Merhaba eşim bundan 2hafta önce tartıştık ona herhangi kötü şey yapmadım ve bana yapmadığım şeyleri söyleyip giti şikayet etti sonra polis getirerek yeni doğum yapmış bebeğimin gecici velayeti i aldı 2 haftadırda boşanma davası açmadı (bundan sonra ne yapacağını bilmesemde) ve uzaklaştırma kararı aldı polise gittiğimde polis bundan bir şey çıkmaz kötü muamele etmemişsinki raporda var dedi bu gün bizi tanıştıran kadını ve anne annemi köylerine gönderdim tek şartı varmış ayrı ev tutmam istiyor oda biliyorki tutamam gönderdiğim kişilere ayrı ev tutamıycağımı geliyorsa oturduğumuz eve geleceğini söylemlerini gelecekse gelsin yoksa boşansın demelerini istedim sizce gelirim diye bundan önce olanları anlatmıştım sonra yaklaşık 20 gun sonra eşimin gönlü olduğunu anlayıp iki kişi yollayıp evine geldi dün aileme bağa yardıma gitmemi bahane edip tekrar evden gitti gelmeden önce her ikimizin ailesi evimize gelmiyceği konusunda anlaştık ailelere gitmekte serbestlik dediğim gibi cumartesi günü ailemin yanına yani köye gideceğimi söyledim oda dedi gitme bende hani serbestlik dedim neyse gittim ve akşam eve gittiğimde tekrarbebeğimi alıp gittiğini anladım bu kadın ne yapmak istiyor son olarak bana mesaj atıp boşncağını söyledi hiç bir tartışma olmadan sorum şu giderken evin anahtarına alıp gitti geri döneceğini düşünerek i yoksa başka planlarımı var bir kadın kocasından sen benimsin seni seviyorum diyen biri bu kadar kolay vazgecermi
Güncellemeler
+1 yıl
Cc
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç yorum yokmu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler