Lütfen yardım edin hoşlandığım Doktor için ortopedi ve travmatoloji den randevu aldım bir şeyim de yok ne yapıcam ne yalan bulucam aşık olan bu zavallı insana yardım edin sevaptır 😔 bir yalan bulmam lazım bu alan için
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
El bileklerim çok ağrıyor bazen kasılıyor, sabah uyandığımda da tutuluyor de.
Kas gevşetici verip gönderiyorlar.😄
Ay iyi fikirmis hem ellerime dokunur çok sağol 😄🙏
Hehe evet bileklerini tutup biraz ovuyorlar hatta 😄
Oo Süpermis gerçekten çok sağol 😄🙏
Rica ederim 🌸
🙏☺️
cahil cahil kızı yönlendirme. el bileği ile giderse Karpal tünel sendromu ya da eklem iltahabı tanısı ile gerekli tetkikleri yapmaya başlaması çok yüksek. başına daha büyük iş alır.
@Decepticonn bu dediğimi cahillikle yargılıyorsan eğer benim gittiğim doktor da cahilmis demekki.
Aynı şikayetle gidip kas gevsetici ile dönmüş insanım. Hicbir tetkik bişey yapılmadı.
Fazla telefon kullanmaya bağladılar.
@Decepticonn Ee ne yapıcam o zaman 😔
doktor var doktor var. başından savmış.
Bende spor yapıyorum derim ki yapıyorum da
hiçbir şey yapmayacaksın. gerçekten ihtiyacı olan birinin randevu sırasını işgal etmemiş olursun. randevunu iptal et.
@Decepticonn Gidicem sonucu ne olursa olsun gidicem, zaten. Bu devlet hiç biri o kadar ilgilenmiyor 2, haftam var 2 haftaya kadar sürekli ağırlık kaldırıp bileklerimi acıtırım sporda oldu derim
Belimin alt tarafı ağrıyor de sabah uyanınca sadece beline açıp baksın kremde sürebilir bence.
hangi bölgeden fark etmez atacağın her yalan sana bir röntgen e patlayacak. röntgende bir şey göremeyeceği için ilaçlı MR a yönlendirecek.
O ne demek of o zaman bir yerimi mi kirsam
Bileklerimin agirmasi için ne yapabilirim
ne demek olduğunu açıkça yazdım. ortopedi de tramvalar önce röntgen ile görüntülenir. sonra bir şey gözükmüyorsa MR a alınır. MR da da çıkmaz ise ilaçlı MR vs... bu şekilde devam eder. dokror özel hastanede ise en az 500 TL gibi bir de rakam çıkar.
tek çözüm randevuya gitmeyeceksin.
Yok özel değil de bileklerimi inciltmem gerek ne yapıcam
iskelet sistemini bilerek ağırtamazsın. randevuyu iptal et.
Neyle gidicem
valla boşuna gidip durduk yere radyasyon yeme. ordan oraya sıra alıp kendine eziyet çektirme. gitmeyeceksin bu kadar basit.
Edemem onu görmem lazım. 😔
Radyasyon ne demek
radyasyonun ne demek olduğunu bilmiyorsan doktor sana zaten bakmaz. koskoca tıp doktoru neden okumamış biri ile beraber olsun ki. her şey dengi dengine.
Of bir boş yapma ya 🥺 Aşktan falan anladığın yok ne katısın radyasyonu. biliyorum ama tıpta ne ilgiisi var çözemedim
şimdi adam tıp doktoru olmuş türkiyedeki en kariyerli meslek sahibi ve en başarılı insanlar arasında. aşka mı inanacak yoksa mantığına mı. kendi gibi bir doktor bulur ki zaten çoktan bulmuştur kimbilir kaç kişi sırada vardır ve kaç kişi ile yazışıp konuşuyordur. boş yapıyorsun. bunu kime anlatsan güler. adam normal üniveriste mezunu kızlara bile dönüp bakmaz. en az kendi gibi birini alır.
Bana yakın olsun istiyorum biraz zaten son gittiğim de. ilgisizdi çok üzüldüm bu söylediklerinle daha da üzdün teşekkür ederim 🙏
üzülmen gerçeği görmeni sağladıysa sevindim. boşuna kendini yıpratıp durmamalısın. doktorlar öğretmen hemşire vs kızlarla bile evlenmiyor. illaki doktor ve yüksek ihtisas sahibi kadınlarla evleniyor. kendini üzme daha fazla. öyle randevuyla muayene olma ile de hiçbir şey olmaz. boşuna kürek çekip kendini heba etme.
Küçük duruma mi düşerim yanin
evet güzel kardeşim. çok şansını denemek istiyorsan ekle sosyal medya hesabından takip et ama muayene olmak çok saçma yani. üzülüyor olmandan zevk almıyorum emin ol.
Seni ekleyebilir miyim bir şey sorucam
buradan sorabilirsin. bildiğim kadarı ile cevaplarım.
Ya mesaj atsam ne olucak çok kısa lütfen
ne konuda?
Onu Instagrama ekleyemem nedeni var onu söylüycektim
anladım. evli ya da nişanlı sanırım. :)
😔😔
Üzme kendini.
ara sıra bel ağrım oluyor ama ara sıra de
Oda olabilir teşekkür ederim 🙏
bel ağrısı derse tek şüpeli fıtık olur o da sinir cerrahına yönlendirir.
yaz nete uydur birini. ama nasıl yakınlaşacaksın.
Ya ne uydurcam ne olur yardım et
eklem ağrılarına bakar. sağ diz kapağında ağrı mevcut dersin. ilgilenir. iş erotik vs boyuta gitsin diyorsan kalçam ağrıyor da diyebilirisin
Kalça demeye utanırım 😂
elinle göster şurası ağrıyor falan.
Onu gormek icinmi elletirmek göstermek için mi numara aldın hastaneden
Ya yalan bul ne olur
Boyun ve belinde ağrı oluyor dersin
Köpeğe ısırtsam mesela o bakar mı başka alan mi bakıyor
Hayır ortopedi ile alakasız birde kuduz iğnesi yersin
Ay doğru bileğim ağıriyor diyecem de bilegimi inciltmem gerek ne yapmam lazım iki haftam var
Bilek deme boyun ağrısı zaten telefon kullanımı yarın öbür gün boyun fıtığı vakalarını çoğaltacak
Kusura bakma 25 sene ortopedi ameliyathasinde teknisyenlik yaptım işkemden atmıyoruz
Kızlar korkulur sizden
G*tum agriyor bi bakarmisin de
Off
😒😒😒😒bizene senin yalanlarindan sucuna ortak ediyon. 🤨🤨
Kalbim kirildi alciya alirmisin de
Haa haaa haa haa. Komik yorum. :):):)
İyice kafayı yedin senn
Kalbim ağrıypr de
Kalbe kardiyoloji bakıyor
@Ahinn belki ozaman anlar diye dedim
Genelde çok yoğun oluyorlar anlamayıp kardiyolojiye de git diye yönlendirebilir riskli biraz. d
Neden doktoru meşgul ediyorsun ki
Onu görmek için benimle ilgilensin diye aşığım anlamıyor musun 😔
Yaptığın yanlış ya acil bir şey çıkarsa
Ne acil çıkacak ya o gün müsaitmis verdi randevu ne olur yalan bul 😔
Ben onun yerinde olsam sevsem bile bütün sevgim biterdi
Ciddi misin 😔
Evet
Başka işiniz yok mu
bisey uydir arrik 😊