Kendime hakim olamadım biraz dozu abarttım içimdeki tribüncü fanatik kızı ortaya çıkardım sürekli arkadaşım bana bakıp güldü utandım ama devam ettim sizce hoşuna gitmiş midir yoksa itici mi gelmiştir 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Yendik bu arada arkadaşlar 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Göbeği açık tşörtüm vardı birde mom jean pantolon biri bakıyor mu diye baktı ki bilemedim 😂
Tribüncü bir arkadaşım ile dün tribüne girdim ve 80 erkeğin içinde tek haykıran bendim sürekli bana bakarak güldü Hoşuna mı gitti?
Buraya sırf biraz kafa dağıtmak icin geliyorum ama okuduklarım vs komedi filmi teyzee cidden bu soru mu ya güldün sana baktılar ne olmuş yani bana hergün bakıyorlar yüzümde iz var sende gül geç ne yapalım yani🤣offf yaa😅
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyi komedi anlamadım ayrıca teyze demişsin la daha 18 yaşındayım ben 😂 bakmasında sorun yok itici mi gelmiştir yoksa hoşuna mı gitmistir erkek gözüyle olaya bakın diye sormak istedim siz böyle bir kız görseniz arkadaşınızsa ne tepki verirsiniz diyee 😂
Arkamda değil onumdeydi ve habire arkasını dönüp ne yapıyor diye bana bakıyordu işte ben hoşuna gitmiştir sanmıştım ama biri bakıyor mu diye baktı her halde 😂
Olabilirr o zaman çözdük sırrı 😂 ama bir daha gider miyim bilmiyorum çok utandım ama eğlenceliydi her kızın yapması gereken bir şey 😂 ama açık seçik giyinirsen 100 erkek atlar üstüne 😂
Ayy ortaya mı geçtin kız ben kenarda köşede bağırdım en azından ortada olsaydım aynı şey bana da olurdu ama ortada arkadaşım vardı oda tribün başından biri 😂
Belkide hoşuna gitmedi garibine gitti normal bulmamış da olabilir. Benim fikrim kızlar, kadınlar daha ağırbaşlı, naif, kibar olmalı. bir kızın erkek gibi tezahürat yapması çok basit hareket bence. Ya da yaşın küçüktür der geçerim
Elbette öyle olmalı ama öyle bir konuştun ki sanki futbolu veya tezavratı sadece erkekler için yapılmış gibi 🤏 kadınların da eğlenmeye hakkı var kadın diyince akla naif kırılgan biri gelse de gidip aslanlar gibi de maçına gidip takımını desteklemeli yeri geldiğinde naif yeri geldiğinde ise aslan olmalı bana göre de böyle 🥰
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tribüncü bir arkadaşım ile dün tribüne girdim ve 80 erkeğin içinde tek haykıran bendim sürekli bana bakarak güldü Hoşuna mı gitti?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buraya sırf biraz kafa dağıtmak icin geliyorum ama okuduklarım vs komedi filmi teyzee cidden bu soru mu ya güldün sana baktılar ne olmuş yani bana hergün bakıyorlar yüzümde iz var sende gül geç ne yapalım yani🤣offf yaa😅
Neyi komedi anlamadım ayrıca teyze demişsin la daha 18 yaşındayım ben 😂 bakmasında sorun yok itici mi gelmiştir yoksa hoşuna mı gitmistir erkek gözüyle olaya bakın diye sormak istedim siz böyle bir kız görseniz arkadaşınızsa ne tepki verirsiniz diyee 😂
İğrençsin
Sende öylesin canım
evet öyle
Ney öyle itici mi gelmistir hoşuna mı gitmistir onu sordum 😂
hoşune gitmiştir
Umarım 😂 maç bittiğinde yendik ama baya hayatı sorguladım ne yaptım ben diye 😂
olun be eğlenceli
Tabiki eğlenceli de tek kızdım işte 😂 arkadaşım da arkasını dönüp sürekli gülerek baktı ben zıplarken jwbdiwbjf
inş ok seksi bişey giymedin :D
Göbeği açık tşörtüm vardı birde mom jean pantolon 😂
iyi tayt mayt olsaydı haha bayağı bi hayranın artardı :D
Taytla da maça gidip tribüne cikmassin be 😂
çok ellendik çok :D
Kız aklıma kurt soktun hem napıyor diye hemd ebiri bakıyor mu diye mi acaba habire dönüp baktı ki 😂
arkanda ise popona bakıyodur :D
Arkamda değil onumdeydi ve habire arkasını dönüp ne yapıyor diye bana bakıyordu işte ben hoşuna gitmiştir sanmıştım ama biri bakıyor mu diye baktı her halde 😂
hoşunada gitmiştir hemde korumak için bakmıştır
Olabilirr o zaman çözdük sırrı 😂 ama bir daha gider miyim bilmiyorum çok utandım ama eğlenceliydi her kızın yapması gereken bir şey 😂 ama açık seçik giyinirsen 100 erkek atlar üstüne 😂
evet bende gittim elleyen elleyene
Ayy ortaya mı geçtin kız ben kenarda köşede bağırdım en azından ortada olsaydım aynı şey bana da olurdu ama ortada arkadaşım vardı oda tribün başından biri 😂
yok be girşite çıkışta
Hahahahha ayy geçmiş olsunn bir daha da gitmezsin 😂
yok yok
Hangi takimlisin 😂
galatasaray maçıydı
Ayy bilmez miyimm Galatasaray taraftarı aç aç 😂
Bence itici
Neden itici? Eğlenceliydi oysa ki , hoşuna gitmese arkasını habire dönüp bakmaz her halde 😂
Belkide hoşuna gitmedi garibine gitti normal bulmamış da olabilir. Benim fikrim kızlar, kadınlar daha ağırbaşlı, naif, kibar olmalı. bir kızın erkek gibi tezahürat yapması çok basit hareket bence. Ya da yaşın küçüktür der geçerim
Elbette öyle olmalı ama öyle bir konuştun ki sanki futbolu veya tezavratı sadece erkekler için yapılmış gibi 🤏 kadınların da eğlenmeye hakkı var kadın diyince akla naif kırılgan biri gelse de gidip aslanlar gibi de maçına gidip takımını desteklemeli yeri geldiğinde naif yeri geldiğinde ise aslan olmalı bana göre de böyle 🥰