Aşk İlişkileri Sevgilinizin el ve ayağına dikkat eder misiniz? hlistmr13 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sevgilinizin el ve ayak Yapısına ya da şekline dikkat eder misiniz? Güncellemeler+1 yıl Dikkatinizi çeken şeyler oluyor mu arkadaşlar Sevgilinizin el ve ayağına dikkat eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cherryyblossomm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. eline bakarım ama ayağı önemli değil ayağı olsun yeter jddkel 0 5 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Güzel bı yorumdu ahahha yapısına mi Yorumla cherryyblossomm +1 yıl evet Yorumla hlistmr13 +1 yıl Güzel ee soğur musun istediğin gibi olmazsa Yorumla cherryyblossomm +1 yıl yani bakımsız değilse soğumam herhalde geriye kalan her özelliğini seviyorsam Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hım güzel bir açıklama oldu güzel o zaman Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çıplak ayakla buluşmaya gelirse ister istemez ayağına da dikkat ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl şekline filan dikkat etmem de tırnakları pis mi filan ona dikkat ediyorum 0 2 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Evet evet ona bende takılırım Yorumla hlistmr13 +1 yıl Güzel şekil tskintin yoksa Yorumla
Janjanm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Şekline degil ama kıllı mi degil mi, tirnaklari temiz-pis-yenilmis-yenilmemis mi bakarim 0 8 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Sen biraz hijyen açısından o zaman Yorumla Janjanm +1 yıl Kıl konusu sadece merak. Tırnak konusu hijyen. Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hım kıl. dikkatini çekiyor o zaman Yorumla Janjanm +1 yıl Ayagina da sadece buyuk mu kucuk mu diye bakarim oylesine. Şekil takintim yok el ayak icin Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hım oyle olmasi daha güzel bence benim bu sıkıntım var Yorumla Janjanm +1 yıl Eli bile kıllıysa kendi maymun gibidir diye aklindan gecer insanin 😂 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hahaha Allah seni napmasin ya kanak Yorumla Janjanm +1 yıl Elini, ayagini mi begenmiyorsun? Yorumla
istanbul95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ellerin seksi olmasi önemli 2 3 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hadi canım valla mi Yorumla istanbul95 +1 yıl Ben seviyorum güzel elleri her kadin farkli Yorumla hlistmr13 +1 yıl Tsbikide öyle canım ayaklara takıntılı olan da var Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. El ayak işte 😂 0 1 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Orası öyle tabi de Yorumla
cansubayraak Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Neyine edeyim 0 3 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hayır yani eder kisin yapısına şekline takintiniz var mı Yorumla cansubayraak +1 yıl Yok Yorumla hlistmr13 +1 yıl Anladım güzel Yorumla
yağmur_yüreklim0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Ederim 0 5 Yorumla hlistmr13 +1 yıl Mesela. neye özellikle Yorumla yağmur_yüreklim0 +1 yıl Eline Yorumla hlistmr13 +1 yıl Hım güzel mi diye mi temiz mi diye mi Yorumla yağmur_yüreklim0 +1 yıl Temiz diye Yorumla hlistmr13 +1 yıl Güzel dikkat etmen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
eline bakarım ama ayağı önemli değil ayağı olsun yeter jddkel
Güzel bı yorumdu ahahha yapısına mi
evet
Güzel ee soğur musun istediğin gibi olmazsa
yani bakımsız değilse soğumam herhalde geriye kalan her özelliğini seviyorsam
Hım güzel bir açıklama oldu güzel o zaman
Çıplak ayakla buluşmaya gelirse ister istemez ayağına da dikkat ederim
şekline filan dikkat etmem de tırnakları pis mi filan ona dikkat ediyorum
Evet evet ona bende takılırım
Güzel şekil tskintin yoksa
Şekline degil ama kıllı mi degil mi, tirnaklari temiz-pis-yenilmis-yenilmemis mi bakarim
Sen biraz hijyen açısından o zaman
Kıl konusu sadece merak. Tırnak konusu hijyen.
Hım kıl. dikkatini çekiyor o zaman
Ayagina da sadece buyuk mu kucuk mu diye bakarim oylesine. Şekil takintim yok el ayak icin
Hım oyle olmasi daha güzel bence benim bu sıkıntım var
Eli bile kıllıysa kendi maymun gibidir diye aklindan gecer insanin 😂
Hahaha Allah seni napmasin ya kanak
Elini, ayagini mi begenmiyorsun?
Ellerin seksi olmasi önemli
Hadi canım valla mi
Ben seviyorum güzel elleri her kadin farkli
Tsbikide öyle canım ayaklara takıntılı olan da var
El ayak işte 😂
Orası öyle tabi de
Neyine edeyim
Hayır yani eder kisin yapısına şekline takintiniz var mı