Askerde olan veya bu durumu yaşayanlar cevaplarsa sevinirim. Sevgilim uzun dönem askerde onu çok özlüyorum. Hep yanında olmaya çalışıyorum o da aynı şekilde. Ama artık sıkılmaya başladım hep aynı muhabbetleri yapıyoruz ilişkimiz monotonlaştı ayrıca malum ilişkiyi askerde olduğundan yaşayamıyoruz bi heyecan katmak istiyorum daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum. Askerde olan veya askerdeyken sevgilisi/eşi tarafından unutamadığı anlar yaşayan erkekler ve askerdeki yasemine unutulamayan anlar yaşatan kızlar sizler neler yaptınız benimle paylaşır mısıniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdiye kadar yazanlara teşekkür ederim SORU GÜNCELLLL hâlâ fikir bekliyorum kimse kimseye bişey yapmamış mi yaaa
Askere giden kişi evlenmeyi düşündüğü sevgilisinden ne bekler?
6-12 ay askerlik yapiyor sabret askerdeyken çevreme baktiğimda çok fazla ayrilik ve aldatilma vakasi gördüm sabretmelisin ilgi ve monoton kismini geçip bu günleri mecburen görmezden gelip darlamamalisin askerlik zordur psikolojisi çekilmezdir
Gerçekten çok zor bide ben her şeyimi paylaşırdım onunla aklı kalmasın diye bişey de anlatamıyorum kendimi sürekli ne yapsam diye düşünürken buluyorum artık
Hıım ben askerdeyken sevgilim değil de konuştuğum bir kız vardı ben böyle giyinip soyunurken fotoğraf atmasını isterdim seksting yaparken de böyle heyecan katmayı severdim.. Yetinmiyor insan çünkü
Emin misin ki bundan ne bileyim neler yapıyorsun mesela bilmiyorum ama yapılacak şey bitmez. Ben de sürekli aynı şeylerin tekrarlanmasından sıkılırdım seksting yaparken vs sonradan farklılaştırmaya çalıştık Ayrıca hoşuna gittiğini gitmediğini falan belirtmiyor mu?
Gittiğini belirtiyor ama bu konuyu hep ben açıyorum o yüzden onun isteksiz olduğunu düşünüyorum askerden önce hep o başlatırdı daha hiç o ilk adımı atmadı o yüzden emin değilim dedim
İşte biraz onu bu işte karşı heyecanlandırmak lazım eskisi gibi olması için. Onun istemesi için canlandırmak gerekiyor. İstemediğinden değil emin ol hoşuna da gidiyor ama onu çıldırtmak da senin elinde
O zaman geri çekilmeli miyim aslında bi kere bi kaç gün hiç oralı olmadım beni düşünerek birşeyler yaptığını söyledi ben uyuduğum için uyandırmak istememiş bu sefer daha uzun süre bu konuda soğuk davransam dedidiğin olur mu
Aslında bak şöyle olur. En azından bir kez daha onu çok isteklendirecek azdıracak bir şekilde farklı olacak şekilde renklendirecek şekilde bir seksting yapmalısın.. Aklında kalacak hep isteyecek şekilde sonra araya birkaç gün sen koyacaksın vaktim yok müsait değilim gibisinden çıldıracak. Ama o son yaptığının tadı damağında kalacak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
6-12 ay askerlik yapiyor sabret
askerdeyken çevreme baktiğimda çok fazla ayrilik ve aldatilma vakasi gördüm sabretmelisin ilgi ve monoton kismini geçip bu günleri mecburen görmezden gelip darlamamalisin askerlik zordur psikolojisi çekilmezdir
Gerçekten çok zor bide ben her şeyimi paylaşırdım onunla aklı kalmasın diye bişey de anlatamıyorum kendimi sürekli ne yapsam diye düşünürken buluyorum artık
bilgisayar oyunu film dizi işin varsa is hobilerin varsa hobi onlarla ilgilen
ben askerlik bana sorun teşkil etmesin diye 20 yasimda askerliğimi yaptim
Ben vakit geçiriyorum onda sıkıntı yok ama sevgilime ne yapsam daha iyi olur onu bulamıyorum artık
hiç bir fikir yok yerinde olsaydim sohbet konusu duşunurdum gündem konulari olsun siyaset olsun vs
Çok fazla dışardan bilgi vermek istemiyorum hep kötü olaylar var gündemde aklı kalsın istemem
farkli farkli konular düşünmek sana kalmiş
daha söyleyebileceğim bişey yok yardimci olduysam ne mutlu bana hayirli ve mutlu geceler dilerim
Teşekkür ederim
İmkan buldukça sesini duymak isterim sadakat beklerim. Keşke askere giderken geride beni bekleyen sevdiğim olsaa
Başka neler beklersin biraz zaman geçtikten sonra
Beni sevdiğini bileyim beni aldatmasın yeter ya iyi olsun beni ziyarete gelsin arada
İznin olunca sen gel diyorum benim gitmem biraz sıkıntı öyle demem kötü mü peki ben bir yolunu bulup gitmeli miyim
İmkan varsa en azından bir kere git ama imkansız ise gitme tabii uzaksa falan gelmesini istemem ben
Çok uzak otobüsle 15 saat var aramızda
O zaman gelmesini beklemem zaten
Başka açıklamak istediğin var mı ne beklersin sorusuna
Başka bir şey yok ya zaten askerdeyiz yani konuşma, sadakat
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Seksting falan mı yapıyorsunuz
Uzaktayız sonuçta
Hıım ben askerdeyken sevgilim değil de konuştuğum bir kız vardı ben böyle giyinip soyunurken fotoğraf atmasını isterdim seksting yaparken de böyle heyecan katmayı severdim.. Yetinmiyor insan çünkü
Duş videosu bile çektim artık sıktı beni bu olay ten olmayınca bilmiyorum farklı bişey ne olabilir illa ginsellik olmak zorunda değil
Şu an askerde ona cinsellik dışında daha çok heyecanlandıracak bişey yaşatamazsın ki ama Sürekli aynı şey diye düşünme renk katmaya bak
O sıkılmamış mıdır
Askerde buna çok ihtiyacı olduğu için sıkılacağını sanmıyorum ama hep aynı şeyler olmuyor biraz renk katacaksın işte dediğim gibi
Sürekli renk katıyorum nerdeyse yapılabilecek her şeyi yaptım ama o gittiğinden beri isteksiz zaten hoşuna gidip gitmediğinden bile emin değilim
Emin misin ki bundan ne bileyim neler yapıyorsun mesela bilmiyorum ama yapılacak şey bitmez. Ben de sürekli aynı şeylerin tekrarlanmasından sıkılırdım seksting yaparken vs sonradan farklılaştırmaya çalıştık Ayrıca hoşuna gittiğini gitmediğini falan belirtmiyor mu?
Gittiğini belirtiyor ama bu konuyu hep ben açıyorum o yüzden onun isteksiz olduğunu düşünüyorum askerden önce hep o başlatırdı daha hiç o ilk adımı atmadı o yüzden emin değilim dedim
İşte biraz onu bu işte karşı heyecanlandırmak lazım eskisi gibi olması için. Onun istemesi için canlandırmak gerekiyor. İstemediğinden değil emin ol hoşuna da gidiyor ama onu çıldırtmak da senin elinde
O zaman geri çekilmeli miyim aslında bi kere bi kaç gün hiç oralı olmadım beni düşünerek birşeyler yaptığını söyledi ben uyuduğum için uyandırmak istememiş bu sefer daha uzun süre bu konuda soğuk davransam dedidiğin olur mu
Aslında bak şöyle olur. En azından bir kez daha onu çok isteklendirecek azdıracak bir şekilde farklı olacak şekilde renklendirecek şekilde bir seksting yapmalısın.. Aklında kalacak hep isteyecek şekilde sonra araya birkaç gün sen koyacaksın vaktim yok müsait değilim gibisinden çıldıracak. Ama o son yaptığının tadı damağında kalacak :)
Bu yorumun üstüne şimdi on saat düşünürüm ama nasıl diye :)
Ya şimdi genelde nasıl yaptığınız bilmediğim için fikirde veremiyorum. Bana bir yazar mısın?
Sen gizlisin benim mesajlar açık
Yazıyorum
Mesajım gelmiyor mu
Şimdi geliyor seni bekliyorum hâlâ
jartiyerli fotolar at :D bak muhabet nasıl renkleniyo. D
Tamamen cplak atıyorum ama böyle farklı şeyler giysem fotodan etkilenir mi sonuçta sanal
tabi etkilenir istersen önden bana at etkilenip etkilenmeyeceğini söyliyim :D
Güldüm
:D hemen takp ediyom takp et :D
Uzun dönem askerlik yapan net işsizdir K. b
Evet işsiz niye kusura bakayım üniden mezun olduğu gibi askere gitti sonuçta
Ne zaman dönecek ki
Yaklaşık 1 senesi var
E biraz daha bekle bari
Bekliyorum da bu nasıl tavsiye detayı okumadın mı
E abla ben ne anlarım aaaa git cildirt ayol kaçsın askerden gelsin koynuna tahrik et
Anlamıyorsan ne yazıyosun aw