Sevgilim hasta olduğunu söylüyor. Kötü bir hastalık. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor fakat bir yandan da inanamıyorum hasta olduğuna. Hep aramız bozukken hastalığı ağırlaşıyor. Acaba diyorum hastalığı bahane ederek beni yanında tutmaya mı çalışıyor öyle bir hastalık yokmu?
Bir yandan da diyorum ki onunla kavga etmemiz sinir stres yapması ona çok zarar verdiği için ağırlaşıyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim onu herşeyden çok seviyorum ve ona bir şey olsa kaybetsem onu kendimide kaybederim yaşayamam intihar ederim. bu zamanlarda ona nasıl davranmalıyım?
Bir yandan da diyorum ki onunla kavga etmemiz sinir stres yapması ona çok zarar verdiği için ağırlaşıyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim onu herşeyden çok seviyorum ve ona bir şey olsa kaybetsem onu kendimide kaybederim yaşayamam intihar ederim. bu zamanlarda ona nasıl davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O zaman normal zamanda sakince konuşup sormalısın neyi olduğunu bilmiyor musun
Biliyorum sadece ben ve o biliyor bu hastalığı
Kimseye söyleme dedi ama işte içim içimi kemiriyor
Hmm kanser gibi bir şey mi Allah korusun
Evet o yüzden çok korkuyorum bir şey olacak diye
Evresi ne peki tedavisi nasıl geçiyor bunlardan bilgin olması lazım eğer gerçekten seviyorsan onu bırakma alttan al
Onu asla bırakmıyorum bana çok fazla sayıda yanlış yapmasına rağmen. Ama ona bu hastalıktan öncede hiç güvenim yoktu herşeyde bir şey arıyordum şimdi de hastalığına inanamıyorum sanki hasta değilmiş gibi geliyor. Ama Bir yandan da sürekli ağlıyorum ona bir şey olacak diye çok bozuldu piskolojim
Canım eğer duygu sömürüsü yapacak biriyse ki anlattıklarından anladığım kadarıyla öyle olduğu için senin güvenin kırılmış çok üstüne düşme derim kendini dinlesin birazz kavgaya dahi girme muhattap olma suçu senin üstüne atmaya meyilli bak hastayim beni sen hastalandirdin tarzında
Evet maalesef öyle biri herşeyi yapıyor sonrada sen bana güvenmedin inanmadın diyor. Kavga bile etmemek en iyisi mi sence
Ayynen öyle çekil ve izle bir müddet
Ama bana yazmıyor saatlerce gecenin bir vakti yazıyor açıklaması yolda uyudum oluyor nasıl kavga etmeden durayım ki
Tamam de geç emin ol böylesi daha iyi olacak zamanla görürsün
Tamam teşekkür ederim tavsiyen için
Ne demek, bazen susmak büyük cevap oluyor
Evet öyle ama tutamıyorum kendimi işte. Bundan sonra çok çaba sarf edicem kavga etmemek için
Etmedikce göreceksin kalbin daha huzurlu ve dingin olacak
Peki içimi kemiren soruları şüpheleri ne yapacağım
Bunun cevabı de sende aslında, diyorsun ki ona güvenmiyorum yalanlar söylüyor zaten güvenmediğin birisi için senin için daha fazla kemirilmemeli bir kere kemirilmiş güvenin zedelenmiş tekrar ettikçe artık güvenin bitiyor ona karşı
Evet ama onu bırakamıyorum da
sevmiyor yani aksini düşünmek istemiyorsun sal gitsin abi
Nasıl yani
al bakalım sesli cevap verdim
https://voca.ro/11eKJ8KYaPcG
9 aydır
https://voca.ro/19r9OBOCqggN
Evet anladım ne demek istediğini. Hayır sadece öpüyoruz birbirimizi onun dışında bir şey yok beni saf temiz bir şekilde seviyor
Attım