böyle bir atraksiyon işine girmek yerine onun arabası var şarkısı eşliğinden arabasına binip uzaklara gidişini izlerim :) aynı ligde oynamıyoruz onunla ne diye kendimi bir beyhude çaba içine sokayım ki
Ben çok yakışıklıydım bi ara yabancı kızın biri beni süper lüks arabanın yanına resmimi koyup gönderdi bana (hala duruyor hareketli gif) ama beni türk hayranım yıktı çok güzel kız resmiyle. Şaka gibi gelebilir, insana önem verdik paraya mala değil, onuda bulamadık yani. Ama ferrarisi olan kadın zor tavlanır gibi, onun isteklerinden en az bir kaç sende olması gerekebilir. Belkide gönlü boldur, tavlanır, bilinmez. Son olarak çok yakışıklılık mı; fakir ve şanssız olduğum için kalmadı.
Ummadık taş baş yarar. Kişinin sırtındaki cekete aldanmamak gerekir. Herkes göründüğü gibi değildir. Kişiyi tanımadan hesaba çekemeyiz. Belki de çok mütevazi birisi de olabilir. Çok sevdiği, hayalinde ki arabadır, kullanıyor, sahibi diye karakteri de farklı olacak diye bir şey yok.
Böyle karşıt cinsin burnu havada olur genelde. 😃 Onlar hemcinsimi tavlar. Bir takınca üzerinize üşüşürler. Kendiyle değil ama parasıyla tavlarlar. Hemcinsimi şansı yok bu konuda. Bir de yapıştılar mı bırakmazlar. Bak tiksinti geldi yine. Hatırlamak istemiyorum. 😃
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
95
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle bir kadının kimsenin parasına ve gücüne ihtiyacı yoktur. herşeyi var çünkü ihtiyacı olan şey maneviyat. illaki yüksek statüye sahip olmak şart değil ama para avcısı erkekler yüzünden kolay kolay kimseye güvenemezler. Gercekten zeki ve ağzı laf yapan birisi olmak gerek. tabiii birde samimi olmalı
Çok parası olan birisini ancak daha çok parayla etkiliye bilirsiniz fakat genelde zengin olanlar paraya değil farklı şeylere önem verir çünkü yoksulluk çeker.
Yoksulluk çektiği maneviyat 'ı bulup onunla tavlaya bilirsin.
Maddi durumu iyi olan bir kadını ancak sağlam, güçlü zengin bir iş insanı tavlayabilir. Bunun haricinde yetersiz özelliklere sahip birinin o özellikleteki bir kadını tavlaması mümkün değildir. Örnek olarak bile gösterilecek istisna olduğunu düşünmüyorum. Ama durum tam tersi olduğunda kadınlar ferrarisi olan bir erkeği istediği zaman tavlayabilir🤣 kısacası erkek güçlü ve zengin olmak zorundadır.
Ben kimseyi tavlamakla uğraşamam bana kandırmak gibi geliyor zaten, ama öyle naz falan da yapmam beğendiysem beğenmişimdir, o da beni beğendiysen tamamdır.
Her kadın samimiyetle yaklaşıldığında ilgisini o insana verir. Tavlamak demeyelim buna. İlgisini çekmek için gerkli olan tek şey samimiyet. Yani şeffaf ve dürüstlüğün içten gelen hali
Farklı olmalısın o sahte parası olupta birbirini övüp duran tiplerden olmamalısın sanırım.. Eğlenceli, cesur, açıksözlü, dürüst yani iyi karakterli biri olursan ve çevresindeki insanlardan farklı olursan (bu farklılık pembe saç vb gibi değill ama) karakter düşünce yapısı olarak o zaman sever bence ki tavlamak kelimesi pek hoş bi tabir değil elde etmek gibi anlaşılıyor hoş değil bu tabir bana göre
Kadınlar ferrarisi olan olmayan diye ayrılmaz, bütün kadınlar sevgiyi ve aşkı arar, bulursa sende, tavladın demektir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Paragöz erkeklerin bir numaralı avıdır… yaşı biraz geçkinse genç erkekleri sever beğenir maddi duruma bakmaksızın ama çok gençse de kendi maddi durumundakilerle takılır bence
Tam tersi kariyeri olmayan insanlar kendilerini üstün ırk olarak görüp havalara giriyorlar benim tanıdığım yerli yabancı üst düzey kariyeri olan herkesle gayette düzgün muhabbet edebiliyorum ama tr de kariyerin K sını bilmeyen kezo muhabbet etmeye kalktığın zaman direk triplere giriyor.
Ferrarisini satan bilge kitabını hediye ederek başlayabilirsin :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bugatti satın alırım ve trafikte yanaşıp ''araban bk gibi'' derim. O da ne kadar da zengin ve görgüsüz bir erkek bu böyle der. Sonra öpüşür ve fakirlere çay dağıtırız.
Normalin dışında dikkatini çekmek gerekir ve özgüveninizin tam olması gerekir çünkü oda normal bir insan sadece geliri yüksek geliri yok olabilir fakat özgüven yok olmaz