Sözlümle aynı eve çıktık?

Bu sene üniversiteye başladım 1 aydır aynı çatı altında yaşıyoruz sürekli atışıp duruyoruz. Bugün sabah çok seviyor diye sucuklu börek yaptım yedi sonra günün ilerleyen vakitlerinde sırnaşmaya başladı birlikte olmak istiyordu ama ağızı kokuyordu sucuk yediği için. İğrenmesem bile 2dk fırçalayabileceği için sabah börek yediğini ve ağızının koktuğunu söyledim öyle bir şeyler yaşayamazdım. Birden hakaretler etmeye başladı aynı evde olduğumuz için doğal olarak epilasyonu evde yapıyorum bacaklarında benden fazla kıl var sabahları ağzın rezalet kokuyor saçların dağılıyor yatakta yatarken yelleniyorsun yellenen kadın mı olur gibisinden üstüme çıktı beni böyle kabul edeceksin ben böyleyim falan demeye başladı bugün ağız kokuma laf edersin yarın fiziğin güzel değil spor yap dersin dedi kadın dediğin kıllı olmazmış (ki aynı evde yaşıyoruz epilasyonuma dikkat ediyorum ama her saniye yan yana olduğumuzdan ilk çıkmaya başladığı dönemleri görüyor çıkacak ki tekrar ağda yapabileyim) ona ufak bir şey dememe rağmen böyle yaptı kendimi çok kötü hissediyorum sabahtan beri haklı mıyım napmam gerek bilmiyorum.
Sözlümle aynı eve çıktık?