Güncellemeler
+1 yıl
Yahu çok iyiyiz de neden 22 yıldır kimseyle olmadım korkuyor musunuz konuşmaya
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkürler açıkçası inançlı ve eğlenceli insan istiyorum ama böyle insanlarla pek tanışma fırsatı olmuyor tüm yalnızlar buluşsun 😄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
iltifat edersem güzel bir söz söylersem beni bozar diye korkarım.. yani minik ama içinde bir çadı çıkabilir diye de korkabilirim
😄😄😄 evet cadı
bu yüzden senden uzak dururlar..
En fazla yapabileceğim konuşma
Saat kaç?
-14-56 :/
Niyeki
Napcam türbanlıyı
Hm tamam
Yanlış anlaşılmasın türbanlılara karşı herhangi bir kinim falan yok. Tıpkı erkekler gibi ilgimi çekmiyor
Yani olabilir zaten kapanmanın amacı erkeklerin dikkatini çekmemektir
Güzel kız evlenmelik derim konuşmaya çalışırım ama yüz vermez şimdi olduğu gibi kim bilir sevgilisi vardır
Yok sevgilisi
Yürümek lazım o zaman 😃 ama bulmak lazım var mı yazabileceğim bir yer 😅
Olmaz mı 😄
Hani nasıl yazım 😅😅 sen misin yoksa o 😃
Hahahaha teşekkürler yorum için
Rıca ederim 🙂 niye gizli sordun sen bakım
Kimliğim belli olmasın
Hahahah resmin yüklü mü ki profilde
orada mısın güzel kız
Hey ne yapıyorsun
Piştt
Efendim
Ne yapıyorsun
İyiyim aynı hayat sen
Aynısı öyle KS de takılmaca vakit öldürüyorum
Walla bu site sayesinde kimseye güven kalmadi resimdeki içinde ohoo neler neler yapmıştır derim
Abartmayin ona kalırsa erkeklerde bakir yok
Ohoo dün bı kızla tanıştım kapalı ama gor dersin süt gibi temiz ama 17 yaşından beri neler neler yapmış yemn ederm hayla kendime gelemedim hayla takıntı kaldı bende atamyrm kafamda
Bazıları yalan da söylüyor
Bilmyrm zaten korktum o yüzden hesabı kapatcam artk
Ben de
Walla gel iyi kızsın temiz kızsın beraber kapatak gidek uzak durak burdan walla bak
Kapatacağım zaten
Bendede kapat ve bu kadr guzelsen herkese hemen güvenme inanma
Zaten güvenmiyorum ama artık yaşım geliyor evlenmek için de konuşmak lazım
Bak insanın nikahı doğarken yazılı o seni Gelip bulur sen kalbini kirletme
Hmm doğru ama ben de mutlu olmak gezmek istiyorum hediye almak hiçbir şey yaşamadım
Haklısın da kızım bak çok özel kızsın ilerde benim gibi biri çıkarsa karşıns gecmisini sorgular takar
Ya ne geçmişi sorgulayan insanlardan hiç hoşlanmam belki hata yaptı belki kandırıldı insanları suçlamak bu kadar kolay değil üstelik ben de karşındakinin geçmişini önemserim ama beni mutlu etmedikten sonra napayım geçmişi temizi
Bilmiyorum sende temiz bakır istiyorsn demi ya da geçmişi temiz olanı..
Ya tabiki temiz birini isterim ama bu kişi cimri baskıcıysa neden isteyim geçmişte birçok şey yaşayıp beni mutlu edecek insanlar var
Himmm yani o zman gecimisi çok takmam doyorsn onceden kaç kızla yatmış sevgili olmuş umrunda olmaz yani hatta evlenip boşanmış olması da
Evlenip boşanmış olmasın duygusuz şekilde beraber olmuş olabilir onları önemsemiyorum yeterli beni gerçekten sevsin saygı göstersin benleyken sadık olsun
Bak döndün sende ilk başta bakır erkek diyordun... Haklı olabilirsin işte kız la erkek aklı farklı çalışır erkek derki başka erkekleri sevsin ama bişey yasamamiş olsun der ama kız da derki başka kızlara ilişki yaşamış olsun ama sevmemiş olsun
Yani benim bakir erkek takıntım yok buradakilere bakınca öyle bir erkek de yok. Her neyse kalbi temiz karakteri düzgün olsun ama geçmişi sorgulayan insanlardan hiç haz almam
şu an da şanlisin çünkü temiz geçmişin var ve emin ol ben olsam senin çevrende seni kaçırmazdim çünkü iyi cana yakın sevecen hoş sohbet kizsin
Teşekkür ederim umarım evleneceğim kişi değerimi bilir üzgünüm kasarlar tecrübeli olduğu için daha mutlu oluyorlar
Ya bana yazsana sorunu begenyim
Ahahaha neden 😄
Öyle merak etrm seni ve konuşmak istyrm
Öyle herkesle konuşmuyorum ben üstelik bu siteden
Kimseyle konusmuyorsan zorlamam senj ve kimseyle konuşmamaya devam et yok eğer senle konuşursam zaten de benden baskasyla konuşman beni rahatsız eder
Ben sizi anlayamadım benim bu siteden olmasa da gerçek hayatta erkek kız arkadaşlarım var
Onlar mesleki gereği arkadaşların ama burdakilernin amacını biliyoruz ben burayı kast ettim...
Hmm anladım ama ben kısıtlanmayi sevmeyen bir insanım teşekkür ederim düşünceleriniz için
Rica ederim.. ee istemiyormusn konusmak
Gerek yok teşekkürler
Rica ederim
öyle sevgilim oldu. güzellikten çok arzu önemli. müthişler
evet ben internetten yazabilmiştim
Öyle anlattınızki sanki Türkiyede yok.. Ülkemizdeki her 10 genç kızdan beşi böyle zaten
Sorunun cevabı bu değil
Oha çok güzel çok severim 😁
Çekiniyoruz işte pas vermezsiniz ya da ters tepki verirsiniz diye
İşte bu yüzden yalnız kaldık
İşte bu yüzden güzel kızların hepsi çok yanlız
😥😥
Reddedilmelten korkuyoruz bizde :(
Erkek olsaydım aradığımı bulana kadar teklif ederdim
Aslında kadınlar da çok haklı bu konuda her erkeğe güvenilmiyor maalesef çok kötü arkadaşlarım varsa evli olmalarına rağmen neyse anlatmiyim baya kötü
Evet evli insanlar yazıyor
Eşlerine ve çocuklarına yazık üzülüyorum onlara :(
sevilir neden sevilmesin
ne alaka sevilmez cnmss
Çok güzel 😍
İmam-hatipli
Hayır sağlıkçı
İsmi Sümeyye
Hahahahaha hayır gayet de normal bir isim
Neymiş jdhdhd
Faça kız
O ne demek