https://youtu.be/K9DELXYB1d4 Bazen on'a ihtiyaç duyarsınya hani... O'nun tenine, o'nun sesine, o'nun nefesine... Omzuna, kokusuna. İhtiyaçtan öte sanki "bağımlı" gibi...
Bu ihtiyaçların giderilmesi şuna benzer; Sanki Dünya'nın yükünü sen taşıyorsundur da, giderildiğin de bu ihtiyaçların, kuş misali olacaksındır. Hafifleyeceksindir...
Tenini tenin de hissederek uyumak... İhtiyaçların en büyüğü. Bu ihtiyaçtan hiçbir zaman mahrum kalmamak dileği ile...
Anlık ihtiyaçlar elbette güzeldir. Ama onların sonrası çok daha önemli. Kabul ediyorum, onlar motivasyonu sağlar, pozitif olmayı.. Benim durumum ise daha çok uzun vadeli ihtiyaç... Sırasıyla 1. Sağlık 2. İşlerimin yolunda gitmesi 3. Planladığım doğrultuda hedefime ulaşmak 4. Huzurlu ve mutlu bir hayat. (gerçekleşen ihtiyaçlar doğrultusunda)
Hiç kimseye ihtiyacım yok benim.. çünkü hayat baya kime ihtiyaç duyduysam onu kaybetmekle imtihan etti. sevgiler sözcükler boşa o yüzden insanlar nankör onları neyin mutlu ettiğini iyi geldiğini görmezden geliyor ve birtakım bencillikler yaparak kendini haklı görerek vazgeçmeyi erdem sanıyorlar..
Ve dahası en üzücü olanı da karşıdaki insanın bir kalbi varmış kırılma ihtimali varmış diye düşünmüyorlar kendince doğru buldukları kararları uygularken birilerini harcamak makul ve kalbi kırılan insanı da pek umursamıyorlar..
Velhasıl.. ihtiyaç duyduğunu hissettiğinde bencilliğin tutmalı ve aman geçer demeli ki insan sonra kırılıp incinmesin..
Şükürler olsun ihtiyacım olan bir şey yok. Aslında tek istediğim şey huzuru bende bulunca gerçekten mutlu olup sevecek buna deger verecek birisini isterdim yanımda doyasıya sevgi ve ilgi sıcak bir tebessüm.
İhtiyaç duyduğum bir çok şey var aslında. Özgürlük var en başta. O olduğu zaman gerisi gelecektir. Gereksinimim olan herşeyi elde edebilecek hale gelebileceğim. Şu an da ihtiyacım olanlarla değil. Görevim olanlarlayım. Sorumluluk olanlarla ve Zorunluluk olanlarla. Herşeye rağmen beni mutlu edecek güzellikler var bu hayatın içinde de. İhtiyacı olanı erteleyebiliyormuş insan, Bunu da öğrendim sonunda.
Evet gerçekten ona ihtiyaç duyuyorum.. Hiç kokusunu bilmedigim halde kokusuna hasret, tenini hissetmediğim halde tenini özlemek, Gözlerini görmediğim halde gözlerinde kendimi aramak evet tam da şuanda onu istiyorum...🌺