Su mk 3 günlük dünyasında dert ortağı eş sırdaş, kötü günde sarılıp ağlayacağınız birileri olması nasıl bi duygu hic yasamadım ondan soruyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü günde sarılıp sana destek olması için önce iyi günleri görmesi lazım :)
iyi gündede kötü gündede kimsemiz olmadı be reis
Bence sen yanına kimseyi almak istemedin ne dersin? Hem ben senin reisin değilim
ben kimseyi almak istemedim değil kimse beni almak istemedi
Neden seni kimse almak istemesin? Sen iyi değil misin güzel değil misin zaten hoş bi çocuk değil misin?
değilim
O zaman haklılar demek ki
ne anlamda sordun onu anlayamadım güzel değilmisin derken
kalbim iyidir ama dış görünüşüöün öyle oldugu söylenemez
Kendine daha güzel bak kendine engelleri sen koyuyorsun saklanarak yaşama tüm hayatını boşa geçirirsin
sen beni tanıyor musun?
Nerden tanicam
ne bilim saklanarak yasadımı nerden biliyon
Sen saklanarak yaşıyorsan seni girdiğin ininde kim görüpte yanına almak isteyecek :D
sende haklısın benim gibi hasta biriyle kim uğraşır anam babam uğraşmıyo
psikolojik rahatsızlığım var
Ne ki rahatsızlığın niye tedavi olmuyorsun böyle yaşamaya mecbur değilsin
rahatsızlıgımı boş ver cok uzun mevzu kafanı ağrıtmak istemem
tedavi edemiyolar şu an hastanedeyim 7. yatışım çözemiyo doktorlar
şu an 5 dakika rahat nefes almak icin allaha yalvarıyorum o kadar zor durumdayım ki idil
ben istemedim bu hayatı ama Allaha inancım sonsuz, kadere de aynısekilde o yüzden dayanmaya calısıyorum cünkğ benim bi sahibim var ve ona teslim oldum
https://youtu.be/ixCrrCKDiVc geçen bunu izlemistim belki doktora ulaşırsanız faydası dokunur size
bu adama nasıl ulaşayım şimdi arasan 2 sene sonraya verirler randevuyu npistanbul un sahibi bu adam
düşündüğün icin cok tesekkr ederim ayrıca
Bilmiyorum sonuçta defalarca deneyip sonuç alamayan insanlar ona gelip hep tedavi olup hayatlarına devam etmişler belki şansına denersin belli mi olur
bide benim kimsem yok İstanbul'a gelmek büyük sıkıntı hastaneye ambulans la geldim yemin olsun
keşke bu adamla 10 dakika görüşebilsem her yolu denedim ama ulaşamadım
mesaj kutuna baksana
Seks seks seks gerisi hikaye. Gerisi insanın beyni evrimleştikçe ortaya çıkan insanın kendine verdiği değerdir.
Hayatınız bu kadar mı? Bundan mı ibaretsiniz?
Asla yazdımığı anlamdıramamışsınız. İnsan türü birer hayvandır. Diğer hayvan türlerinden üstünlüğümüz en çok beyin evrimi geçirmiş olmamızdır. Hayvanlarda karşı cinse tek yaklaşım cinselliktir. Bu türün devamlılığı için kaçınılmaz bir gerekliktir. Bu içgüdüsel yaklaşım bizde bir genetiktir. Karşı cinse ilk yaklaşımımız cinselliktir. Bilim insanlarınında aşk nedir açıklaması şöyledir; %95 cinsellik %5 kültürel seçim. Evet anatomik faktörü değerlendirdiğimize göre psikolojik faktör içinde söylenebilecek tek şey beyin evrimiyle birikte insan kendine çok ciddi bir değer verdi. Normal değerlendirme yapabilecek bir insan muhtemelen şunları söylerdi Sevgi paha biçilmez eşsiz bir duygu. Aşk herşeye değecek bir anı. Cinsellik sevdiğinle başka vs aslında anlatılmak istenen aynıdır.
aga sen ne anlatıyosun kurban olayım bi git
Haha gidiyorum farklı frekanslar ama benim perspektifimle bakınca daha anlaşılır.
celal hocayı cok izlemişsin biraz azalt bos islerle ugrasma
Ben tanımam celal hoca. Hayal dünyasında yaşayanları gerçekler düt dikkat et kendine. Kandır kendini hahha
Her zaman yanımda olmuyo hatta çoğu zaman bi fark yok belki daha bile kötü hissediyorum öyle olunca
Hayaller hayatlar oluyo çoğu ilişkinin sonu kötü bitiyo
berbat bişey sonu feci şekilde yalnızlık üzüntü keder ve acı yaşadın an anlarsin
Asgari ücretli misin reis?
yok aga para çok da tip yok
Vucut yap altına araba çek bak ne oluyo
araba var kanka
cla 200
vğcutda var
tip yok
O zaman kusura bakma da mal olabilir misn
olabilirim
utangaçda olabilirim
Bak sorun çözüldü bunu değiştir