için
Ne demek rica ederim. Evet, gördüm onları zaten o yüzden dahada bir görüş yazma isteği geldi içimden. Yani dediğim gibi bu tamamen sizde bitiyor. Eğer gerçekten seviyorsanız ve uyum varsa olur ama diğer türlü maalesef. Neyse ne demek rica ederim gerçekten 🙂
Olurum ama en fazla 2 3 yaş
Bir kaç yaştan sorun olmaz.
O 22 ben 18 sence sorun olur mu
Olmaz
Olmam erkek biraz buyuk olmali
Neden peki belki olgun birisi
Ben şu an kendimden 1 yaş küçük erkekle sevgiliyim
Benden büyük olmalı erkek..
Oluyor 11 yıllık evliyim
Olabilir. Asla asla demem
Ben 45 sevgilim 20 daha ne olsun
Yani bizde o kadar yaş farkı yok ama yinede görüşün için teşekkür ederim
ben olmam ama sizin tercihiniz tabii
Olur olur. 10 yaşa kadar sıkıntı olmaz
Çok oldu ve ilk adımı onlar attı
Yasa takılmam sevmek aşk varsa hani çevreye bakmam
Yok ya olmak istemezdim
burada ne desem boş bunu yaşayan bilir 🤷♂️🤷♂️
3 yaş büyük olur en fazla
Evet ben 50 o 18 olmaz ama
Ben böyle şeylerden de sınırsız nefret ediyorum!
küçükle işim olmaz, olgun severiz.
Ben oylama yapınca 69a 31 çıktı 😄
Lan nefes alsn ziki olsun yeter lann
sabah sabaha :))
denemek isterim neden olmasın
Neden olmasin
Evet
Olur
Yas sadece rakamdır
neden olmasın ki?
sen yaparsınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?