+1 yılTüm ilişkilerimizde, er-geç aldatılıyoruz gibi sormuşsun😆 Aldatılmadım ki aldatılmayı atlatayım.
Aldatılmak, beni duygusal çöküntüye sokamayacağından atlatmam gereken bir durum da olmaz.
Yine de, ilişkisi olmayan ve kıskanacağı bir yakınının ilgisini üzerime çekmek bana iyi gelecektir. Üzülmesem de bana yapılan kötülüğün karşılığını kolay kolay başkasının yetkisine bırakmam.14 Yorumla- +1 yıl
Bi an sorun bende mi, diye sorgulamıştım🤣
- +1 yıl
İyi, öyleyse😌
En İyi Cevaplar
Kırıcıdır insana kendini değersiz hissettirir ama aynı zamanda aldatan insan yanlış insan olduğunu da gösterir. Yani farklı bir perspektifle aldatan insan bir iyilik yapıyor. Bir insanı da kısıtlamak sadece süreyi uzatır. Süreyi hiç bir zaman uzatmayın çünkü vakit değerli ve paha biçilmez. Bir ilişki bittiğinde psikiyatristlerce bir yenisine başlanmalıymış en iyi alışma süreci buymuş ama unutulmaması gereken bir psikolojik gerçekte şudur ki ancak daha iyisine sahip olursan eskisini aramazsın. Çirkin erkek benzetmesiyle de görüşü bitirelim. Fiat`ı kaybedersen Ferrari al.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bence Çapkınım diyen insan rahat bir şekilde de aldatır 😬🙄
23 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıyamam ya aldatani aldatacaksin en güzel intikam 😂. Ben seni kendine getiririm merak etme datlum 😘
https://www.youtube.com/embed/3Er4Jg3tfYMYaya bakalım 😂😂
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatımdan s🔝ktir ederek :D sonrasında görsün beni başkalarının mutlu ettiğini apışıp kalsın 💅
20 Yorumla
+1 yılKadın görünce kafamı eğiyordum ilişkim varken. Sonra aldatıldığıma şahit oldum. Öyle bir canım yanmıştı ki. Aynı gün sildim herşeyi. sonra bir daha aldatıldım . Sonra bir daha aldatıldım 😅 3 yıl yalnızlık aşamasından sonra küllerimden doğdum. Ama sonra flörtöz oldum işte😅
115 Yorumla- +1 yıl
Üstüne birde tokat yemiştim o aklıma geldi.
- +1 yıl
Haklıyken haksız duruma düşmeyeyim diye sesimi cıkarmadım. Malum kadın milleti 😅 götürdüm evine bıraktım sağ sağlim kurtuldum
- +1 yıl
Teşekkür ederimm. Aldatıp flört edince aldatılmıyorsun kesin garanti çözüm 😅
- +1 yıl
Bakış açısı değil. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum. Uzun mesele ayrıca 😀
- +1 yıl
Öncelikle korkuttuğun için teşekkür ederim 😅 saygı duyarım görüşüne. Ama işte gerçekten de benim dediğim gibi 🤣😅
- +1 yıl
Bilmeden duymadan anlamadan anlatmadan katılmıyorum demene katılmıyorum.
- +1 yıl
Her yaşanılan aynı değilmidir ki zaten. 1 eksik 1 fazla geri kalan aynı. Nerden nereye geldik 😀
- +1 yıl
Neyse işte dediğim gibi katılmıyorum dediğine katılmıyorum 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende aldatmayı ilk yaşadığım zaman sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kafam öyle bir karıncalandı ki sinirden anlatamam sana. Onu sevdiğim için yakıştıramamıştım bu durumu. Haketmemiştim. Aldattığı kız da kıza benzese bari neyse oralara girmeyelim 🤣 onu unutmaya çalışacaksın her yerden sileceksin onu hatırlatacak şarkılar, diziler, resimlere bakmayacaksın. Anıları depreştirme. Sonra zaten unutursun ama sakın ona mesaj atma barışmak için.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Henüz karım beni aldatmadı. Ama ben dik durmayı becerebilen biriyim. Karşıma alır konuşurum. Acaba ben bir yerde hata mı yaptım diye. Kimse durup dururken aldatmaz. Vardır bir sebebi. Duruma göre değerlendirme yaparım. En kötü senaryoda boşanır, yeni bir hayat kurarım. Dünya dönmeye devam edecek. Hayat güzel. Yaşamaya devam. Arkama bile bakmam.
10 Yorumla
+1 yılBen tipsizim hiç sevgilim olmadı ki aldatılayım. Aldatılmak bile tipsiz erkekler için bir lükstür. Aldatılmış olmayı şuanki halime tercih ederdim çünkü belli ki bir kız bana evet demiş sonradan aldatmış ama öyle bir ihtimal yok çünkü hiçbir kadın bana evet demez.
10 YorumlaÜzüldüm yaw. Sen çapkın mısın ki?: Bu şarkı benden olsun daha iyi hissetmen dileğiyle...
https://youtu.be/WJF5Z1WRcqw
14 Yorumla- +1 yıl
Şaka olduğunu yeni anlayan bne:
youtube.com/shorts/8Ct7R4HvX-s?feature=share
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Merhaba ister istemez aci hissedeceksin @Hissiz72 . Bu evrenseldir maalesef. Umarim birdaha olmaz
Sizin icin arastirdim okyunuz lutfen
Aldatıldıktan sonra nasıl iyileşeceksiniz?
Esenlik ile kalin.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 11 ay boyunca insan yüzü görmedim efendim... 3 hastalığı aynı anda geçirdim.. Balkondan yatağa, yataktan balkona çıkıyordum.. İlaçlarla beynimi uyuşturuyordum böyle böyle geçti
23 YorumlaHiç aldatmadığım için nasıl aldatıldığını bilmem, bu konuda profesyonel olan kişiler sormak lazım kjdafs
10 Yorumla
+1 yılZaten canın yanmış. Canın yanmışsa inan çabuk atlatırsın. Seni cebinde taşıyan için mi üzüleceksin...
13 Yorumla- +1 yıl
Ne deyim. Bizi de tufaya düşürdün. Canın sağolsun. Ama dediklerimin arkasındayım. Ne olursa olsun Aldatmak, Karaktersizliktir.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatınca iftira atıp sen aldattın ya da senin yüzünden aldattım diyen şereffsizler çoğu zaman narsisistir.
32 Yorumla
+1 yılHmm bu maviş bur üye 🙄😂😂😂
Ne kadar şerefsiz ne kadar... olduklarını düşünüyorum içim rahatlıyor öyle unutuyorum 😂12 Yorumla- +1 yıl
Eheheh 😂😂😂
+1 yılAman ne hali varsa görsün 😂 hiç depresyona filan giremem
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Aldatma potansiyeli olan kişiler ile ilişki kurmuyorum
26 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah 😒 Nerden anliyorsunki?
- +1 yıl
@Tweety1976 Onlar kendini belli ediyor zaten :D
- +1 yıl
Benmi saf kaldim😄
- +1 yıl
@Tweety1976 Sana akıllı olanları denk geliyordur bize sayıyla veriyorlar :D
- +1 yıl
Yaw yok 😀 Ne alaka Akil birakmadilar 😬
Bu mesajı kimin yazdığını anladım 😂 sana ne der geçerim aman
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Atlatmakla uğraşma. Benimle aldat o şahsı kurgu gerçek olsun ya
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. İftira atıyorsa ohh iyi yaptım derim aldatmasam bile
28 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKisiden kisiye degisir bu.. Hic aldatilmadim ya da aldatildim ama hissetmedim. Bu yuzden net bisey diyemicem canim. ☕️ 🚬 bi sure en iyi dostun olurlar kesin..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü olmuş
https://www.youtube.com/embed/uAz-kMag3cU10 Yorumla
+1 yılilk aldatılmamda affettim 😑
bir daha yapınca boşadım 🤘 terapi görüdm bir süre daha bin tane sebepten... öyle öyle atlattım10 Yorumla
+1 yılBir şey merak ettim de 72 doğumlu musun yoksa plaka kaynaklı mı?
111 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece ikisinden biridir diye düşündüm 😁
- +1 yıl
Hiç de göstermiyorsun ilginç ya minyonsun veya evlilik yapmayıp çökmeyenlerdensin 😂
- +1 yıl
Suanda sa farklı olduğunu zannetmiyorum sempatiklik olsun diye değil reel olarak hissettim bu 😄
- +1 yıl
Hislerini de yitirmişsin belli...
- +1 yıl
Sana ben lazım da neyse ya cocuk avutmayalım dersin haha omdan dolayı kafanı şişirmicem
+1 yılNe kadar üzüntülü bir konuşma, insan göz yaşını tutamıyor
10 Yorumla
+1 yılBen aldatılmaktan da yegâne nefret ediyorum nefffreeeeett!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan aslında kendisi aldanmıştır. Aldatmak karakter sorunudur. Net.
10 Yorumla
+1 yılHay Allahım hemcinslerimin saçmalıkları hep aynı, bari bir halt ediyorsun karşı tarafı suçlama 🤦♂️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kafaya takmıyorum.
Dünyada kadın dan bol ne var.
Biri gider biri gelir.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım şükür cunki hissiyat var birde anlaşılır yani kişiden
10 YorumlaÇok saglam aldatırım.. karda yürü izimi belli etmem..
10 Yorumla
+1 yılzamanla geçiyor ama öfke hırs her şey birikiyor aldatan insan hayvandır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMis gibi kazık hiç geçmez. Ama bir süreden sonra üzmez de.
10 Yorumla
+1 yıl😄 Çok ağlama ama neredeyse üzüntüden göbek atacaksın hem ne olmuş aldattıysa bitmedi ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesten her şey bekleyen biri olduğumdan ben böyle dramatik duruma düşmüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılBu atlatılmaz… Hayatına bir leke gibi yapışır ve sen sadece bununla yaşamaya alışırsın…
10 Yorumla
+1 yılAldatılma duygusunu yaşamadığım için cevaplayamayacağım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 😳 Allah korusun, aldatıldıysam bile ruhum duymadı.
10 Yorumla
+1 yılAldatılmadım o yüzden bir şey diyemiyorum. Şayet bir gün aldatılırsam bunu her şekilde anlarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazen birisini boydan görmek istersin...
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onun tercihi, fb olmayı kendi seçmiştir sadece lazım olduğunda hatırlarım...
10 Yorumla
+1 yılsen şimdi diyosun ki ben oburum ama çok yemek yemem :D bu nasıl iş şimdi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılolabılır ınsanlık halı.
kasa airbagler daha ıyı olan uygun zamanda denk gelmıs ıse es gecmek bazen olamıyor sonucta 1 defa hayata gelıyoruz.
cok sey etmemek lazım .00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBöylesine ciddi bir konu ancak bu kadar vıcıklaştırılabilirmiş tebrikler 👏 emojilere bakar mısınız
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılan erkek yoluna bakacak ona dair herşeyi çöpe atıp gidecek.
00 Yorumla
+1 yılCidden manit konuşması mı bu
13 Yorumla- +1 yıl
Bu nası konusma dicektim
+1 yılAldatan insanları gram anlayamıyorum. Böyle bir midesizlik şahsiyetsizlik karaktersizlik olamaz. Madem sevgilini/eşini sevmiyorsun , saygı duymuyorsun ayrıl başkası ile ol. Neden ihanet etmek zorundasınız.
00 Yorumla
+1 yılaldatilmadim. oyle sanmiyorum, aldatilmadim:D konu kapandi gidin
10 YorumlaHayatında biri varsa o insana saygı duyman lazım bence aldatmamalısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum nasıl oluyor
14 Yorumla
+1 yılbir şey demek istemiyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldatan kadın da erkek de midemi bulandırıyor
20 Yorumlaİnsan kendini aldatır. Başkasını değil.
10 Yorumla
+1 yılUmursamayarak ben öyle yaptım şu an çok iyiyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aldat o zaman sende...
10 YorumlaBilmem hiç aldatılmadım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce boynuzları cilaliyorum sonra müzik acıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimse beni aldatamaz.
Anca kendini aldatır.10 Yorumla
+1 yılAldatanlar aldatilanlari asla aldatmayi kesmezler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılGit kendini aldat, başka türlü atlatılmaz bu olay.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hislerim kuvettlidir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yol verir, işime bakarım.
10 YorumlaSen mi aldatıldinn sen bekâr değil miydin ☺️
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne