Sevgilime gittim oturmaya evlerimiz yakın tartışıyoduk onların evde annesi de telefonda konuşuyordu telefon da konuştuğu kişi sormadığı halde bizim oğlan sevgilisiyle kavga ediyor dedi gülerek konuştuğu kişi de sevgilimin eski sevgilisi ben de annesine ne boş boğazsın ya dedim çıktım evden haksız mıyım ya?
Doğru olanı söyledim ben bizim tartışmamızı lanse etmek onun haddine mi düşmüş ve söylediği kişi de oğlunun eski kız arkadaşı müjde verir gibi söylüyor saygı duyulacak şeyler yaptı da ben mi saygı duymadım
Nasıl istiyorsan öyle davran ki öyle yapmışsın zaten ne diye soruyorsun bide haksız mıyım yazmışsın yorumlarda milleti tersliceğine annenden terbiye al biraz
Kendini ezdir mi dedin allahın gerizwkalısı edepsizlik yapmadan insan gibi konuşarak derdini söyleyemiyo musun ama nerde hayatsız dağ çomarının tekisin saygı adap görmemişsin çok normal
Aynen random ve Üf diyen ergen oluyor uza ne ya mahalle krosu musun burası benim profilim gitmesi gereken sen değil misin sence de yallah yallah zaten sinirlendin iyice slk
L@n m@l hala burada misin dfl dfl yanıt vermek zorunda değilsin her yazdığın da bana bildirim geliyor yazma diyorum yine yazıyorsun ne değişik bi kızsın yaşında baya var yanımda teyze kalıyorsun utan utan konuşma tarzına bak kendini ergen mi sanıyorsun hala aptl😂
Ergen olduğunu kabul ediyorsun o zaman ahahahahahaha var ya kadın az bile demiş sana ayrılmadıysanız ayrılırsınız çok sürmez varoşun tekisin çünkü hshahahahah
Kimin varoş olduğu belli değil mi sence de teyze küfür etmedigim halde sana ilk sen küfür ettin sürmesin ilişki umrumda olur mu sence ciddi bir şey yaşamıyoruz sonuçta ayrıca annesi ağlayıp zırlayan oldu sonun da ben değil şu an da olduğu gibiii
Birincisi sevgilinin annesi niye eski kız arkdşyla konuşuyor? İkincisi yaptıgın yanlış senin büyüğün arana mesafe koyabilirdin bu olaydan sonra üçüncüsü sevgilin ne tepki verdi?
Yemedi içmedi eski sevgilisini aradı oğlunun oğluyla ayrılmış bitmiş gitmiş ne diye arayıp kavga müjdesi veriyor bence o kızla birlikte ayırmaya çalışıyorlar bizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayıp nolursa olsun senden büyük biri saygısızlık etmemen gerekirdi
Ne yani büyük diye saygı mi hakediyor ne saçma bir şey bu herkes kendi yasina yakışan şeyler yapsın
Sende yaşına yakışan şekilde davransaydın o zaman burada yazıp laubalilik yapacağına
Doğru olanı söyledim ben bizim tartışmamızı lanse etmek onun haddine mi düşmüş ve söylediği kişi de oğlunun eski kız arkadaşı müjde verir gibi söylüyor saygı duyulacak şeyler yaptı da ben mi saygı duymadım
Nasıl istiyorsan öyle davran ki öyle yapmışsın zaten ne diye soruyorsun bide haksız mıyım yazmışsın yorumlarda milleti tersliceğine annenden terbiye al biraz
Sen de milletin yasina takılıp ezdir kendini
Kendini ezdir mi dedin allahın gerizwkalısı edepsizlik yapmadan insan gibi konuşarak derdini söyleyemiyo musun ama nerde hayatsız dağ çomarının tekisin saygı adap görmemişsin çok normal
sana hakaret etmedigim halde hakaret etmeye başladın kimin dağ ayısı olduğu çok belli Şu an dkdkdkdk üf komik kızsın
Dkdkdk ve üf? Yaşın 17 falan mı yazık oturup sınavına çalışacağın yaşlarında nelerle uğraşıyorsun sıktın hadi uza
Aynen random ve Üf diyen ergen oluyor uza ne ya mahalle krosu musun burası benim profilim gitmesi gereken sen değil misin sence de yallah yallah zaten sinirlendin iyice slk
Slk😜
Bilerek kisalttim KS değiştiriyor diye hadi daha fazla boş yapma tartışmak istemiyorsan cevap yazmazsın
Her yazdığımın altına sen cevap veriyorsun farkındaysan
Benim profilim ve benim sorum ben bu soruyu sormasam cevap bile vermezdin şu an benimle tartışma fırsatını ben verdim
Egoya bak ahahahahaha ne zannediyorsun kendini tartışmaya girmek istemesen yorumumu silerdin dünden razıymışsın demekki allahın eziği
şu an burada ki tek ezik sensin ama farkında değilsin yazık sana
Ahahahshahdjahahahshsh laftan da anlamıyor kezban
🧠 al bismillah
😂 yeterince ilgi çektin sktr git artık
Sen kimsin ki senin dikkatini çekicem lolipop ayrıca senin sq gerek hadi beyinsiz kardeşim hadi
Ortamdaki cringelik oranından öldüm galiba
Beyin ölümünden bahsediyorsan şimdi olan bir şey değildi zaten hadi yallah
Kızım yüzsüz müsün boş ver allahın kezbanı
Sktrolp
L@n m@l hala burada misin dfl dfl yanıt vermek zorunda değilsin her yazdığın da bana bildirim geliyor yazma diyorum yine yazıyorsun ne değişik bi kızsın yaşında baya var yanımda teyze kalıyorsun utan utan konuşma tarzına bak kendini ergen mi sanıyorsun hala aptl😂
Ergen olduğunu kabul ediyorsun o zaman ahahahahahaha var ya kadın az bile demiş sana ayrılmadıysanız ayrılırsınız çok sürmez varoşun tekisin çünkü hshahahahah
Kimin varoş olduğu belli değil mi sence de teyze küfür etmedigim halde sana ilk sen küfür ettin sürmesin ilişki umrumda olur mu sence ciddi bir şey yaşamıyoruz sonuçta ayrıca annesi ağlayıp zırlayan oldu sonun da ben değil şu an da olduğu gibiii
Cidden yazık sana nasıl acınacak haldesin bir bilsen ergenliğinide en üst seviyede yaşıyorsun acıyorum.
Sen kendi haline acı edepten terbiyeden bahsettin azıcık kuyruğuna bastım nasıl da terbiyesizleştin hadi ablacım ötede oyna
UZA YÜZSÜZÜN EVLADI
Kudurdu kudurdu 😂
Aynen defol hadi
Yazık kafana çirkef aptal oc
Lan beynini canım yazmasana
Sen yazma kaşmer
Sil o zaman yorumu kudurmuş köpek
Kimin kudurmuş olduğu orta da bu anı mı bekledin dkdkdkdk teyzem ya
Sevdi benimle tartışmayı
Dkdkdk
Haklısın ayrıca kadının yaptığı saygısızca bi hareket
Birincisi sevgilinin annesi niye eski kız arkdşyla konuşuyor? İkincisi yaptıgın yanlış senin büyüğün arana mesafe koyabilirdin bu olaydan sonra üçüncüsü sevgilin ne tepki verdi?
Nedeni belli değil mi eski gelinini istiyor a
Haksızsın ve saygısızlık olmuş.
Yemedi içmedi eski sevgilisini aradı oğlunun oğluyla ayrılmış bitmiş gitmiş ne diye arayıp kavga müjdesi veriyor bence o kızla birlikte ayırmaya çalışıyorlar bizi
Tamam.
tencere kapak misali olmuşsunuz ya
Neden
öleee malalsef otıpler
Olmamış bu hareket
Ama boş boğaz yani yanlış bir şey mi dedim
Genel olarak yanlış bir kelime bu