3 yıllık sevgilimin erkeklik gururunu kırdım ve ayrıldık çok pişmanım isteyerek söylenmedi hiç bişey kaç defa gittim ona yazdım ama her defasında ittim onu aslında istemiyorum dedi hiç kimseyi hiç bir kızı dedi şimdi de ben memleketime taşınıyorum onun üniversitesi de benim memleketime çıktı ve ben inanıyorum daha güzel günlerimizin olacağına her şeyi geride bırakacağımıza ama o öyle bı kırılmış ki her defasında reddediyor storyler atıyor bir özlemiş gibi bir de tamamen bitirmiş gibi bence o da kafasına o an ne eserse öyle davranıyor ne yapacağımı bilemiyorum artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor tekrar eski günlere dönmek için lütfen tavsiye verin sessiz kalıp merak uyandırmak olur mu ya da karsinina mi çıkmalıyım ya da hediyeler yapıp göndermeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca gecenlerde her yerden engeli kaldırıp kedisini çok severdim onu durum attı sonra tekrardan wpden engellemiş beni amacı ne
eğer suçlu sensen onun gönlünü al, onun neyi sevip sevmediği bilirsin onun ilgi alanina göre hediyeler falan al, tatli dille mesaj falan yaz. umarım aranız düzelir <3
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona defalarca gittim ama çenemi tutamayıp yine mahvettim
Aslında aramızda aldatma gibi büyük olaylar olmadı hiç sadece ben çok bunaldığım anda ona çattım ve ağzımdan çıkanı kulağım duymadı ondan çıkardım ne olduysa
Gururu incinen biri baya incinmiş demektir. İstediğin kadar çabala yapılanları kolay unutamaz. Bu nedenle bir şey yapmışsan arkasında dur ve boşuna çabalama. Ne yaptın bilmiyorum ama demek ki onu değersizleştirerek bir şeyler yapmışsın. Demek ki senin için değersiz , değerli olsaydı her ne yaptıysan yapmazdın, yapamazdın. Her zaman 10 düşünüp bir hareket etmek lazım
Yaptığın şeylerin büyüklüğü ile doğru orantılı her şey. Büyük hataların varsa bence kim olursa olsun seni affetmez. Kişinin kendisini tanımıyorum yorum yapamam
Hatanı anladığını, haksızlık ettiğini , bir anlık üzüntüyle söylediğini, onu sevdiğini falan mesaj at bence. Beklemenin faydası yok. Bunları zaten yapmışsındır. Yaptım diye cevap yazmakla uğraşma. Tekrar yap bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
eğer suçlu sensen onun gönlünü al, onun neyi sevip sevmediği bilirsin onun ilgi alanina göre hediyeler falan al, tatli dille mesaj falan yaz. umarım aranız düzelir <3
Ona defalarca gittim ama çenemi tutamayıp yine mahvettim
o zaman sorun sende. her seferinde oğlanı incitiyorsan uzak durmanı öneririm
Evet farkındayım ama o da kendi hayatı ile alakalı bazı durumları benden sakladı hep ama ben yine de çok pişmanım
istemiyorsa da zorlamaya gerek yok zorla guzellik olmaz
Ben taşınıyorum o da benim taşındığım şehirde üni okuyacak sence bu durumu değerlendirerek bişeyler yapmalı mıyım
knk valla eger seni istemiyorsa zorlamamanı öneririm son kez bi daha yaz kabul ederse eder etmezse herkes kendi yoluna
Tamam son kez yazacağım ama tamamen taşınıp onun da üniversiteye tamamen yerleştiğinde hatta hediye göndererek not bırakmak daha iyi olmaz mı
eğer bu tür hareketler onun hoşuna giden hareketlerse yapabilirsin
Tamam teşekkürler deneyeceğim biraz zaman sonra :))
rica ederim :) umarım her şey gönlüne göre olur
Bırak yakasını çocuğun
Neden öyle diyorsun ya
Durumlar çok karısık görünüyor
Nasıl çözeceğim elimden ne gelir?
Önce neler yasadınız? süreç nasıl ilerledi? şu an ki durum nasıl? Bir sürü sey var. Tavsiye ile olmaz. İyice analizi yapmak lazım.
Aslında aramızda aldatma gibi büyük olaylar olmadı hiç sadece ben çok bunaldığım anda ona çattım ve ağzımdan çıkanı kulağım duymadı ondan çıkardım ne olduysa
Abartmıs bence ayrılık ağır bir karar
Evet ama beni böyle mi tanıdın sen diyor git diyor bana
kendi kendine kapris yapıyor biraz kendi haline bırak
Tamam kendi haline bırakıyorum sessiz kalıyorum elimden gelen bu sunan da
Teşekkürler :)
Ayrılıklar doğaldır olur
Ben de istiyorum ki silmeyelim birbirimize olan sevgiyi
Dönmez
Neden peki
Gururu incinen biri baya incinmiş demektir. İstediğin kadar çabala yapılanları kolay unutamaz. Bu nedenle bir şey yapmışsan arkasında dur ve boşuna çabalama. Ne yaptın bilmiyorum ama demek ki onu değersizleştirerek bir şeyler yapmışsın. Demek ki senin için değersiz , değerli olsaydı her ne yaptıysan yapmazdın, yapamazdın. Her zaman 10 düşünüp bir hareket etmek lazım
Haklısın cidden ama ikimizde birbirimizi inanılmaz seviyoruz hala büyük kırgınlıklar var evet ben o duvarı yıkmak istiyorum
Nerden biliyosun sevdiğini? Kimseyi istemiyorum demiş açıkça
Onun sevgisine ve her şeyine güveniyorum ben ama işte çok kalbini kırdım onarmak istiyorum
Güvendiğin birini mi incittin? Neden? Feci bir olay bu. Bu cümleleri söyleyen biri nasıl yapar denilecek türden?
Duygusal olarak iyi değildim ondan çıkardım hirsimi ona sığınmak isterken iyice kötüye sarmıştı
Neler olduğunu anlatırsan daha net bir çıkarımda bulunabilirim
Ben onun gönlünü kazanmak istiyorum zamana mi bırakmak gerekir
Yaptığın şeylerin büyüklüğü ile doğru orantılı her şey. Büyük hataların varsa bence kim olursa olsun seni affetmez. Kişinin kendisini tanımıyorum yorum yapamam
Hatam olmadı bu zamana kadar sadece kalbimdekiyle dilimdeki bir olmadı çenemi tutamadım
Neden öyle davrandın anlayamadım
Bı anlık duygusal yorgunluklar oldu bunaldığım her şeyden sıkıldığım bir dönem diyeyim
İyi de bunu bana değil çocuğa anlatman lazım. Kararı o verecek
Tekrardan yazmalı miyim bir şeyler yapmalı mıyım onun için ya da serbest mi bırakayım
Bence konuyu kapat, seni affederse kendi gelir
Haklısın :((
Ne dedin ki?
Sen beni sevmiyorsun beni kullandın duygusallık bakımından falan filan
Üzücü ama o kadar da ağır değilmiş.
Evet o fazla gururlu birisi ve şu an da tek çare beklemek mi dersin?
Hatanı anladığını, haksızlık ettiğini , bir anlık üzüntüyle söylediğini, onu sevdiğini falan mesaj at bence. Beklemenin faydası yok. Bunları zaten yapmışsındır. Yaptım diye cevap yazmakla uğraşma. Tekrar yap bence.
Denedim bir kaç defa Umrumda değil diyor aslında gayette umrunda ama öyle hissettirmek istiyor
Umrundadır tabiki.
Son kez hediyeli not yapıp göndermek mantıklı mıdır. Benim taşınıp onun da üniversiteye yerleştiginde
Hediye falan boş. Onun gönlünü öyle alamazsın. Sözlerinle gönlünü alman lazım.
Tamam son kez deneyeceğim ama biraz zaman sonra