Koç erkeği geri döner mi?

Geçen hafta c2de birisiyle tanıştım, öyle biraz konuşur bırakırım diyordum çünkü amacım sadece eğlencesine flört etmekti ama sert kayaya çarptım ve aşık oldum. Yani öyle böyle değil her şeyi tam istediğim gibiymiş onu anladım. Ertesi güne sevgili bile olmuştuk, duygusal olarak nirvanadaydık ya. Sonra bi ara konu eski sevgilisine geldi ben o kısımda kıskandım ve yükseldim ve saçma sapan konuştum o da dedi ben şüpheyle yaklaşılan bir ilişki istemiyorum falan hemen uzaklaştı benden yani tekmeyi atıverdi aw. Telefonda konuşurken öyle böyle yalvarmadım, bir erkeğe ilk defa yalvardım ya hayatımda yani aslında severek ayrıldık onu da dedi sadece kendisi takıntılıymış ve bugün ayrılmasa başka zaman dediklerim aklına gelir yine ayrılırmış vs. vs. Neyse işte o koç burcu ben ikizler , arada bi yazınca benimle hala konuşuyor hatta bitirdikten sonra ertesi gün ben iki defa daha sordum hiç mi şansımız yok diye yine yok dedi. Valla kaldım öyle aşk acısıyla keşke en baştan başlasak, bi akıl verin a dostlar yoksa kalbimden atmaya çalışacağım ve sadece hüngür hüngür ağlayacağım birkaç gün :(
Koç erkeği geri döner mi?