Sevgilim eskiden nude fotoğraflarimi asla silmezdi geçende telefonunu karıştırdım fotoğraflari çöp kutusunda buldum normal kapalı fotoğraf larimz duruyo ama neden +18fotolarimizi silmiş anlamadım eskiden onlara özel albüm bile yapardı.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cop kutuaunda duruyorsa senin gormeni saglamak icindir sonucta coo kutusundan tekrar geri getirilebiliyorb
Yani bak sildim nudeleri bana baska nudeler de at cunku siliyorum bak gordun demeye getirmis sen de gozunlw gordugun icin inanacaksin anlamiske
Nude istese bana nude at der 3sneelik sevgilim çekinmez ama artık hiç foto istemiyo
Hey gidi hey ne güzel dertler var bee. Arkadaşlar nude bağışına bekliyorum herkesi nude yaşatır dkhddkdjdkjdjdbd
sevgilin senin fotoları bilmem ne ifşaa diye telegram gruplarında paylaşıyor kankaaaa..
Of saçmalama
saçmalama diyorsunda. telegramda bir sürü var.
Ben olduğunu nereden biliyorsun canım
sen özelinde telefondan nude atanlar için genel soylemim..
öyle bişey yapmaz güveniyorum ona ben💝
ulan millet karısının resmini dahi atıyor ne güveni:D
Atınca ellerine ne geçiyor
ne geçer bilemem. ama dünya aleme gösteriyorlar.
Pislkker
sevgiline fazlaca da guvenme. kotu gun olur başına bela olur. sen atma demiyorum. atarsan da mutlaka sildir. telefon birinin eline geçer. tamire falan gitmesi gerekir. oradan bile yayılır ki. büyük ihtimale dagıtılmıştır zaten.
Kime güvencez. biz ya
valla işin gerçeğini konuşayım. fazlacada abartıyorda olabiliriz ama. bu çağda güvenlik güven diye bir şey gerçekten çok zor.. bu işler de bir defa kaptırdın mı yakayı peşi geliyor
Yeni atan birileri varsa eskiler sıkmıştır
Gerçekten mi
İki seçenek var yani bence ya artık sen ilgisini çekmiyosun sıkıldı derim ya da başka atanlar var sana yakalanmamak için seninkileri de siliyo işte
İyide normal fotoğraf larimiz duruyo telofnunda onlarida siler yoksa
Normalleri niye silsin ya
Biraz uyanık olsana hep bu kadar saf değilsin inşallah sen
Safım
Beni kullaniuomu acaba
Yapma canım benim harcarlar seni o zaman biraz uyanık ol
Nasıl uyanık olim
Aç gözünü biraz
Zaten p*rno izlediğini yakaladım Google'a geçmişte
Yazsana bana ya da takip at sende
nudeni beğenmemiştir. daha güzel nude at
Midem bulandı, ovospu musun?
Ne alaka got
Nude leri para ile satıyorlar ve siliyorlar olay tamamen bu yani senin @mın ile kazandı parayı eminim sana da sokmuştur. Sürtüğün önde gidenisiniz çok basit.
Sevdiğim olduğu için nude attım kimsyss hayatım boyunca nude atmadim önyargılı olma kişi kendinden bilirmiş belliki sen ya pzevnksin ya bacım kahbenin evladsin şimdi kaybol cinli mk
Sevgilin olum eşin değil mal mısın?
Sikktiği ile aldığı ile kalıp ego tatmini yaşıyor sende mal gibi orozpu olarak kalacaksın ortada bozuk mal gibi
Ee eee belliki hayatında seni hiç seven olmamış böyle konusyosun
Bozuk değilim beyinsiz hiç ilişki ye girmedik kafanda kurma
Ajiwhzjwjxjwjs mal ya bu ya yazık he sana
Üst yorumu iyi oku hepsini yaptığım için ego tatmini diyorum bak canım. Bunu yaptığım kızlar kadınlar bozuk mal gibi kaldı ben keyfime zevkime baktım. Hayattaki tek amacınız bizimkini yalamak, bedeninizi atmak bizi tatmin etmek.
Ben sadece bak sevgilim. demiyorum sadece sevdiğim hayatımın eşi olacak insana kendimi bahsederim ben kardeşim güvendiğim için nude attım yakında isticek. beni zaten seviyoorda eminim bende seviyom ama senin burada gelip bana bacım demen saçma ben bacım değilim bacım anlamını öğren öyle gel
Sen şerefsizin tekisin he cidden bak senin bacın yokmu hiç
Bacım diye Bi kelime yok üstte iyi oku. Nude atmaktan kör mü oldun?
bacım demen bacım yerine niye bacım yaziuo bu klavye jxisnx
O*rpu
Dedin bana bacım yaziuo anlamadim
Tabi tabi, nudeui at vücudunu ver bedavaya hemde canım gibi. Sonra erkekler şerefsiz olsun..
Bana bacım* pu diyeemssin sen
Evet şerefsizin çok bellli
Öylesin hemde bedavaya mal gibi bedenini atıyorsun. Sen namuslu musun sence? Anana babana yazık
Ne güzel kullanıyoruz sizi bak her şey tatmin olmamız için siz egonuzu okşayan kölelersiniz. Sen bunu çocuğa yaşattın şimdi de silip başka kızlara yapacak sen hala evlencem gibi hayaller kur yazık sana
Biz kadınlara gelince namussuz oluyoz ama siz erkekler namuslusunuz dimi asıl senin kafana yazık
Ananida kullansınlar ozaman sensin köle
Lan hadi git işine bak cahil ya hangi zamnda yasiyosun sen grtlaklarim bak seni
Hayriidr senin bu kadına olan nefretin leylek mi getirdi seni dünyaya terbiyesiz
Demkki sen kızları kullanıp atiyosun ama her erkek senin gibi değil adam gibi seven de çıkıyor senin gibi itler yuznden zaten erkeklerin adı lekeleniyo
Çocuk seni kullandı millete atıyor bu kızlayım diye bakın diye ne desem yapıyor diye.. MK salağı seni o sevişmeler, öğüşmeler boşuna mı. Nude isteyen adam seviyor olabilir mi sanıyorsun bak ben istiyorum çünkü gram sevmiyorum sadece bedenleri için beraberim
Herkes sen değil işine bak
Ondan mı izliyor, fotonu siliyor, artık istemiyor?
Ben ona sordum neden sildin dedim oda birisi görmesin diye sildim dedi
3 senedir kimse görmüyor muydu şimdi mi öyle oldu..
Ya git ya
Telfonu çalındı canım
Fotolar silindi 3 5 tane nudevardi onlarida sildi bukdr
Ona bakarsan oda bana sikini atınca bende siliyorum aynı şey
Aynı şey değil o sikten çok var önemi yok hem toplum bilinci erkek değil kadın namusu üstüne yani sen bişry atamazsın atınca adın @rpspuya çıkıyor. Evet sende öylesin
Kes tamam sen öyle san ama öyle değilim 😏😏😏
Hoşuna mı gidiyo cenabet gezmesi awk
Birileri görmesin diye güzel bi taktik bence
Olabilir
Daha iyilerini bulmuştur
Yenilerini istiyordur
Trol